Arama sonuçları: *

• Users: Impalas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Impalas

İşlemci soğutucu Önerisi

Bana max 5.500tl ye bir işlemci soğutucu önerir misiniz? . Agalar görüntüsü ve işlevi benim için eşit öncelikle kasamda güzel gözüksün istiyorum aynalı fanlı veya ona benzer bir fanlı ürün arıyorum bilginize birde tabii ki 1 2 yıl kullanıpta çöp olmasın soğutucu eğer önerileriniz varsa bekliyorum...
  2. Impalas

PC için Kulak İçi Kulaklık Önerisi .

Agalar Kulak içi kulaklık almayı planlıyorum pc için rainbow six cs valo benzeri oyunlarda iyi iş yapan gecikmesi en az olan şarkı film açıncada kötü hissettirmeyen kulaklık arıyorum kablolu kablosuz fark etmez ama kablolu tercihimdir. Bütçe: 3000-4000 tl önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  3. Impalas

Psu Tavsiyesi 850w 80+ Gold

Merhabalar arkadaşlar 850w ve üstü psu alıcam tavsiyeleriniz bekliyorum. -850w -2adet CPU girişi -2adet PCI girişi ve Daisy chan olmayanından çünkü gücü tam aktarılmıyormuş gemini ile araştırdığım bir sonuç ekran kartımı tam güçte kullanıyorum çünkü . -Bütçe: max 6.500 7000tl -Modüler Psu...
  4. Impalas

Rgb borulu sıvı soğutucu önerisi

Agalar selamlar rgb borulu ,am5 ,ekranlı ve mümkünse aynalı fanları olan ama bu çokda önemli değil sonuncusu . sıvı soğutucu önerilerinizi bekliyorum. (Kasa Görüntüsü için arıyorum) Bütçe 7000tl civarı max (düşük fiyat önceliğimdir)
  5. Impalas

Elektronik Sigaraya Başlayacağım Öneri Ve Yardım Lazım

Merhabalar Elektronik sigara alıcam ama hangi siteden alamalıyım bilmiyorum onuda geçtim ne marka alsam o konudada tam emin değilim yardım edebilcek varsa sevinirim . biraz araştırdım vaperesso revenger x kaliteli bir ürüne benziyor geri dönüşleride iyi bunu almak istiyorum ama...
  6. Impalas

Hangi Oled Monitörü almalıyım ?

Selamlar 3 adet oled monitör buldum bunlardan sizce hangisini almak daha mantıklı ? msı markasını uzun zamandır takip ediyorum yeni param oldu alabilcek kadar normalde onu alıcaktım fiyatı 25 28000 tl civarında onumu almak mantıklı yoksa viewsonic yada dell olan markayımı almak mantıklı dell in...
  7. Impalas

Çözüldü✓ Kulak İçi Kulaklık Önerisi 2025

Selamlar başlıktanda gördüğünüz üzere kulak içi kulaklık alıcağım için önerilerinizi bekliyorum bütçe 4 bin tl lere kadar serbest ama ne kadar düşük o kadar iyi benim için kulaklığın çok iyi ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olsun istiyorum çünkü pubg gibi fps oyunları oynuyorum hem mikrofonla...
  8. Impalas

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu fanı değiştirlirmi ?

Merhaba elimde msı marka sıvı soğutucu var çok sesli çalışıyor fanları . bende fanlarını değiştimek istiyorum ama sıvı soğutucularının fanları değişiyormu bilmiyorum ? bilen kişiler aydınlatsın beni lütfen . sıvı soğutucum -...
  9. Impalas

3 Monitör arasında kaldım hangisini almalıyım .

Merhaba başlıktanda gördüğünüz üzere 3 adet monitör buldum hangisini almak mantıklı benim için sistemim 9070 ve ryzen 5 7600 https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gamepower-rapid-dual-27-0-5-ms-4k-160-hz-full-hd-320-hz-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,1061791007.html - Bu monitör 4k 160 hz ve full hd...
  10. Impalas

mikrofon ses seviyesi düşüyor .

Merhaba SteelSeries Arctis 1 wierless kulaklığım var konuşurken bağzen mikrofonumun sesi azalıyor ve hatta duyulmuyor yani arkadaşlarımın söylediğine göre nedenini araştırdım ama bulamadım sebebini . uygulamada akıllı ses özellikleri kapalı yani yapay zeka ses seviyesini ellemiyor . şundan...
  11. Impalas

Kasa ve Psu Değiştiricem Öneri

Agalar Elimde CoolMaster TD500V2 Mesh kasa var kendisi ile gelen 700w lık birde psu mevcut kasanın tasarımı çok hoşuma gitmediği için değiştirmek istiyorum birde 4060ti dan 9070 e geçince psu yuda geliştirmek istedim 750 yada 850 w psu'su olan akvaryum 10 adet fan olan kasalardan arıyorum ama...
  12. Impalas

Anakart hangi ramleri destekliyor ?

Merhba bugün bir pc build videosu izlerken videoda anakartın ramlerle uyumlu olup olmadığı hakkında birşeylerden bahsetti ilk defa ramlerin anakart ile uyumlu olup olmadığı hakkında birşeyler duymuştum , bende araştırmaya başladım çünkü yeni bir anakart alıcaktım , alacağım anakart ise Asus rog...
  13. Impalas

Fazeon F3 alınır mı?

Agalar başlıktaki gibi kasa alınır mı? . bu kasayı seçerken görüntüsüne önem verdim ama kullanan veya bilen arkadaşlar kasa için soğutması ve malzeme kalitesi gibi özelliklerini bilen kişiler anlatırsa sevinirim . Veya bu kasaya bende 7 fanlı bu tarzda bu kasalara ne deniyor bilmiyorum 2 tarafı...
  14. Impalas

FAZEON F3 alınır mı?

Agalar başlıktaki gibi kasa alınır mı? . bu kasayı seçerken görüntüsüne önem verdim ama kullanan veya bilen arkadaşlar kasa için soğutması ve malzeme kalitesi gibi özelliklerini bilen kişiler anlatırsa sevinirim . Veya bu kasaya bende 7 fanlı bu tarzda bu kasalara ne deniyor bilmiyorum 2 tarafı...
  15. Impalas

Dragos Marka Sıvı Soğutucu alınır mı? ?

Selamlar agalar işlemci soğutucu alıcam ama istediğim tasarımda soğutucu bulamadım bulduklarım sadece lian li markasında gördüm en az fiyatı onunda 7500tl biraz pahalı birde dragos markasında ve fiyatıda uygundu 4700tl tasarımında yanlarındada argb bulunuyor bu çok hoş duruyor gözüme bu tasarımı...
  16. Impalas

Sıvı soğutucu fan değişikliği

Merhba sıvı soğutucum %60 lara geldiği zaman çok fazla gürültü yapıyor şuanki fanları yeni fanlar ile değiştirmeyi planlıyorum rgb li ve sessiz çalışacak fanları önerirseniz sevinirim birde bütçe sınırı yok ama en pahalının pahalısını falan paylaşmayın lütfen . şu lianli nin rgb tasarımı çok...
  17. Impalas

Çözüldü✓ Hangi 2K Monitörü almalıyım ?

SA agalar monitör alıcam ama kafam çok karışık 27 veya 32inç 2 k çözünürlükte alıcam . Oled almak istedim ama çok pahalı para biriktirip oledmi almalıyım sizce yoksa düz monitörmü alsam bunu düşünüyorum aradaki fiyat farkına değicekmidir. Bulduğum monitörler bunların arasından almayı planlıyorum...
  18. Impalas

Rx 9070 4k da FSR ile görüntü nasıl olur ?

Merhabalar dostlar elimde halihazırda 1080p lik bir monitör var bunu yükseltmeyi düşünüyorum 2k mı yoksa 4k mı almalıyım bunu araştırıyorum. 9070 7600 lü sistem var ve bu sistemle 4k açarmı bunu merak ediyorum youtube dan baktığım araştırdığım üzere çoğu oyunda 4kda 60 70 fps ortalama alıyor ...
  19. Impalas

Çözüldü✓ 80000 TL'ye Beyaz hazır sistem önerisi

Arkadaşım PC topluyor ve bende ona yardım ediyorum. Sizce resimde gördüğünüz sistem nasıl? Bence oldukça fiyat performans güncel bir sistem ve beyaz bir sistem topladık, daha iyisi varsa önerilerinize açığız. linkini de bırakıtım bakmak isteyenlerde bakabilir. linke tıklayınca görselde...
Geri