Arama sonuçları: *

• Users: atrain
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Mentalim iyice kötüye gidiyor

Merhabalar radyoloji okuyorum yazın bitiyor istediğim bir bölüm değildi 20 yaşındayım yks ye girip ybs kazanmak istiyorum ama 4 ay kaldı yapabilir miyim bilmiyorum tyt 50 net fen olmadan ayt de sadece matematik baktım şuana kadar durum çok iyi değil bu sene olmazsa napıcam bilmiyorum mezun...
  2. A

Önlisans Tez konu önerisi

Tıbbi görüntüleme teknikleri öğrencisiyim tez yazmam gerek çok saçma bir şey neden önlisans da tez var bilmiyorum nasıl yazılır neler yapılır hiç bir fikrim yok konuyuda bilmiyorum yardımcı olabilicek var mı acaba?
  3. A

Max 4000 TL Mouse Önerisi

Bir mouse almam gerek genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum bütçem max 4000 daha düşüğe bulabilirsem harika olur
  4. A

VXE R1 PRO VS MCHOSE A5 PRO MAX

Bu iki mouse araştırdığımda iyi gibi gözüktüler sizler nediyorsunuz acaba başka önerisi olan var mı?
  5. A

Memurluk vs Üniversite

Merhabalar bir kaç gündür kafamın içi aşırı karışık şuan radyoloji teknikeri bölümü 2.sınıf öğrencisiyim istediğim bir bölüm değil açıkcası. Benim istediğim meslek böyle büyük şirketlerde ofislerde vs. çalışmak istiyorum masa başında özellik yurt dışına çıkmak kesinlikle istiyorum ybs veya iyi...
  6. A

1500-2000TL psu önerisi

Ryzen 5 5500 ve rx 6600 ekran kartı var psu bozuldu yeni bir tane almam gerek Şöyle bir psu gördüm ama alınır mı bilmiyorum https://www.amazon.com.tr/ASUS-TUF-GAMING-BRONZE-KAYNA%C4%9EI/dp/B08KFGRPR5/ref=zg_m_bs_g_12601952031_m_sccl_10/262-4195130-1810010?psc=1
Geri