Arama sonuçları: *

• Users: cege
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Arkadaşlar ryzen 5 7600 ve rtx5060ti kasa yorumlarınızı bekliyorum

https://www.incehesap.com/oblivion-oem-paket-fiyati-62946/?hsu=2491149,2491152,2491155,2527244,2491161,2491164,2491167 dostlar link bu. ddr5 bir sistem ramlari 2x16 ya yükselttiğimde 5.5k daha koyuyor yani 53k civarına geliyor. fakat ürünlerin markalarını bilmiyorum. bilmediğim markalar...
  2. C

Yardım Türkcell Fiber'de UDP/NAT sorunu: online oyunlara bağlanamıyorum

Selamlar arkadaşlar, Yaklaşık birkaç haftadır özellikle çevrimiçi oyunlarda çok sinir bozucu bir sorunla uğraşıyorum ve artık %99 ihtimalle problemin Türkcell tarafında olduğunu düşünüyorum. Bunu paylaşmamın sebebi, aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı diye görmek. Sorunun Özeti...
  3. C

2-3k sessiz %100 klavye önerisi

Dostlar merhaba 8 yıllık klavyem sonunda ömrünün sonuna geldi. uzun ömürlü kablolu bütçeli bir klavye arıyorum. blue switch beni çok yordu. sessiz ve mekanik olsun istiyorum fakat klavye konusunda hiçbir bilgim yok. 2-3k civarlarında olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
  4. C

Sessiz switch mekanik klavye önerisi.

Dostlar merhaba 8 yıllık klavyem sonunda ömrünün sonuna geldi. uzun ömürlü kablolu bütçeli bir klavye arıyorum. blue switch beni çok yordu. sessiz ve mekanik olsun istiyorum fakat klavye konusunda hiçbir bilgim yok. 2 3 4k civarlarında olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
  5. C

2500 tl bütçem var klavye ve mikrofon önerisi

arkadaşlar merhaba. 2500 tl ile hem mikrofon hemde klavye istiyorum özellikle mikrofonumun kaliteli olmasına özen gösteriyorum bu fiyata en iyi neler alınabilir. şuanki kullandığım klavye...
Geri