Arama sonuçları: *

• Users: zukaxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Asus Rog Harpe Ace Extreme Alınır mı?

herkese iyi forumlar su anda mouse alma asamasindayim ve sadece rog dusunuyorum cunku sistemimde klavyeden anakarta kadar hepsi rog ve ust segment klavyem rog azoth kulakligim delta s wireeles anakartim b650 A bu nedenle su anda mouse bakiyorum ve karsima extreme cikti acikcasi kutu dolulugu ve...
  2. Z

Cyberpunk 2077 Bu fiyata alınır mı?

herkese iyi forumlar epic gamesin yaz indirimleri kapsamında cyberpunk 2077 nin liste fiyatı 399 TL'ye kadar düşmüş durumda bende 75 tl epic ödülü var onu kullandıgımda oyun 325 e düşüyor epicin de %20 geri ödeme kampanyası var yanı oyun sonuc olarak bana 260 TL'ye gelicek bu fiyata epic gamesten...
  3. Z

PS5 SLİM 1 TB Alınır mı?

şu an da elimde PC var ve gayet güçlü fakat ps5 slim 1tb modeli 20k fiyatı var sizce konsol alayım mı?
  4. Z

Thermalright Aqua Elite 360 White ARGB V3 alınır mı?

ürünün fiyatı 3299 TL iyizico ile %15 cashback var sanırım yani 2.800 kusur oluyor alınır mı?
  5. Z

7600x için sıvı soğutma

bütçem 3.5k maximum, güzel bı sıvı soğutma bakıyorum beyaz olursa iyi olur sistem beyaz olmazsa da olmayabilir performanslı bildiğiniz varsa önerir misiniz?
  6. Z

AM5 SOĞUTUCU UYUMLULUK

merhabalar elimde snowman m200 var 7500f işlemciye geçtim 2-3 aylık beni idare eder mi? ayretten sogutmanin am5 uyumluluğu var mı?
  7. Z

ASUS ROG STRİX B650-A İÇİN RAM??

herkese merhabalar iyi forumlar yazdığım anakart için ram bakıyorum fakat bütçem 2500 max asus destek ile konustum QVL listesi dısında alınabilecek ramlarin uzun vadede sıkıntı yaratabileceğini söylediler böyle bişey yaşayan var mı? Kullananların önerebileceği ramler nelerdir?
  8. Z

Kingston Beast KF556C36BBE-16TR 16 GB DDR5 5600 MHz CL36 Ram alınır mı?

herkese iyi forumlar yakında upgrade edicem sistemi ve maalesef ram kısmına pek bir bütçe ayıramadım. Anakartımı Asus rog strix b650-A olarak belirledim. Biraz ram seçici bir ankart oldugu için rogun kendi sitesinde yazan bütçeme uygun rami buldum tek modul olması biraz korkutuyor acıkcası...
  9. Z

Ryzen 7500f vs 8400f?

iyi forumlar yakında işlemci alıyorum 7500f ve 8400f e baktım aralarinda 1800 TL gibi bir fiyat farkı var sizce değer mi?
  10. Z

ASUS ROG STRİX VS MSI TOMAHAWK B650-A?

iyi forumlar yakın zamanda anakart alicam bu iki anakart arasında kaldım biraz rog hayranlığı var ekipmanlarım vs rog aralarında sadece faz farkı gördüm şu anda 1k fiyat farkı var aralarında rog serisinin ram seçici olduğunu okudum çoğu yerde sizce hangisini tercih etmeliyim?
  11. Z

YENİ UPGRADE İCİN CPU SOĞUTUCU

herkese iyi forumlar yakında Asus rog strix b850-a anakart, ryzen 5 7600 işlemci, 32 GB ram, upgrade yapicam soğutucu şu an için m200 kule tipi var soğutucu için çok bir bütçem yok deepcool le 500 sıvı soğutma iyi bir kombinasyon yaratır mı? ( Max 2000 olucak şekilde önerilere açığım)
  12. Z

AM5 ANAKART ÖNERİSİ (ASUS,MSI)

herkese iyi forumlar yakında ddr5 upgrade yapicam anakart modeli ASUS PRIME X870-P WIFI AMD X870 bu modeli dusundum fiyatı 12k civarı birde rog strix b650 e var 11k ya hangisini tercih etmeliyim Asus MSI dışında bişey almayı düşünmüyorum (not : taksit ile alicagim.)
  13. Z

Asus ROG Azoth oled problemi

öncelikle iyi forumlar herkese asus rog azoth klavye sahibiyim çok kez araştırmama rağmen klavye 2.4Ghz de oled ekranına özel olarak yazı yazdığım da animasyon eklediğim de görüntü bozuk çıkıyor fakat kablosuyla bağlayınca herhangi bir sorun yok daha önce karşılaşan oldu mu?
  14. Z

Ryzen 7 5700X3D 6979 TL alınır mı?

iyi forumlar herkese ddr5 e geçmeyi düşünüyodum fakat günümüz malum şartları sebebiyle şu an için o kadar bütçe ayıramıyorum işlemci olarak şu an ryzen 5 5500 anakart asus prime b450 m-k II ekran kartı 2070 super var 5500 yerine 5700x3d işlemciye geçmeyi düşünüyorum eğer geçersem ona uygun...
  15. Z

MSI B650M Project Zero İÇİN UYUMLU KASA ÖNERİSİ

İyi forumlar herkese yakın zamanda işlemci anakart upgrade etmeyi düşünüyorum alıcağım anakart MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart bu arkadaş fakat her kasanın uyumluluğu yok. Buna uyumlu kasaları da ne kadar araştırsam uygununu bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Geri