Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayar kulaklık Önerisi

Arkadaşlar herkese selam bütçem net olmamakla birlikte 2 3 bin diyebilirim kulaküstü kulaklık arıyorum ve hiçbir bilgim yok hangisi iyidir falan kablolu ve mikrofonlu olursa çok iyi olur biraz bakındım herkes cloud 3 veya razer blackshark v2x demiş ama yine de size sormak istedim.
  2. B

Bilgisayar Hoparlör Önerisi

Arkadaşlar merhaba sistem topladım ve yeni olduğu için herşeyi sıfırdan alınacak hoparlör arıyorum uygun bir şey işimi görecek seviyede ne alayı sizce ben bunu buldum nasıldır...
  3. B

2. el ekran kartı bakabilir misiniz??

gigabyte 8gb eagle 4060ti aldım garantisi falan da bayağı var testlerini yaptım nasıl sizce occt programında powerdan tam yük verdim tüm parçalara ekledim resimlerini de furmarka 1080p test yapıldı 1dk kozmetiğinde falan da sıkıntı yok fanlar düzgün çalışıyor birde oyunda sol üstte ki fps...
  4. B

Win 10 lisansını nereden alabilirim?

Merhabalar yeni sistemi kurdum ve şimdi başlıkta olduğu gibi nereden alabilirim ne önerirsiniz veya
  5. B

Yeni sistem açılırken kapandı

Yeni sistem topladım şimdi sistemi kurdum tüm herşeyini taktım başlatınca ekran 20 30sn gelmedi sonrasında ekrana işlemciyle alakalı sanırım bi uyarı geldi sonra yazılar falan çıktı bios açıldı sonrasında tak sistem kapandı nedendir acaba korktum geri açmaya da
  6. B

İşemci ve 2. el ekran kartı bilgisi olan baksın

Arkadaşlar selam işlemci ryzen 5 5600 aldım tray olarak dfs bilgisayar satıcısından, bunun sağlam olup olmadığını nereden anlarım ayrıca en önemlisi sarı siteden 2. el garantisi uzun süre olan sağlam bir ekran kartı düşürdüm gigabyte eagle oc 8gb 4060ti bunun teslerini falan nerelerine detaylı...
  7. B

Logitech g402 Alınır mı?

https://www.itopya.com/acil-susam-acil_s355 Itopya da güzel indirime düşmüş nasil mouse'dur acaba alınır mı tavsiyesi olan varmı bizim ofiste var hoşuma gidiyor ama ev için yeni pc topladim onun için alacağım oyun ve iş amaçlı
  8. B

Win10 mu Win11 mi kurmalıyım?

Yeni sistemimi tamamladım oldum sizce hangi windowsu yükleyim ben win10 taraftarıyım ama emekliye ayrıldı o da kararsız kaldım
  9. B

Numerik Klavye Önerisi

Arkadaşlar selam sistem toplyorum yanında ayrıca diğer eksikleri de tamamlamam gerek. İstediğim klavye mekanik klavye ya tam sessiz ya da az bir şey olabilir sanırım red switch ve brown switch oluyor dediğim klavyenin sağ kısmında mutlaka numerik tuş olmalı forumlarda temu'da ki aula klavyeyi...
  10. B

2. El 4060ti Temiz'midir?

Sitede buldum uygun fiyata ama sizlere de sormak istedim sizce nasıl yardımcı olabilir misiniz bana
  11. B

Kasa ve Psu Önerileri

Arkadaşlar selam kasa olarak rajintek ponos ultra ms4 ve psu olarak ta n11 de ki high power 700w 80+ gold psu almayı düşünüyorum ortalama bütçem de 4.5 zaten hepsi için...
  12. B

Kasa için psu önerisi

Merhabalar kasa ve psu yu uzun incelemeler sonucu ayrı ayrı almak istedim kasa olarak rajintek ponos ultra ms 4 kasası iyi gibi duruyor buna 650 veya 700w psu ne alabilirim 235 mm desteği var kasanın herşeyi alır :) Bütçem 2,5k çok az bir şey aşabilir değerlendiriz birlikte
  13. B

Kasaya ekran kartı sığar mı?

Pc kasalına bakıyorum da 4060ti için uzunluk en az kaç olmalı ortalama kaç mmye bakayım
  14. B

Klavye ve Mouse Önerisi

Arkadaşlar selam yeni sistem topladım oldum ve malum çevre parçalar da lazım oldu fiyatlar ne değildir tam olarak bilmiyorum yorumlara göre fiyat belirlerim kablolu mouse ve klavye alacağım hatta hoparlör de önerirseniz iyi olur nelere bakmalıyım neler iyi olur
  15. B

Bilgisayar kasa+psu önerisi

Arkadaşlar sistem hazır sadece son bir parça kaldı dahili psu'lu kasa veya kombin yapılabilecek kasa+psu öneriniz varmıdır? Anakartım ATX boyutunda bilginize bütçem de 4.000 tl güzel bir şey çıkarsa biraz daha zorlarım sıkıntı yok
  16. B

4060ti Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar selam yeni sistem topluyorum ekran kartı eksiğim kaldı ve galax markasını gördüm https://www.n11.com/urun/galax-rtx4060ti-8gb-1-click-oc-128-bit-gddr6-ekran-karti-49568024?magaza=betaplusteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu alınır mı marka...
  17. B

Bilgisayar Kasa Önerisi

Arkadaşlar selam, sistemimi topladım kasa ve ekran kartı kaldı sadece ekran kartını 4060 Ti alacağım kasayı hala düzgün bir şey bulamadım bütçe de biraz sınırlı Max 4.500TL taksit falan yapan yer varsa şahane olur önerileriniz nelerdir? Sistemin ne diye sorarsanız ayrıca cevaplarım iyi forumlar :)
Geri