Arama sonuçları: *

• Users: ALONE 0_0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Dishonored death of the outsider açılmıyor

Epic games üzerinden ücretsiz verdiğinde kütüphaneye eklemiştim oyun nedense açılmıyor birçok yöntem denedim yönetici olarak çalıştırdan tutunda optimize dll dosyası eklemeye kadar ama nafile oyuna tıklıyorum daha sonra 1 sn karanlık ekran geliyor ve kapanıyor otomatik. Windows updateledim...
  2. A

Yardım Displayport kablo önerisi

MSI MAG 275F 27" 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz bu monitörü alıcam arkadaşlar ama içinden hdmi 2.0 kablosu çıkma ihtimali var sanırım her ihtimale karşılık bana bu monitörden full verim alabileceğim bir displayport kablosu önerir misiniz
  3. A

Yardım Arctic Freezer 34 eSports DUO anakartımla uyumlu mu?

Arkadaşlar Arctic Freezer 34 eSports DUO modelini almak istiyorum ryzen 2700x işlemcim için ama ramlerin üzerine gelir mi diye korkuyorum geçen kuletipi soğutmada bu sorunu yaşamıştım bilen varsa yardımcı olabilir mi? ANAKART:GİGABYTE B450M S2H
  4. A

Çözüldü✓ 3 Monitör arasında kaldım

Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım warzone ve benzeri fps oyunlar oyniyacağım ayrıca hikaye oyunlarada girişeceğim tabi ki bütçem aşağı yukarı 5500tl bandında aklımda msi mag 275f 27 modeli var ama onunda satıcısı içinde şansa dp yada hdmi kablosu çıkabilir diyor(arkadaşlar 2k demeyin bende...
Geri