Arama sonuçları: *

1. XAcn Developer

Öneri Tor ağında site açma rehberi (Android, Windows, Linux)

# Giriş Selamlar arkadaşlar, bugün sizlere **Android, Windows ve Linux** işletim sistemleri için **Tor ağında site kurma rehberi** hazırladım. Umarım hoşunuza gider! 😊 --- ## 📱 Android Cihazlar İçin Kurulum (Termux) Öncelikle Android'den adımımızı atalım! Android için bir **web...
  2. XAcn Developer

Kendi bilgisayarınıza Deepseek-R1 kurun

Selam arkadaşlar, ben Ollama'da model indirmek için sabah bilgisayarı açtım, baktım karşıma Deepseek-r1 çıktı. Aman Allah'ım dedim hemen modelin 7B parametreye sahip bir modelini indirdim. Sizlerede bu makalede Deepseek-r1 ve diğer deepseek modellerini nasıl bilgisayarınıza kurup tamamen lokal...
  3. XAcn Developer

Davutlu köyünün Google maps bilgisi neden böyle?

Bir şey demek istemiyorum sadece şuna bakın: https://g.co/kgs/4y37Q6p
  4. XAcn Developer

Android Android cihazlara Black Mesa kurulumu 2012

Selam arkadaşlar, bugün sizlere Android cihazlarınızda nasıl Black Mesa: Source 2012 kurabilirsiniz bunu kısaca anlatacağım. Black Mesa: Source nedir? Black Mesa Source günümüzdeki çıkış yapmış orijinal Black Mesa'nın ücretsiz ve eski bir versiyonudur. Kendisi Half-Life 2'nin bir modu olarak...
  5. XAcn Developer

Sizce oyun zevkim nasıl?

Oynadığım oyunlar: 1-Apex Legends. 2-Black Desert. 3-Black Mesa: Definitive Edition 4-Counter-Strike 2 5-Counter-Strike 1.6 6-Cyrsis 1 Remastered. 7-Crysis 2 Remastered. 8-Crysis 3 Remastered. 9-The Forest. 10-Tomb Raider 2013. 11-Shadow of Tomb Raider: Definitive Edition. 12-Grand Theft Auto 4...
  6. XAcn Developer

İddia: Half-Life 3 bu sene yayınlanabilir

Selam arkadaşlar, bugün sizlere Half-Life 3'ün bu sene çıkmasını ihtimal eden sağlam kanıtlar vereceğim hazırsanız başlayalım. 1.kanıt: Mike shapiro. Mike shapiro kimdir? Mike shapiro Valve bünyesinde çalışan ve Half-Life serisinin en ikonik karakterlerinden olan g-man kod adlı karakterin ses...
  7. XAcn Developer

C# .NET ile yazılmış açık kaynak kodlu lokal dizi ve film platformu: Jellyfin

Selam arkadaşlar, bugün sizlere çok fazla işinize yarayacak bir yazılım olan Jellyfin'den kısaca bahsedeceğim. Jellyfin nedir? Jellyfin, açık kaynaklı ve ücretsiz bir medya sunucusu yazılımıdır. Film, dizi, müzik ve fotoğraf gibi medya içeriklerinizi merkezi bir sunucuda depolamanıza, organize...
  8. XAcn Developer

Öneri GoDaddy'de ilk üyelere özel .com domaini 3 yıllık alımda ilk 1 yıl 0, 01 TL

Arkadaşlar şu anda GoDaddy'de ilk üyelere özel .com domaini 0, 01 TL.
  9. XAcn Developer

Ücretsiz profesyonel teknoloji haber sitesi scripti

Birçok kişi, teknoloji haber sitelerinin nasıl yapıldığını merak ediyor. Ben de bu konuda bir açıklık getirmek istiyorum. Öncelikle, Technopat ve Techolay gibi popüler teknoloji siteleri WordPress altyapısını kullanıyor. Fakat ben burada, WordPress alternatifi olan ve CMS (içerik yönetim...
  10. XAcn Developer

2025'e girince ne yapmayı planlıyorsunuz?

Arkadaşlar 2025 yılına girince ne yapmayı planlıyorsunuz?
  11. XAcn Developer

R10.net'in üye olma şartları neden bu kadar saçma?

Arkadaşlar bu foruma üye olmayı becerebilen net bordo berelidir.Kendisinin normal forum sitelerinden gram farkı yok sadece günlük aktif kullanıcı sayısı çok yüksek. Bende üye olmak istiyorum fakat illaki profesyonel bir web tasarımcısı veya bir e-ticaret firması vb gibi şekilde görünmemiz...
  12. XAcn Developer

Android İçin Telegram vb uygulamalar hariç mesajlaşma uygulaması önerisi

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi cevaplarınızı bekliyorum.
  13. XAcn Developer

Android Garry's Mod Android kurulum Source Engine

Selam arkadaşlar, bugün sizlere Android üzerinden Garry's Mod'u nasıl oynarsınız bunu anlatacağım. Not: Bu modu kurmadan önce Half-Life 2'yi Android cihazınıza indirmeniz gerek bunun için açtığım rehbere göz atabilirsiniz: https://techolay.net/sosyal/konu/half-life-2-android-kurulumu.73551/...
  14. XAcn Developer

Öneri Half-Life Türkçe dublaj+yama kurulumu

Selam arkadaşlar, bugün sizlere FPS tarihinin babalarından biri olan Half-Life için yapılmış dublaj paketinin kurulumunu göstereceğim. VirusTotal (V2 için) 1. adım modbden dosyaları indirme; Arkadaşlar öncelikle bu linke giriş yaparak modun modb sayfasına giriş yapıyoruz. Buradan...
  15. XAcn Developer

Android Android için Team Fortress 2 kurulum rehberi ister misiniz?

Selam arkadaşlar, kısa süre önce Half-Life 2'nin Android portu ile ilgili bir rehber hazırlamıştım. Konu linki: Rehber: Half-Life 2 Android kurulumu Eğer isterseniz aynı şeyi team Fortress 2 içinde yapabilirim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/half-life-2-android-kurulumu.1041952/
  16. XAcn Developer

Xtreme download Manager ile nasıl YouTube'dan video indirilir?

Selam arkadaşlar, IDM deneme sürem bittiği için Xtreme download Manager'e geçtim tarayıcı eklentilerini vb kurdum ama YouTube'dan nasıl video indireceğim?
  17. XAcn Developer

🔥İndirim The Last Of Us Part1 Epic Games'te 549TL

https://store.epicgames.com/tr/p/the-last-of-us-part-1
  18. XAcn Developer

Android Half-Life 2 Android kurulumu

Selamlar arkadaşlar bugün sizlere Half-Life 2'yi Android'e indirme hakkında çok kısa bir rehber yaptım umarım beğenirsiniz. 1- Oyun dosyalarını indirme: Arkadaşlar öncelikle bu Source oyun motorunun Android portunu geliştiren şahıs galiba 20.yıl dönümü içinde özel bir sürüm çıkarttı ama pek...
  19. XAcn Developer

TV uydusu web server olarak kullanılabilirmi?

Arkadaşlar sadece merakımdan soruyorum elimde redline marka bir televizyon uydusu var. Bu uydu USB2.0, YouTube, IPTV ve Wi-Fi destekli. Sizce bunun yazılımını değiştirip USB yolundan Wi-Fi aparatı ve SSD taksak Apache ve PHP çalıştırabilir miyiz?
  20. XAcn Developer

Öneri Epic Gameste çok uygun fiyata alabileceğiniz oyunlar

Bu oyunları çoğunuz biliyordur ya da oynamıştır ama bilgilendirme olsun diye bulabildiğim her şeyi listeleyeceğim. 1- Crysis Remastered triogly (tüm Crysis oyunlarının Remastered sürümünü içeren bir paket) fiyat: 105TL. 2- The Last of Us Part 1 normal fiyat: 1.099TL indirimdeki fiyat: 600-900TL...
Geri