Arama sonuçları: *

• Users: EYUNAL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yeni Kurulan Sistemde Garip Durumlar

Merhabalar, Bir arkadaşım yakın bir zamanda sistem parçaları aldı. Sistemi aslında ben toplayacaktım ancak ailesi arkadaşıma sürpriz yapmak maksadıyla bir bilgisayarcıya toplatmışlar. Sorun şu ki sistemde Valorant oynarken birden usb sesi geliyor ve FPS dropları yemeye başlıyor. Veya durduk...
  2. E

Samsung Galaxy S24 Ailesi İçin One UI 8.5 Fota Linki Sızdı

Merhabalar, Yakın bir zamanda S25 için One UI 8.5 buildleri çıkmaya ve sızmaya başlamıştı. Bugün sızan son S25 One UI 8.5 sürümünden sonra sunucularda S24 serisi içinde One UI 8.5 eklendi. Bunun anlamı yakın zamanda One UI 8.5 için beta programının başlayabileceğidir. Henüz S24 Ultra ve S24...
  3. E

AMD RX 9070 Ve Problemler

Geçtiğimiz ay Vatan'dan indirim ile Asus prime rx 9070 ekran kartı aldım. Sık sık yaşadığım en büyük sorun amd Software꞉ Adrenalin Edition'daki ayarlarımın sıfırlanmasıydı. Sıfırlanma sebebi olarak beklenmedik sistem arızası göstermektedir. Az önce oyuna girerken (Battlefield 2042) ekran...
  4. E

ADSL Bağlantının Olduğu Yerde Türknet VDSL Var Diyor

Merhabalar, Yaşadığım ev yaklaşık 26 yıllık olan bir site ve maalesef ki halen ADSL hattı kullanıyoruz.(Çevremizdeki tüm binalarda fiber internet var maalesef. Sitenin sağı solu önü arkası fiber) Bu durum dönem dönem canımı gerçekten sıksa da bazen aman boşver deyip geçiştiriyordum. Geçtiğimiz...
  5. E

BİTFENİX CUBE 240 Fan Sesi (Maşallah Dediğimiz Üç Gün Yaşamıyor)

BİTFENİX CUBE 240mm sıvı soğutucuya sahibim, daha geçtiğimiz günlerde bir konuda soğutucuyu övmüştüm malzeme kalitesinin çokta kötü olmadığını söylemiştim ancak dün fanın göbeğinden ses gelmeye başladı. Problem sadece tek fanda olduğu için ilgili fanı sesten kurtulmak için söküp satın aldığım...
  6. E

Windows 10 | .net runtime optimization service aşırı GPU kullanımı

Selam , elimde hayli hazırda ekran görüntüsü yok ama pcyi bir süre kendi haline bıraktığımda , .net runtime optimization service birden ekran kartına abanmaya başlıyor, laptopumda intel uhd grafik kartını devredışı bırakma var pcm sürekli RTX 2060 ile çalışıyor buna rağmen bu kartı %100...
  7. E

Yardım 7bin 9 bin arasi Laptop Tavsiyesi

Selam , Şuan Monster model pc kullaniyorum ve cihazimin yarin serviste ki 20. Günü doluyor . Muhtemelen dönüş almayacağım. Sistemim 8. Nesil i7 ve frx 1050ti den olusmakta. Ara ara gpudan yana performans sorunlari yaşasam da çokta mağdur etmedi sistem . Şuan önümde iki seçenek var , Monster...
  8. E

Adobe Premiere'de İntel HD Ekran Kullanımı

Selam , 4K video editi yapıyorum , bilgisayarım inatla intel hd grafik birimi üzerinden videoyu oynatıyor , haliyle UHD 630 kaldırmıyor ve video premiere de düşük kare hızıyla oynuyor . Bu durumda bende Nvidia ekran kartımı kullanmak istiyorum , nasıl bir yol izlemem mantıklı olur ?
Geri