Arama sonuçları: *

• Users: THERION
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım Klavye mouse seti önerisi (ofis-iş)

Selam arkadaşlar, dizüstü bilgisayar için kablosuz klavye mouse önerisine ihtiyacım var genel günlük kullanım için istiyorum fazlaca oyun oynamıyorum oynadığım zaman da az çok hepsi işimi görür diye düşünüyorum hibrit kullanım yapacam denilebilir çok araştırdım ama bir türlü karar veremedim şık...
  2. T

Yardım Oyuncu koltukları HK.

Arkadaşlar selamlar, 2 gün önce HB üzerinden verdiğim linkteki koltuğu aldım kurulumunu yaptım falan 2 gündür kullanıyorum oyuncu koltuğu hiç kullanmadım ofis koltuğu kullanıyordum memnundum da açıkçası sırf meraktan nasılmış daha rahat mıdır diye aldım fakat şöyle bir sorunum var koltuk normal...
  3. T

Exvega andromeda koltuk hakkında yardım!

Arkadaşlar selamlar, 2 gün önce HB üzerinden verdiğim linkteki koltuğu aldım kurulumunu yaptım falan 2 gündür kullanıyorum oyuncu koltuğu hiç kullanmadım ofis koltuğu kullanıyordum memnundum da açıkçası sırf meraktan nasılmış daha rahat mıdır diye aldım fakat şöyle bir sorunum var koltuk normal...
  4. T

Oyun önerisi

Selam arkadaşlar yılbaşı indirimleri de varken bir kaç oyun almak istiyorum öneri yaparsanız memnun olurum aradığım bir tarz yok biraz uygun bütçeli olursa daha iyi olur genelde hikayeli oyunları oynuyorum fakat dediğim gibi fark etmez türü outlast 1 - 2 mafıa 1 - 2 - 3 house flipper - ets falan...
  5. T

F/P Kulaküstü kulaklık önerisi

Bütçe: 1500₺ Arkadaşlar maksimum bütçem 1500₺ oyun film müzik gibi genel olarak kullanacağım mikrofonlu kulaklık arıyorum tabii ki fiyattan da anlaşılacak üzere aşırı profesyonel oyuncu falan değilim arada bir gerektiğinde ses kasma için falan iş görsün yeterli onun dışında dediğim gibi genel...
  6. T

GSM operatörü değişimi HK.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Türk Telekom olarak kullandığım GSM hattımı Vodafone geçirmeyi düşünüyorum ilk defa operatör değişikliği yapacam 16-18 yıldır falan aynı operatörü kullanıyordum değişimden sonra ne gibi prosedürler var banka hesabı vs uygulamalarda bloke oluşuyor mu bilgisi olan...
  7. T

Outlast 1-2 DLC Türkçe yama HK.

Selam arkadaşlar başlıkta da göründüğü gibi Outlast için güvenilir Türkçe yama arıyorum fark ediyorsa oyun Epic games üzerinden alındı.
  8. T

Mobil için VPN önerisi

Selamlar, mobilde kullanmak için vpn uygulaması ihtiyacım var çok pahallı değilse ücretli ücretsiz olması önemli değil stabil çalışsın internet hızımı çok düşürmesin yeterli benim için. Önerilerinizi bekliyorum..
  9. T

GTA 5 TÜRKÇE YAMA HK.

Arkadaşlar selam, GTA 5 için Türkçe yamaya ihtiyacım var stabil düzgün çalışan mümkünse kurulumu basit bir şey arıyorum yardımcı olabilecek var mıdır?
  10. T

GTA 5 Türkçe yama HK.

Arkadaşlar selam, başlıkta da göründüğü gibi GTA 5 için Türkçe yama arıyorum güvenilir stabil bir şekilde çalışan nerede bulabilirim yardımcı olur musunuz?
  11. T

Epic Games vs Steam arasındaki fark

Arkadaşlar selam, Epic games ile Steam arasında oyunlar için bir fark var mı? GTA 5 satın alacağım iki platformda da indirimli olarak satılıyor ama Epic gameste daha ucuz bir farkı oluyor mu yoksa ikisi de aynı mı? Genel olarak diğer oyunlarda da bir fark olur mu?
  12. T

🔥İndirim Amazon.com Lenovo Ideapad Gaming 3 23.999₺

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQTKTLYF?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 Başlıkta da göründüğü üzere fiyat 25.999₺ den 23.999₺ ye düşmüş isteyen varsa inceleyebilir.
  13. T

XBOX GAMEPASS ÜYELİĞİ HAKKINDA BİLGİ

Arkadaşlar Selam, Xbox GamePass üyeliği satın aldığımızda üyelik yenilendiği süre boyunca kitaplıktaki oyunları ücretsiz indirip mi oynayabiliyoruz yoksa oyunları da ekstra satın almamız mı gerekiyor?
  14. T

Türkçe kablosuz klavye fare önerisi

Arkadaşlar selam, başlıkta yazdığı gibi Türkçe klavye ek olarak fare önerisine ihtiyacım var. İkisi de mümkünse kablosuz olursa daha iyi olur yer darlığından dolayı da klavyeyi numpadsiz istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçe: Mümkün olduğu kadar düşük.
  15. T

KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam, laptopta kullanmak için klavye ve mouse önerisi istiyorum kablosuz olursa daha iyi olur ama BT konusunda bir fikrim yok RF alıcılı kullandım hep BT de kopma gecikme vs olur mu bilemedim. Ek olarak USB çoğaltıcı önerisi istiyorum. Bütçe genel olarak baya az mümkün olduğunca...
  16. T

Windows 11 PRO kurulum sonrası

Arkadaşlar selam, windows 11 kurulumundan sonra driver falan kurmam gerekiyor mu? Aygıt yöneticisine baktığım zaman kurulmamış (ünlem işareti) olan bir şey görünmüyor.
  17. T

WİNDOWS 11 veya WİNDOWS 10

Arkadaşlar selam, Yeni bir laptop siparişi verdim FreeDos olarak, şuan hazırda eski nesil bir laptopta Windows 10 kullanıyorum 11'e hiç geçmedim dönem dönem sorunları olduğunu falan duymuştum şuan durumu nasıl stabil çalışıyor mu? Şuan kullandığım Windows 10'u deneme sürümü olarak kullanıyorum...
  18. T

LAPTOP ÖNERİSİ İSTİYORUM

Arkadaşlar laptop önerisine ihtiyacım var 1-2 gün içerisinde alacağım fiziksel mağazadan mı internetten mi almam daha doğru olur? Bütçe: 20k civarı (max 25k) Kullanım amacı: Film müzik klasik gündelik işler + oyun (GTA5-ETS2) tarzı oyunlar. İsteklere göre bütçe sıkıntılı gibi duruyor malesef...
Geri