Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

Steam İndirme Hızı Sorunu

Yaklaşık bir süredir Steam'de ciddi bir indirme hızı problemi yaşıyorum ve sorunun kaynağını bir türlü bulamadım. 1000 Mbps internet kullanıyorum. Speedtest sonuçlarımda indirme ve yükleme değerlerim oldukça yüksek. Steam dışında kullandığım tüm uygulamalarda ve platformlarda herhangi bir hız...
  2. ddarkbrother20

Sürekli Usb Bildirim Sesi Geliyor

Arkadaşlar bilgisayarı normal zamanda kullanırken yarım saatte bir usb giriş ve çıkış bildirim sesi geliyor. Her şeyin kasaya düzgün takıldığından eminim. Bunun hangi donanım olduğunu tespit etmenin bir yolu var mıdır?
  3. ddarkbrother20

Ortaöğretim Kpss ile Katip Olmak

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kocaeli'de okuyorum ve okulumun bitmesine iki sene kaldı. Okul sonrası yüksek lisans ve doktora yaparak yıllardır hayalini kurduğum akademisyenliğe adım atmak istiyorum. Ancak maddi zorluklar artık beni çok zorlamaya başladı. Klavyede hızlı yazabildiğim için babamın...
  4. ddarkbrother20

Rampage Fury X İçin Ped Önerisi

Arkadaşlar yıllardır fury x kullanıyorum. Kulaklığımdan çok memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum ancak yaklaşık 6 seneden beri kullandığım için pedlerim soyuldu ve eskisi. Bunun için önerebileceğiniz kaliteli ve çok yumuşak pedler var mı?
  5. ddarkbrother20

50k Bütçe İçin Sistem Önerisi

Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımıza bu bütçe ile bir sistem toplayacağız. Bunun için tavsiyelerizi bekliyorum.
  6. ddarkbrother20

Çözüldü✓ Bu Kasada Kaç Fan Var?

Arkadaşlar bu kasayı alacağım ancak bazı görsellerde arka fan yok görünüyor. 6 fan mı var yoksa 5 fan mı? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FK5GHQ2N/ref=ewc_pr_img_5?smid=A3N2P0O8UVHENR&th=1
  7. ddarkbrother20

Dark Freezer W363 Pro 360mm Nasıldır?

Arkadaşlar bu sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum performansı nasıldır? İmzamdaki sistemi kullanıyorum.
  8. ddarkbrother20

Sistemim İçin Kasa Önerisi

Arkadaşlar sistemim için yeni bir kasa arayışım var. Mevcut olarak Everest BUMPY 4x12cm bu model kasayı kullanmaktayım. Ancak sistemimi ileride upgrade etme durumumdan ve uzun süredir aynı kasayı kullanmaktan dolayı değiştirmek istiyorum. Estetik bir model almak istiyorum. Renk ve model hiç fark...
  9. ddarkbrother20

Kocaeli'de Olup İnternet Kesintisi Yaşayan Var mı?

Arkadaşlar bir süre önce bir konu açmıştım yaşadığım sorun ile ilgili. İzmitte bulunduğum mahallede merkezi bir yer olmasına rağmen bölgesel arıza var denilerek dört gündür internetsiz bekliyoruz. Sürekli bir saat veriliyor düzelecek diye ancak o saatte asla düzelmiyor. Tekrardan iletişime...
  10. ddarkbrother20

Forum Kültürünün Eskisi Gibi Olmaması

Herkese selam arkadaşlar. Bu biraz iç dökme yazısı gibi olacak. Yaklaşık 5-6 yıldır Türkiye'deki aktif forumlarda üyeliği bulunan ve arada bir girip vakit geçiren birisiyim. Özellikle forum kullanmaya başladığım ilk iki sene gerçekten çok muazzam hissettiriyordu. Her gün her müsait anımda foruma...
  11. ddarkbrother20

Türk Telekom Bölgesel Arıza Sorunu

Arkadaşlar Kocaeli İzmit bölgesinde ikamet etmekteyim. Yaklaşık iki gün önce kesilen internet için tt'yi aradığımda bana bölgesel arıza var diyerek bir sonraki günün gecesini beklemem gerektiğini söylediler. Ancak 2 gün geçmesine rağmen şimdi aradığımda da bana bir sonraki gün için tarih...
  12. ddarkbrother20

İşlemcimin Cinebench Testinden Aldığı Puan Sizce Nasıl?

Arkadaşlar amd ryzen 5700 işlemci kullanmaktayım. Bir süredir bilgisayarda bir yavaşlık hissediyordum. Bugün de rdr oynarken crash yedi oyunum. Bunun üstüne Cinebench indirip test edeyim dedim. Bu güne kadar diğer tüm oyunlarda değerlerim hep çok iyiydi ancak bugün crash yiyince bir işkillendim...
  13. ddarkbrother20

Ets 2 Açılıp Kapanıyor

Arkadaşlar son birkaç gündür ets veya ats'yi hiçbir şekilde açamıyorum. Ne zaman açmak istesem siyah ekran gelip oyun kapanıyor. İnternette çözüm diye paylaşılan her şeyi yaptım ama nafile. Silip tekrar yükledim veya dosyaları doğruladım yine de olmadı. Tüm sürücülerim de güncel durumda. Bunun...
  14. ddarkbrother20

FC26 online oynarken gamepad çalışmıyor

Arkadaşlar fifa da online bir maça girince kol çalışmıyor. menüye giriyorum ve menüde haraket edebiliyorum ancak maç içerisinde kol asla çalışmıyor. bu sorunu kalıcı olarak çözmenin bir yolu var mı?
  15. ddarkbrother20

Lol kurulum gerçekleştirilemiyor hatası

arkadaşlar bu sorunu aşmak için npmam lazım? Yazılan ve videolarda gösterilen her şeyi denedim ancak olmadı.
  16. ddarkbrother20

5700 ve 3080'li sisteme 650w psu yeterli olur mu?

Arkadaşlar sistemimi upgrade ettim. 5700 ve 3080 kullanıyorum su an. sistemi bir araya getiren arkadaş 650w psu yeterli olur dedi. furmark testi yapınca bir sıkıntı yok kullanırsın dedi. sistemi zorlayacak bir test yapmak istiyorum. bunun için ne yapabilirim? sistemim: ryzen 7 5700, pny rtx...
  17. ddarkbrother20

16x2 ddr4 ram önerisi

Arkadaşlar bana su an alabileceğim en uygun fiyatlı 32gb ram'i önerir misiniz?
  18. ddarkbrother20

Yardım Türk Telekom eve internet bağlamaya gelmiyor

Arkadaşlar izmitte yeni eve çıktım. Yaklaşık üç haftadır türk telekom randevu veriyor eve internet bağlamaya gelmek için ama hiçbir şekilde gelmiyorlar. Ne arayan var ne de soran. Müşteri hizmetlerini ne zaman arasam şikayet oluşturtup yeni bir tarih veriyorlar ama yine gelen giden yok. Büyük de...
  19. ddarkbrother20

Yardım İnternet Sitem İçin İleri Seviye World Press Bilen Birisini Arıyorum

Arkadaşlar amerika pazarı için pc donanımlarının fiyatlarını karşılaştıran bir internet sitesi yapıyorum. Script için content egg, world press ve alan adı gibi ücretli birçok kısmı hallettim. Şu anda siteyi istediğim gibi tasarlayıp, fiyatları diğer sitelerden çekip kendi sitemizde göstertecek...
Geri