Arama sonuçları: *

1. egehannergis

Telefon orjinal kayıtlı ama global??

Arkadaşlar cihazım Note 11 Pro 4G olan model. Ben telefon işi yapıyorum kendi çapımda sıfır Redmi 13 cihazlarımın model numarasını ve IMEI sorgusunda model numarası y ile bitiyor ve MIUI downloader de Türkiye stable ROM diye geçiyor bu cihazlar emin olduğum cihazlar bunlarda sorun yok garanti...
  2. egehannergis

HDD dosya yazırırken hata verdi!

Arkadaşlar merhabalar. Benim kasamda 2 adet 500gb wd blue 7200rpm 16mb cache hdd var. Sağlık ve performans 100 olarak kullanıyordum. Fakat kullanırken pc açılışında windows fix yapmaya çalıştı 2 kere açılırken. O gece Battlefield1 Oyununu indirirken sabah kalktığımda Steam disk yazdırma hatası...
  3. egehannergis

Bilgisayar aniden güç kesiyor yada donup ses loop a giriyor.

Reisler ben bir sistem topladım : Anakart : ASUS M5A78L-M LX V2 İşlemci : AMD FX 6300 6 Çekirdek 6 Mantıksal İşlemci 3.50 Ghz 95W TDP Ram : 8 GB DDR3 1600 Mhz CL9 Depolama : 2 Adet 7200RPM 500+500 = 1TB HDD Ekran Kartı : ASUS GeForce® GT 1030 2GB GDDR5 Low Profil 30W TDP PSU : Hadron HD404 300W...
  4. egehannergis

Darboğaz varmı? Olması gereken fps değerinin çok altında alıyorum.

Abiler ben eskiden intel pentium g2120 3.20ghz 2 çekirdek işlemci 4gb ram 1333mhz 1gb amd radeon hd 5450 olan bir kasam vardı ve o kasada gta 5 de en düşük ayarlarda 800x600 çözünürlükte 30 fps alıyordum. Geliştirmek için Anakartı İşlemciyi ve ram i değiştirdim. Ve aldığım parçalar şunlar...
  5. egehannergis

CPU Gereksiz ısınıyor ve kapanıyor.

Öncelikle selamun aleyküm abiler. Ben yıllarca bir kasa kullandım fakat hiçbir sorun yaşamadım. Anakart işlemci falan eskiyince değiştirmek ve yükseltmek bir pc fiyatı tutacağından ikinci elde bir kasa aldım. Aldığım kasanın özellikleri ise şu : Anakart : Asus M5A78L-M LX V2 AM3+ İşlemci ...
Geri