Arama sonuçları: *

• Users: Kenwn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Asus tuf gtx 1660 Tİ ekran kartı donuyor

Ekran kartını taktığımda pc anakart logosunda donuyor sistem parçalarım şöyle: İŞLEMCİ: İ5 3450 ANAKART: GIGABYTE• GA-B75M-D3H PSU: 600W + 80 BRONZE Psuyu bugün aldım yetmiyordur diye aynı hata ile karşılaştım anakart logosunda donuyor hiç bir tuş çalışmıyor. 30 saniye sonra windowns logosu...
  2. K

Bilgisayarım anakart logosunda takılı kalıyor

Bilgisayarımı açamıyorum. Tuşuna bastığımda anakart logosu geliyor fakat orada takılı kalıyor. 10-15 saniyede bir başlangıçta gelen biip sesi geliyor. 30 saniye sonra ise windowns geliyor logosundan sonra ekran direk gidiyor. Ekran kartını çıkarttığımda sorun düzeliyor ekran kartını yeni aldım...
  3. K

RX 580 Ekran vermiyor

Asus dual rx580im var sisteme taktığımda görüntü vermiyor fakat fanları dönüyor giriş portları vb doğru. Psum 400 watt ve 8 pin çıkışlı değildi dönüştürücü aldım dönüştürücüsüz taktığımda kırmızı ışık yanıyor dönüştürülü taktığımda beyaz ve sistemimde sorun yok sadece ekran kartını taktığımda...
  4. K

İ5 3450 windows 11 kaldırır mı?

12 ram 500 mb okuma yazma ssdim var gt 430da ekran kartım var windowns 11 e nasıl geçebilirim kaldırır mı?
  5. K

Ssd aldım fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum

Harddiskim bozulduğundan ssd aldım fakat windowns içinde bulunmuyor ne yapmalıyım
  6. K

ANAKARTIM SSD DESTEKLER MI

GIGABYTE GA-875M-D3H anakartıma sata 3 ssd alacagimda uyumlu olurmu sizce? Birde sata kablosunun 2 mi 3 mü oldığunu nasıl anlarım
  7. K

Gigabyte anakart sorun

secure boot seçeneği yok çok kez baktım fakat gözükmüyor windowns yüklemek için secure botu kapatmam lazım
  8. K

Secure boot nasıl açılır?

secure bootu nasıl kapatabilirim
  9. K

Windowns why did restart hatası

pc burada loopa giriyor restartlayıp ülke seçtirip yine buraya atıyor
  10. K

Windowns Restart Hatası

Windowns 10 ltsc indirirken böyle bir loopa girdim restartlayıp ülke seçtirip bu ekrana atiyor sonra yine restart ne yapmalıyım düzeltemiyorum
Geri