Arama sonuçları: *

• Users: Murathann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

5000-6000 TL arası ofis için laptop önerisi

Ofiste randevu tutulacak hızlı 5000-6000 tl arası ekran minimum 15. olacak Laptop önerisi
  2. M

450tl Kablosuz Kulaklık Önerisi

450tl kablosuz kulaklık (KULAK İÇİ) önerisi şarjı uzun gidicek iyi bass lı
  3. M

XPG Summoner klavye yazılım nereden indirebilirim ?

XPG Summoner klavye yazılım nereden indirebilirim ?
  4. M

Kablosuz kulaklık önerisi

800tl civarı dışarıda müzik dinlemek görüşme yapmak için kullanacağım kulaklık önerir misiniz
  5. M

7500 civarı telefon önerisi

yeni telefon alacağım ne alsam kararsızım samsung a72 ve iphone 11 i gördüm şuanlık önerileriniz neler ? Hangi işletim sistemi daha iyidir ?
  6. M

HyperX Cloud 2 vs SteelSeries Arctis 5

ses kalitesi rahatlık hangisi daha iyidir fps oyun için ?
  7. M

İtopya kulaklık iade

2 gün önce kulaklık aldım 1 kere kullandım o kadar jelatini bile duruyor gitsem itopyaya elden, başka kulaklık ile değişim istesem ederler mi ?
  8. M

Steelseries arctic 5 vs Hyperx cloud 2

Arkadaşlar hangi kulaklık daha iyidir steelseries 2019 model olan, hangisini almalıyım ses, 7,1, rahatlık, kalite olarak ?
  9. M

Steelseries Arctics 5 Yazılım Yardım

Şuan yazılımını indirdim en iyi ayarlar nedir resimle yardımcı olabilecek cihazı kullanan birisi var mı ?
  10. M

hyperx cloud 2 cızırtı yardım

Hyperx cloud 2 var şuan dün bir sorun yoktu bugün bilgisayarı falan temizledim sonra youtubeden video izlerken discord dan birisi konuşunca cızırtı geliyor bir ses boğukluğu var sanki kulaklıktan girişleri kontrol ettim yerini de değiştirdim fakat geçmiyor sebebi nedir iade mi etmeliyim ?
  11. M

Eski Kasadan Kalma 9 CM Fanı Yeni Kasama Takmalı mıyım?

Erkan kartının orada 1 tane fan var eski kasadan kalma 9cm 1800rpm sanırım işe yarar mı kalsa yoksa boş ses çıkaraım mı?
  12. M

Ekran kartı güncelleştirirken sorun yardımcı olur musunuz

böyle bir hata alıyorum tekrardan başlatmayı da denedim nasıl düzeltebilirim? aşağıda fotoğraf
  13. M

Discord nitro ile ilgili sorum var

Şuan discord nitro aylık almayı planlıyorum tl olarak yaklaşık ne kadar eder? Papara card dan alıcam parayı çeker mi dolar olarak?
  14. M

İade hakkında bilgi yardım.

https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-ii-oyuncu-kulaklik-kirmizi-khx-hscp-rd-p-BD803706?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.28.3 Kulaklığı almayı planlıyorum aynı gün gelmesi için 900tl olanı seçtim sesini veya...
  15. M

Hyperx Cloud 2, SteelSeries Arctis 5

aralarında 250tl civarı fark var hangisinin müzik ses kalitesi bass tiz kalite rahatlık vs. daha iyidir müzik benim için bir tık daha önemli?
  16. M

Ekran kartı sıcaklığı

kasada ekstra 3 tane fan var (toplam 7 fan kasa fanları) ekran kartının altında karta hava üfleyen fan falan var ama halen 55-57 derece arasında boştayken bunun sebebi nedir? xfx rx 5700
  17. M

Hyperx cloud 2 mi Cloud Alpha mı Daha İyidir?

900tl bütçem var iki kulaklığı çok duydum ana kart ses kartı mevzusu varmış ana kartım b450m s2h gigabyte nin aralarında hangisinin ses kalitesi rahatlığı konforu gibi şeyleri daha iyi başka kulaklık öneriniz var mı
  18. M

Ana kart Bu ayarın açık mı olması gerek

Bu ayarın otomatik mi olması lazım yoksa kapalı mı fotoğraf altta
  19. M

Kasa fanı hava yön akışı doğru mu?

Aşağıya resimlerini koydum kasanın hava akışı doğru şekilde mi sanırım doğru taktım. 3 ön hava giriş 2 üst hava çıkış 1 arka hava çıkış 1 alt (ekran kartının altındaki boşluk) hava çıkış
  20. M

Yardım Kulaklık önerisii yardım

https://www.trendyol.com/kingston/hyperx-cloud-ii-oyuncu-kulaklik-kirmizi-khx-hscp-rd-p-2926156?boutiqueId=559106&merchantId=107870&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.89.8...
Geri