Arama sonuçları: *

1. ArwenUndomiel

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar bütçe limiti yoktur. Belimden hafif rahatsızlıklarım var mümkün olan en konforlu ve sağlıklı oyuncu koltuğu markası ve modeli tavsiyelerinizi bekliyorum. 1.78 Boy 70 Kg
  2. ArwenUndomiel

Yardım Anakart işlemci ve ekran kartı yardım

Dostlar eski sistemim MSI B450 Tomahawk max Rx 5600XT R5 2600x şeklindeydi. Ekran kartı ve işlemcide güncelleme yapıcam. RX 6800XT ve R5 5600X şeklinde yapmayı düşünüyorum. Ekran kartı elimde ama işlemciyi almam için biraz süre lazım. Size 2 sorum var. 1. İşlemciyi alana kadar R5 2600 ve...
  3. ArwenUndomiel

Steelseries QcK Heavy XXL Gaming Mouse Pad

https://www.itopya.com/steelseries-qck-xxl-gaming-mousepad/ Arkadaşlar bu büyüklükte bir mouse pad lazım olduğu için yukarıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı fiyatı önemli değildir kaliteli midir ? Kötü olumsuz yorumları olan alınmaz şu nedenden dolayı diyen varsa fikirlerinizi...
  4. ArwenUndomiel

Xfx rx 5600XT ve R5 2600x sıcaklık

Arkadaşlar bi kaç haftadır bu iki bileşene sahip olan pc de oyun testleri vs yapıyorum. En zorladığım anlarda 5600 XT max 77 r5 2600x max 70 derece de gördüm bu değerler nasıl sizce ? Karta uzun kullanımda zarar verecek değerler mi sıcak mı normal mi ?
  5. ArwenUndomiel

Formattan Sonra Yüklenmesi Gereken Driverlar

Selamlar arkadaşlar elimde yeni kurduğum bir sistem var rx 2600x xfx rx 5600xt corsair mp 510 480gb gskill sniperx 3200mhz cl16 ram msi b450 tomahawk max thermaltake 750w 80+ psu aoc 27g2u monitör cooler master ck 350 klavye şeklinde 5600xt nin driverını yükledim başka neler yüklemem gerekli...
  6. ArwenUndomiel

Anakart çıkışları hk.

Arkadaşlar aşağıdaki görsel b450 Tomahawk Max anakartımdan. Bu 6 çıkışın ayrı ayrı özellikleri nedir? Ne işe yarar ? Farkları nedir ?
  7. ArwenUndomiel

1 Haziran Vatan Fiyat Artışı

1 2 haftadır monitör alınmak için bakınıyorum. Ölü piksel, ışık sızması oranı vb. sorunları test etmeden almayım diye herşeyi netten alsamda monitörü elden alayım dedim. Vatana baktığımda istediğim monitör 100₺ daha pahalı bi fiyata buldum. Dedim neyse 100₺ fazla vereyim başım ağrımasın test...
  8. ArwenUndomiel

500 TL Bütçeye Klavye Önerisi !

Dostlar 1 haftadır istediğim özelliklerde kalvye arıyorum tam istediğimi bulamadım. Türkçe tuş dizilimi olan Mekanik red switch olan 300 - 500₺ fiyat aralığında klavye önerisi olan var mı ? RGB şart değil fark etmez.
  9. ArwenUndomiel

İtopya Sipariş İptali

Merhaba arkadaşlar ben itopyadan dün aldığım bir ürünün farklı modelini almak için bu akşam siparişimin iptalini istedim. Ürün hazırlanma aşamasında kargoya verilmemişti. Bu sipariş iptalini reddetme gibi bi şansları var mı ? Süreç nasıl ilerler bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ?
  10. ArwenUndomiel

650₺ Kasa Tavsiyesi

Arkadaşlar MSI mag forge 101m alacaktım ama hiçbir yerde satılmıyor. Buna alternatif olarak kasa önerisi yapabilecek var mı? Aydınlatması önemli değil hava akışı ve soğutması önemli, mesh yapısı önemli. Bu MSI 101m stoklara gelir mi gelirse ne zaman gelir sizce bekleyeyim mi ?
  11. ArwenUndomiel

5600XT PSU Önerisi

Arkadaşlar XFX 5600XT Thicc III Ultra ekran kartım var. Kaç W PSU yeterli olur, kaliteli bileşenlere sahip ve sessiz PSU öneriniz var mı? Bütçe 800₺
  12. ArwenUndomiel

MSI Mag Forge 100R Alınır Mı?

https://www.hepsiburada.com/msi-mag-forge-100r-temperli-cam-2x-a-rgb-fan-120mm-fan-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-pm-HB00000RJOMB Arkadaşlar linkte gördüğünüz MSI kasanın soğutması nasıldır ? Yazları çok sıcak olabiliyor burada bu kasayı almayı düşünüyorum. Bana hava akışı iyi olan güzel soğutan...
  13. ArwenUndomiel

THERMALTAKE SMART BX1 80+ BRONZE

Thermaltake Smart Bx1 650w 80+ Bronze Veya Thermaltake Smart Bx1 Rgb 750w 80+ Bronze Bu iki psu dan birini almayı düşünüyorum arkadaşlar psular nasıldır alınır mı?
  14. ArwenUndomiel

Thermaltake Toughram Z-One RGB

https://www.itopya.com/thermaltake-16gb-2x8gb-toughram-z-one-rgb-3200mhz-cl16-ddr4-dual-kit-ram/ Bu ramler nasıl arkadaşlar bilgisi olan veya kullanan var mı pek bilgi bulamadım hakkında ?
  15. ArwenUndomiel

MSI 27” OPTIX G271 Monitör

https://www.itopya.com/msi-optix-27-g271-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-ips-freesync-gaming-monitor/ Linkte gördüğünüz monitör itopyada şuan indirimde görünüyor 1900₺. IPS panel 144Hz 1Ms. Türkçe forumlarda bu model için pek bilgi bulamadım. Reddit gibi yerlerde renk canlılığından memnunlar ama...
  16. ArwenUndomiel

Görüş belirtir misiniz ?

Elimde şuan R5 2600x işlemci Rx 5600 xt ekran kartı bulunuyor Almak istediklerim Msi B450 tomahawk max G skill 3200mhz cl16 sniper x (2x8gb) Msi Mag Forge 101m PSU için karar veremedim. Bu kombinasyon hakkında olumlu olumsuz tavsiyelerinizi bekliyorum. Alternatif parçalar sunabilirsiniz...
Geri