Arama sonuçları: *

• Users: groff
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. groff

Ddr4’Ten Ddr5’E Geçmek Mantıklı mı?

Merhaba şuanda DDR4 bir sistem kullanıyorum Gigabyte A520M K V2 Ryzen 5 5600 16Gb 3600mhz Ram Parçalarım bu şekilde bunları set halinde satıp üstüne 10-15 bin ekleyerek DDR5’e geçmek mantıklı mı? Ekran kartı içinde 20bin gibi bir bütçe ayırabilirim.
  2. groff

Kioxia Ssd Sağlığı Çok Hızlı Düşüyor?

Kioxia Exercia G2 1TB SSD'im var. Son zamanlarda sağlığım çok hızlı düşmeye başladı gibi hissediyorum bu değerler normalmi?
  3. groff

Pxn Vd4 Fren Sertleştirme Kiti Nasıl Takılır?

PXN VD4 direksiyon setinin içinden çıkan fren sertleştirme yayını takmak istiyorum, bunu nasıl takabilirim? Onu yapmışken fren pedalını da ortaya almak istiyorum ama nasıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok.
  4. groff

Ekran kartı fan hızı %100 olunca ses geliyor.

Kasaya yeni topladığım GTX 1050 Ti ekran kartımın fanı %80 ve üzeri hızlarda ciddi bir cızırtı yapıyor. Uzay sistemdeyken böyle bir problem yoktu ve şu an fanlara değen bir kablo da bulunmuyor. Sebebi ne olabilir? Burada fan hızı 100.
  5. groff

Sisteme takılan 2 ekran kartı da yandı

Merhaba, 2 aydır yavaş yavaş parçalar alıyordum; bugün ekran kartı haricinde her şey elime ulaştı. Ben de montajı yaptım. İşlemcide dahili ekran kartı olmadığı için elimde olan GT730'u taktım. Sistemi çalıştırdığım an kartdan alev çıktı direkt fişi çektim. Sonrasında karttan sanarak bir tane...
  6. groff

AMD R7 360M driver yüklenmiyor

AMD ekran kartımın driverı yüklenmiyor.Yaklaşık 2 senedir her yöntemi denedim ama nafile.Bilgisayarcıya götürdüm ne sorunu var diye bir sorunu yok dedi.Değişim yapabilirmiş ama onun içinde 3 bin TL fiyat verdi.Fiyat pahalı diyerek değiştirmedim.Driverı her kurmaya çalıştığımda benden yeniden...
Geri