Arama sonuçları: *

• Users: Exodia7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Vintage fotoğraf çekebilen kamera önerisi

Öncelikle herkese merhaba, Şipşak veya analog, dijital fark etmeksizin vintage çekimi yapabilen bir kamera arıyorum; ama aynı zamanda MicroSD kart takabileceğim ve görüntüleri PC'ye aktarabileceğim bir makine arıyorum. Örnek vermek gerekirse ınstax mini 12 veya polaroid, kodak ektar H35 tarzı...
  2. E

Mousepad 90x45 RGB Önerisi

Arkadaşlar, merhabalar. Başlıkta belirttiğim üzere, 90x45 boyutlarında RGB mousepad önerir misiniz? Tercihen az desenli ya da desensiz modeller arıyorum. Bütçe aralığım 1000–1500 TL.
  3. E

Hawk FAB V4 Vs Xdrive ToryumVb.

Arkadaşlar merhabalar, ikisi arasında kararsız kaldım, hangisi daha konforlu ve sağlam karar veremedim başka önerilere de açığım
  4. E

Güvenilir Office Key Siteleri

Arkadaşlar merhabalar, güvenilir office programları satan bir site var mı?
  5. E

Plak ve Usb bağlantılı pikap önerisi

Arkadaşlar merhabalar, hem plak çalabilen hemde usb girişli flash ile çalmalık pikap arıyorum, hediye edeceğim bütçe 3-4 k arası
  6. E

League Of Legends ''Bağlantı Hatası''

Arkadaşlar merhabalar, Lol'e seçim ekranından sonra görseldeki problem ile karşılaşıyorum, bazen ise oyuna girip ping olmamasına rağmen ping oluyormuş gibi takılmalar donmalar mevcut skiller gecikmeli gidiyor, İşlemci - ryzen 5 5600 ekran kartı - amd radeon 6700xt anakart - b450 asus tuf pro...
  7. E

Kız arkadaşa alınabilecek hediyeler nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, Kız arkadaşıma hediye alacağım ama çok fazla hobisi yok ayıcık, kar küresi, kıyafet, takı harici alınabilecek neler var? Fikirlerinizi bekliyorum.
  8. E

VDSL modem önerisi f/p

Arkadaşlar merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi VDSL modem alacağım, önerilerinizi bekliyorum. Bütçe: 500-800
  9. E

Ucuz hoparlör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Yakın zamanda bir sistem topladım, güzel bir kulaklığım var fakat bazen dizi film maç izlemek için çok ucuz bir hoparlöre ihtiyacım var, kaliteli olmasına gerek yok F/P kısacası önerilerinizi bekliyorum. Bütçe: 200-500
  10. E

Hawk Mousepad Alınır Mı ?

Arkadaşlar merhabalar, Hawk mousepad indirime girmişler 800 tl'den 400 tl ye inmişler boyutları da XXL sizce alınır mı ? https://www.hawkchair.com/kategori/hawk-mousepad
  11. E

North Bayou NB H100 yardım

Arkadaşlar merhaba, North Bayou NB H100 satın aldım geldi, montajı yaparken aşağı da ki kısmı bir türlü döndüremedim yamuk duruyor. Kurulumunu yapan ya da bilen birisi yardımcı olabilir mi acaba? Mavi kare içerisine aldığım kısım çapraz duruyor monitöre monte edeceğim esnada da kol kısmı çapraz...
  12. E

Güvenilir windows anahtarı

Arkadaşlar merhabalar, bazı sitelerde 30 40 tl ye windows key veriyorlar bildiğiniz güvenilir ve yormayan windows 10 pro key var mı acaba
  13. E

1-2 K Kablosuz Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi 1-2 k kablosuz mouse arıyorum, çok fazla FPS oyunu oynamıyorum nadir CS:GO 2, LoL oynuyorum. Bu fiyatlara gecikme olmasın diyemem ama mümkün olduğunca az gecikme olursa iyi olur, elim küçük eskiden logi G300s kullanıyordum Önerileriniz için şimdiden...
  14. E

6-8 K Monitör Tavsiyesi

Merhaba, Uzun bir arayıştayım fakat eksik bilgiler ile doluyum, birkaç monitör arasında kaldım: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9ZS4ZK/ref=asc_df_B0CR9ZS4ZK1726611960000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CR9ZS4ZK&linkCode=asn&psc=1...
Geri