Arama sonuçları: *

• Users: Yigit42
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Öneri Kulaklık Seçimi Hakkında

Arkadaşlar selam, geçenki indirimden Steelseries Nova 7x sipariş ettim henüz elime ulaşmadı ancak aklımda Corsair Void V2 de vardı şarj süresi olarak V2 daha iyi görünüyor kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi V2 daha mı iyidir sizce?
  2. Y

Monitör için güç kablosu

Arkadaşlar selam, [H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG27AQML1A+27+Monitre+sahibim+gncel+g+kablosunda+temasszlk+var+deitirmek+isityorum+orijinal+veya+kaliteli+g+kablosu+nerisine+ihityacm+var+teekkrler.']Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 Monitöre sahibim güncel güç kablosunda temassızlık var değiştirmek...
  3. Y

Öneri Kulakiçi Bluetooth kulaklık önerisi

Merhabalar, yakın zamanda Taotronics 53 pro kullanıyordum fakat kayboldu onun yokluğunu aratmayacak kaliteli kulaklık arıyorum fiyat 5 bini geçmesin yeterli olur benim için teşekkürler şimdiden.
  4. Y

Ekran kartı gücü kullanmıyor

Selam herkese, yakın zamanda 9070 xt aldım 5 7500 F ile kullanıyorum 32 GB ram ile beraber genelde oyunlarda 300 W ortalama bir tüketimi var ve GPU kullanımı 99 civarlarında fakat Star Citizen'e girdiğimde GPU kullanımı 75 civarında ve güç tüketimi 150 W yi geçmiyor normal gelmedi bana ki fps...
  5. Y

RX 6600 Değerler Normal mi?

Arkadaşlar RX 6600 ekran kartımı satacağım, bu değerlere ne diyorsunuz ilk sahibiyim OC falan uğraşmadım hiç Pulse modeli bu arada.
  6. Y

Çözüldü✓ Kart almak için beklemeli miyim?

Arkadaşlar merhaba, RTX 4070 ve üstü kart bakıyorum fakat kartlarda ya stok az ya da fiyatlar yüksek neden böyle bu aralar biraz beklemeli miyim?
  7. Y

Yardım Temu vergi politikası hakkında

Merhaba arkadaşlar, temudan satın alım yapacağım, alacağım ürünlerin vergisiz fiyatı mı 1095 TL yi geçmeyecek yoksa vergi ekledikten sonra o miktarı geçebilir mi?
  8. Y

850 W PSU ÖNERİSİ

Merhabalar, yakın zamanda 850 w psu almak istiyorum ancak alacağım psu'nun vade farksız taksit imkanı olması ve Gold olması benim için önemli teşekkür ederim şimdiden.
  9. Y

Yardım YURT DIŞINDAN RTX 5080 GETİRME

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir tanıdığım Dubai'ye gidecek, kendisi 5080 getireceğini söyledi fakat gümrükte herhangi bir sorun olur mu şartları nedir acaba?
  10. Y

Güç kaynağım yeterli olur mu?

Selam herkese, RYZEN 5 7500 F/RX 6600/ MSI MAG PANO M100R PZ/ Thermaltake Smart 650 W kombinasyonunda kullanıyorum bilgisayarımı yakın zamanda 5070 alacağım güç yetmezliğinden kapanmalar yaşar mıyım yeterli olur mu?
  11. Y

Çözüldü✓ İşlemci soğutucu önerisi

Akradaşlar merhaba, yakın zamanda R5 7500 F aldım sonrasında işlemcim 90 derecelere kadar çıktı Yeni bir soğutucu almak istiyorum fakat sıvı olmasına gerek yok RGB güzel olur fakat şart değil önerilerinizi bekliyorum.
  12. Y

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500 F için soğutucum yeterli mi?

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda 5 7500f satın aldım henüz takmadım fakat şu anki sahip olduğum Aeracool Air Frost Plus soğutucu yeterli olur mu? Olmazsa öneri alabilirim
  13. Y

Bilgisayar Parçaları Önerileri

Arkadaşlar merhaba, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum o yüzden sizden uygun fiyatlılarından olacak şekilde; AM5 32 GB Ram AM5 DDR5 Anakart (uygun fiyatlı M2 slotu 2 tane olursa güzel olur) Uygun AMD işlemci f/p (ileride 4070 ti super eklemeyi düşünüyorum ona göre uygun olması güzel olur)...
Geri