Arama sonuçları: *

1. Y

HYPERX CLOUD3 EQ AYARI

Cloud 3 kablolu modelini satın aldım Cs2 oynuyorum EQ ayarı yapacam kullanan varsa verebilirmi ayarı
  2. Y

Cs2 125 dolara bıçak önerisi?

125 dolar bütçem var bıçak almayı düşünüyorum aynı zamanda benim ilk bıçağımda olcak. Nomad Knife | Stained (ft veya ww)almayı düşünüyorum altarnetif önerirseniz sevinirim
  3. Y

CS2 DE Enavanter dizmeyi düşünüyorum Öneri Varmı bütçe 35K

35k Bütcem sadece karambit night well worn mu alim yoksa tamamen envantermi dizim dizmememi öneriyorsanız da desen önerir misiniz? tüm silahlara önermenize gerek yok ak47 m4a4 yada m4a1s bide awp bıçak eldiven önerseniz yeter şuan awpde renk sapmaları var glock ve usp deagle da önerseniz yeter...
  4. Y

4K Altı klavye önerisi

aga 4k altına bir kalavye önersenize %75 dizilimli olsun
  5. Y

5K Bütçem var kalvye önerisi

5K fiyat bütcem bulunmakta aklımda W75 klavye var üstüne para koyamam maksümum 5K bütçe
  6. Y

CS2 de FPS DROP YİYOM

CS2 de özellikle ölüm maçında oyunun donmasından oynıyamıyorum bazen 40 fpslerde bazende 150 fpsden 60 fpslere drop yiyorum aşırı kasıyor İşlemcim 12400F ekran kartım arc b580 16gb ram var anakartım h610m-k ddr5 sistemim diğer girdiğim oyunlarda da hafif droplar yiyorum teknik sevise verdim ram...
  7. Y

17K Bütçeye Sistem önerir misiniz??

Bütcem pek kalmadı 17K s,bütcem varsistem önerir misiniz? veya toplama olcaksada toplarım o sorun değil ürün linkerli göndersenizde olur
  8. Y

Kardeşime Bilgisayar Alcam 25K bütcem var

25K bütcem var iyi bir sistem önerisi olan varmı?
  9. Y

55K Bütcem var Sistem önerisi alabilirmiyim?

55K bütçem var sistem olarak ne önerebilirsiniz marka önemli değil amd yasa nvidia fark emtez
  10. Y

16yaşındayım futbol kulübe yazılmak istiyorum.Ne yapmalıyım

16 yaşındayım futbol kulübüne gitmek istiyorum artık çok mu geç oldu bilmiyorum da öneri ve tavsiyelerinizi yazarmısınız. normalde kalecilik yapıyorum halısahalarda aancak artık kulübe gitmek istiyorum hevesimde var ama nasıl yapcağımı falan bilmiyorum lütfen rehberlik yapın
Geri