Arama sonuçları: *

• Users: atakaya01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Merhaba arkadaşlar. İmzadaki sistemi geçen sene toplamıştım. Ne yazıkki bu sistemle GTA6 oynamak için baya bekleyecez. Bu yüzden PS5 almaya karar verdim. Proya o fiyatların verileceğini düşünmüyorum neticesinde 30 fps çıkacak bir oyun için gidip 70-80k vermek biraz savurganlık gibi geliyor...
  2. A

Ps5 Satıcısı Güvenilir mi ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FZTQS67W?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Merhaba arkadaşlar. Sitede bir sürü ithalatçı garantili ps5 cihazlar varken bu bilkom garantili Zitek Bilişimin amazon üzerinden sattığı ürünü görüp sipariş verdim. Zitek bilişimi arayıp bilkom garantisi olup olmadığını...
  3. A

Msi Tomahawk X870 / 100mpbs İnternet Sorunu

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir anakartın internet hızımı kısıtlamasını çözmeye çalışıyorum. belki 5-6 kere kablo değiştirdim. Cat 5-6-7 hepsini denedim ama anakart hiçbir şekilde 100mpbs üzerine çıkmıyor. Ayarlardan 1000e getirdiğimde interneti kesip tekrar 100 e getiriyor. Bugüne kadar...
  4. A

Yardım Oyuncu masası önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bütçem 6.000 ila 10.000 arasıdır. Tabi ucuz olması daha iyi olur. Fakat piyasada çok fazla bilgim olmadığından ne ne kadar eder falan filan bilmiyorum. Sadece incehesapta bir masa gördüm ve bunu buraya atarak başlamak istiyorum. maksimum 160cm genişlik ve minimum 70cm...
  5. A

PC Kendi kendine dondu ve 20 saniye işlem yaptırmadı.

Merhaba arkadaşlar , internette arayüzde iken pc bir anda dondu ve tuşlara bastığım sırada ekran açık donuk bir şekilde kulaklıktan (Bip,Bip) sesi geliyordu. Bir tuşa basmadığım zaman ses gelmiyordu. Hemen olay görüntüleyicisini açtım bunu yaşadığım dakika 4 adet sinyal sesi duymuştum. Bu 4 adet...
  6. A

5070 Ti ve 5060 Ti ekran kartlarının üretiminin durdurulmasının arka yüzü.

(Evet arkadaşlar , az önce bir konuda yaptığım senaryoyu buraya konu olarak açıyorum. Büyük şirketlerin bizi nasıl düdüklediğini hep birlikte betimleme yaparak okuyalım.) Nvidia ofisinde Jack ve john konuşması : Jack : Dostum 50 serisine yapay zekayı bastık. Çok güzel oldu. Saf kas gücü...
  7. A

5070 Ti ekran kartından 5090 a geçiş

Merhaba arkadaşlar. Elimde halihazırda Msi Vanguard 5070 Ti ekran kartı var. Sistem son model bir sistem. 9800x3d , 32gb cl30 ramlare sahip olduğum bir sistem. Son zamanlarda vram krizleri Ram krizleri falan filan derken pc piyasası felaket belirsizliğe kapıldı. 16gb ekran kartlarının üretimini...
  8. A

Ekran kartı sabitleme aparatı standartı nedir ?

4 aydır çözemedim hala çözemeyeceğim. Arkadaşım bunun standartı ney ? Normal takıyorum hafif sarkma yapıyor. Hafif sarkma yapmasın diye elimle çok hafif kaldırıp direnç noktasına koyuyorum bu sefer çok hafif yukarı kalkmış gibi duruyor. Bu kadar büyük GPU üretip bunun standartının ne olduğunu...
  9. A

9800x3d işlemci ile CS 2 de Lag mevcut

Merhaba arkadaşlar öncelikle fotoğrafı temsili amaçlı atıyorum. Neyi anlatmak istediğimi tam anlatabilmek için. Yaklaşık 1 senedir 7800x3d işlemci kullanıyordum. Geçen hafta 9800x3d ye geçtim. Bu işlemciye geçtikten sonra CS2 oynarken ya da işlemci ağırlıklı oyun oynarken Gösterdiğim Ms kısmında...
  10. A

Yardım Msi Vanguard 5070 Ti Ekran Kartı Yamuk ?

Kartı 30 temmuz 2025 tarininde satın aldım. Montajını yaptım. Kartın içinden çıkan tutucu ile kullanıyorum. Tutucuyu kartı çok yukarı doğru zorlamadığı şeklinde yerleştirdim. Vanguard öyle bir tasarım yapmış ki , Hiçbir ayar tam olarak verim vermiyor gibi görünüyor. Geçen işlemci montajı...
  11. A

Yardım 9800X3D Isınma problemi

OCCT testine tabi tuttum. Cihaz bugün geldi. Boşta 37-38 derecelerde takılıyor. Ama OCCT testini açınca 1. dakikada 90 dereceye dayanıyor. Bu anormal bir durum gibi geldi bana. Bundan önce 7800x3d kullanıcısıydım OCCT testinde 83-84 dereceyi geçmiyordu. Boşta ise 45 derecede çalışıyordu. 9800x3d...
  12. A

Sistemimin Ömrü Ne Kadar ?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3-5 aydır kullandığım sistemi sizinle paylaşmak istiyorum. Sistemi FPS oyun ağırlıklı oynadığım için 1080p 280hz monitör ile kullanıyorum. Yüksek ihtimallede rekabetçi oyunlardan dolayı bu tarz monitör kullanmaya devam edeceğim. Konunun size sormak istediğim kısmına...
  13. A

Steam ödeme aldı fakat oyunu vermiyor.

Merhaba arkadaşlar. FC26 satın alımı gerçekleştirdim. Ücret banka hesabımdan çekilmiş ama steam hala bekletiyor. Ödeme sıkıntısı yaşadığım ile alakalı destek istedim 2 saat oldu hala cevap gelmedi. Dalga mı geçiyorlar anlamıyorum ?
  14. A

Yardım Msi Vanguard 5070 ti ve 7800x3d 3d mark test sonuçları nasıl ?

Kullandığım işlemci ve ekran kartının 3d mark sonuçları , sonuçlar ve rakamlardan çok fazla anlamadığım için değerlendirmeyi sizlere bırakıyorum. Mevcut durumda genele baktığımızda CPU ve GPU puanları ne durumda ? Teşekkür ederim.
  15. A

Öneri RTX 5070 Ti vs RX 9070 XT

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu konu başlığında bahsedilen kart modelleri Msi Vanguard 5070 ti / Sapphire nitro+ 9070 XT ve sadece oyun amaçlı düşünen insanlar için fikir belirtiliyor. Kullanıcıların kafası çok karışık ellerinde sadece internetteki youtube video verileri ve youtuber performans...
  16. A

7800x3d sistemde oyun kapanma sorunu.

Sistemi üstün körü yazıyorum size. Vanguard 5070 ti , x870 tomahawk wifi , 32 gb trident z5 6000mhz cl32 ram , 7800x3d işlemci , xpg kyber 750 gold 80+ psu . Birkaç defa bu tarz problemler yaşamıştım fakat arasında baya zaman farkları vardı. MSI afterburnerdan sıcaklık izlediğimde çok yapıyordu...
  17. A

Yardım 5070 ti vanguard için 850 W Psu önerisi

850W psu ya ihtiyacım var. Mevcut PSU yu ekran kartı dönüştürücüsü ile kullandığım için içim rahat değil. Sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum ve PSU 750W. Bunun yüzünden kasanın camını kapatamıyorum. Aklımda olan 3 psu yu atacağım size. Aşağı yukarı bütçem attıklarım kadar. Ve en önemli kriter...
  18. A

Vanguard 5070 Ti Karttan gelen ses

Videoyu atıyorum buraya. Videonun ilk 4-5 saniyesi ve son 10 saniyesi fazlasıyla belirgin bir ses mevcut. Sanki quartz bir saat tik tak yapıyor gibi. Eğer bu ses kartın ömrüne ya da herhangi bir durumuna sıkıntı çıkartmıyorsa problem edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Psu Xpg kyber 750w +80...
  19. A

Rtx 5070 Ti Vanguard PCIE Dönüştürücü problemi

Kart devasa büyük arkadaşlar. 400 cm ekran kartı desteği olan kasam bile yanında ne kadar küçükmüş gibi duruyor. Bu ciddi bir problem. Bu kartın içerisinden çıkan 3x8 pin to 12 PCIE dönüştürücüsünün sarmaları çok sıkı. Bu kablo kasanın dış kısmında kaldığı için tamperli camı kapatamıyorum. Kasa...
  20. A

Gamegaraj Palit RTX 5070 Ti Gamerock süreç takibi

Merhaba arkadaşlar. 4 temmuz günü indirimden gamegaraj üzerinden Palit Gamerock 5070 Ti satın aldım. Ürün gelir gelmez video desteği ile ürünü detaylı bir şekilde açtım inceledim. Ürünün jelatinleri üzerinde değildi ve parmak izleriyle beraber çizikler mevcuttu. Gamegarajın maili üzerinden...
Geri