Arama sonuçları: *

• Users: cansux
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cansux

Yardım The Long Dark Tüfek Nerede Bulunur, Yeni Bölgeye Nasıl Giderim?

The Long Dark seyyah Survival modundayım 18 saattir oynuyorum fakat tüfek bulamadım sürekli mermisi çıkıyor kendisi yok. Araştırıp bilgide bulamadım nereyi gösterseler bakıyorum yok değişmiş sanırım. DLC de var yeni bölgeye de gidiş yolunu da bulamadım. Bilen birileri yardımcı olabilir mi?
  2. cansux

Steam Yaz İndirimleri Oyun Önerisi

Merhaba, oyun önerir misiniz? Grafik kalitesi üst düzey olsun, online olmasın hikayeli olsun eski oyun olmasın 2022 üstü tercihimdir eski oyunlar hem bayıyor hem de sistemim iyi olduğu için hakkını verecek şeyler oynamak istiyorum. Bütçe sıkıntım yok ama indirim oranı güzel olursa ya da fiyatı...
  3. cansux

Spiderman 2 Alınır mı?

Spiderman 2 alınır mı? %33 indirimle 40 dolara düşmüş sizce ilerde daha da düşer mi? Alınır mı?
  4. cansux

Asus Tuf 9070xt VRAM Sıcaklığı Yüksek

Merhaba, kartımın VRAM sıcaklığı hikayeli oyunlarda 93 hotspotda 82-83 civarında çekirdek sıcaklığı ise 61. fan devri ise 1900RPM küsur kartımda bir sorun mu var? Samsung çipe sahip olmasına rağmen bana aşırı yüksek geldi ayrıca hotspotla VRAM arasında da fazlaca fark var.
  5. cansux

Yardım Forza Horizon 6 Kontrolcü Ayarları Nasıl Olmalı?

Merhaba, thunderobot G30s te Edition kullanıyorum. Fabrikasyon olarak sticklerde %8 deadzone var, kapatıp %0 yapınca da stickler merkeze oturmuyor drift yapabilir tetik tuşlarında yok sanırım deadzone. Bu %8 değerini de göz önünde bulundurarak en temiz ayarları yapmak istiyorum önerileriniz...
  6. cansux

Yardım Monitör Kontrast Değeri Kaç Olmalı?

Monitörüm: ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING Monitör tuşları üzerinden şuanda kontrast değerim %95 parlaklık değerim ise %100'e ayarlı. Parlaklığı değiştirmek istemiyorum kontrast değerim iyi mi kaç olmalı? Zamanında gözüme daha parlak geldiği için 80'den çıkarmıştım...
  7. cansux

Yardım Gamepower Force Rgb Alınır mı?

Merhaba, 2000TL bütçem var satın almak istiyorum bu bütçede başka bulamadım sizce alınır mı? Uzun ömürlü olsun sorunsuz götürsün yeterli ilk kez kol kullanacağım daha önce elime bile almadım. Forza horizon 6, Spiderman gibi oyunları oynamak için istiyorum.
  8. cansux

Yardım Fiber İnternet Altyapısı İşlemleri Ne Zaman Tamamlanır?

Merhaba, bayramdan önce Türk Telekom ekipleri binamıza geldi bir takım incelemeler sonrası obk kablosunu rulo halinde bina kablolama şaftına kelepçe ile tutturup gittiler fiber çekeceğiz bayramdan sonraya kalır diye bir şey dediler ama henüz gelmediler. Talebimiz yoktu dönüşüm kapsamında...
  9. cansux

The Last Of Us Part 2 Oyundan Atıyor

Merhaba, oyundan atıyor bir defa yaşadım 3-4 saat oynadım sorun olmadı sonrasında ama nedenini merak ettim ve tekrar yaşanmasını istemiyorum. Ekran kartım: RX 9070XT Olay görüntüleyicisinde önce bu hata gözüküyor: Hatalı uygulama adı: tlou-ii.exe, sürüm: 1.6.10721.105, zaman damgası...
  10. cansux

Black Myth: Wukong İndirime Girer mi?

Black Myth: Wukong almayı düşünüyorum fakat %25'den fazla indirim göremedim sizce yaz indirimlerinde %30 üstünü görür müyüz?
  11. cansux

Yardım Cs 2'de İsim Değiştirme veya Gizleme

Merhaba, CS 2'de ismimden dolayı zorbalığa maruz kalıyorum. İsmimi değiştirmek ya da diğer oyunculara gizlemek istiyorum. Ama bunu steam ismimi değiştirmeden yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  12. cansux

Yardım Asus Tuf RX 9070xt Sıcaklık Değerleri Normal mi?

Merhaba, ASUS TUF RX 9070XT ekran kartını kullanıyorum. The Last of Us Part 1'de değerlerim en altta yazdığım şekilde 2K her şey Ultra ayarlarda. Bana hotspot ile GPU bellek sıcaklıkları biraz yüksek geldi şu an oda sıcaklığım 26 derece şu an normal olsa da sıcak yaz ayında oda sıcaklığımda +11...
  13. cansux

Steamdan Alınmayan Bir Ekran Görüntüsü Steam'e Nasıl Eklenir?

Merhaba, nasıl ekleyebilirim? Oyunu Epic Games'den oynuyorum fakat aldığım ekran görüntülerini çizim olarak değil de direkt ekran görüntüsü olarak yüklemek istiyorum.
  14. cansux

Yardım Wraith E-Sports'un İade Politikası Hukuken Geçerli mi?

Merhaba Wraith klavye ürünlerin de şu şekilde bir metin gördüm " klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz" Bu hukuken...
  15. cansux

Öneri Kasa Temizliği İçin Temizlik Fırçası ile Hava Kompresörü Önerisi

Merhaba, kasa temizliği için basınçlı hava kompresörü arıyorum uzun ömürlü ve güvenilir olması iyi olur fiyatı da uçuk olmazsa sevinirim. Benim baktıklarımın hepsinin puanı düşüktü ya da duman falan çıkarıyor yazıyordu yorumların da çok emin olamadım. Ayrıca anakart, ekran kartı, psu, fan...
  16. cansux

Klavyemi Kaç Tl'ye Satabilirim?

Linkteki klavyeye sahibim, 7 ay önce almıştım 4200 küsüre. Hissiyat olarak güzel olsa da görüntü ve yazılım olarak beni hiç tatmin etmedi. Bunu nerede ne kadara satabilirim, kolayca alıcı bulabilir miyim? Malum çok bilinmeyen bir model...
  17. cansux

Aıo-Kasa Fan Eğrileri Nasıl Olmalı & Sıcaklık Değerlerim Nasıl?

İşlemci: Boşta: 42-46 derece. Normal hikayeli oyunlarda: 55-60 derece. İşlemci yüklü oyunlarda (Valorant vb): 65-68 derece. %100 yükte (shader derlemesi - stres testi): 78-83 derece. Ekran kartı: Oyunlarda 54 derece, hotspotla bellek sıcaklıkları ise 81 derece. RAM: Oyun sıcaklıklarımı...
  18. cansux

Amd sürücüsü açılmıyor!

Amd adrenalin açılmıyor, açmaya çalıştığımda görev yöneticisinde bir kaç saniye gözüküyor sonra kapanıyor hiç bir tepki yok. Bios güncellemesi sonrası oldu, her şeye ddu yap diyorlar ama ayarlarımı hatırlamıyorum ve silinmesini istemiyorum bu durumu nasıl düzeltirim?
  19. cansux

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming VG249Q5A 23.8" 0.3 ms Full HD IPS 200 HZ MONİTÖR 4499 TL.

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q5a-23-8-0-3-ms-full-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1222681463.html
  20. cansux

🔥İndirim İncehesap Gaming gecesi saat 01:00'da membran klavye 1 TL

İncehesap Gaming gecesi saat 01:00'da membran klavye 1 TL Toplam stok: 1000 adet.
Geri