Arama sonuçları: *

1. M

Saphire Nitro Plus Special Edition İsiklarini Signal Rgb Den Yönetemiyom

merhabalar elimde rx 6900 xt saphire nitro+ special edition signal rgb de fanların rengi çalışıyor ama ekran kartı sadece saphire trixx ten yönetebiliyom signal rgb den nasıl yönetirim?
  2. M

14000 TL Ye Bütçeye Ryzen Anakart Am5 + İşlemci

Merhabalar elimde 14000 tl var işlemci ve anakart lazım geri kalan lar hazır 7500f ile beraber toplamayı düşünüyom ilerde bildiğiniz kampanya gibi indirim filan bir şey varsa işlemci ve anakartta suan 14000 tl ye ryzen 7500f geri kalanı anakart almayı düşünüyom kampanya varsa söyle söyle yapın...
  3. M

Rampage V902 Alınır mı?

Merhaba birinden neredeyse hiç kullanılmamış 5000 TL'ye Rampage V902 alacağım sizce alınır mı?
  4. M

Ekran kartı alacam ama adam IBAN diyor

Merhabalar bir ilanda ekran kartı buldum ama adam uzakta ve sahibinden güvende ile alışveriş istemiyor bunu nasıl halledebiliriz bir bilgisayarciyi aracı olarak kullansak nasıl olur?
  5. M

Mchouse l7 pro için mouse pad ariyorum

Merhabalar bu mouse için mousepad arıyorum f/o güzel mousepad önerisi olan var mi 50x40 klavye ve mouse nin olduğu alan o ölçülerde sanırım mousepad yok ama olduğu alan 50x40 küsur bir sey
  6. M

Açık liseye geçtim napacam

merhaba açık liseye geçtim ve ne yapacağıma dair gram fikrim yok napmam lazım
  7. M

Temudan Klavye Alınır Mı?

Hocam merhaba Temu'da ucuz klavyeler oluyor mekanik veya magnetic switch olsa kaliteli %100'ü fazla aramıyorum ama %75 veya %85 olsa numpad hariç diğer tuşlar ne kadar olabiliyorsa olsun bir de bu klavyelerde kupon var mı kupon bulursanız memnun olurum
  8. M

Battlefield V türkçe yama

merhaba türkçe yama var mı Battlefield V için
  9. M

Hangi internet saglayacisini kullanmalıyım?

Merhaba bayağı bir süredir Türk Telekom kullanıyorum ve hiç doğru düzgün bir yardım veya düzgün sabit bır internet deneyimini tam yasayamadik taahhütlerden dolayı gecemedik ve bazı başka nedenlerden taahhüdümuz çok az kaldı şu an Türk Telekom'dan taahhüt yenilesek 18 ay taahhütlü 645 gibi bir...
  10. M

Dark maxima v30 mu yoksa rajintek ponos ultra ms4 mü yoksa aerocool d501a mi

Merhabalar bu kasalar Arasinda çok kaldım sizce hangisini alayım yada farklı bir oneriniz var mi o fiyata bunu al yada su fiyata bununkinin aynısı filan dediğiniz kasalar var mi?
  11. M

Aerocool d501a vs rajintek ponos ultra ms4 vs Dark maxima v30

Hocam merhaba bunların arasında çok kaldım sizce hangisini alayım yada şunu al daha mantıklı dediğin kasa var mi
  12. M

Zoko kasalar alınır mi

Merhabalar kasa almayı düşünüyorum aerocool d501a veya rajintek ponos ultra ms4 ama bu marka aşırı fazla önüme düşüyor instegramda nasıl bir marka bunlar kasalari alınır mi sizce?
  13. M

Aerocool d501a vs rajintek ponos ultra ms4

Merhabalar bunlardan birisini almayı düşünüyorum sizce hangisini alayim
  14. M

3000-3500 arası kasa

Merhaba kasa öneriniz var mi
  15. M

Aerocool d501a vs Dark maxima v30

Merhabalar yeni bı kasa alacam bu ikisinde kaldım sizce hangisini almalıyım yada farklı bir öneriniz var mı
  16. M

Corsair 3000d alınır mı?

Merhaba bu kasayı almayı düşünüyorum ama bazı aklımda kalan sorularim 1.bu kasa nasıldır sizce beni üzer mi pwm fan olmadığından çok fazla ses yapar mi ilerde bana sıkıntı filan yaşatır mi arka egzoz fan olmadigindan aklımda soru kaldı 2.ilerde 360mm sıvı soğutma ya geçmeyi düşünüyorum belki...
  17. M

Corsair 3000d vs aerocool d501a hangisi alınır

Merhaba bu kasalardan birini almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım veya farklı Bir tavsiyeniz var mı
  18. M

3000 TL ye kasa önerisi

Merhabalar öncesinde gameline marka bı kasa aldım ve dandik ve müşteri hizmetleri kötü oldugundan elimde kaldı farklı bı kasaya geçmek istiyorum ortalama bi 3000 TL bütçem var ne önerirsiniz
  19. M

Omix X5 custom rom atma

Merhabalar omix X5 telefonum var buna custom rom nasıl atabilirim hangi custom romlar var custom rom bulamadim
  20. M

Gaming gen tr 1500 tl lik kampanya nasıl kullanılır?

merhaba ben klavye ve mouse alacam ama bu kampanyayı nasıl kullanacağım yardım eder misiniz?
Geri