Arama sonuçları: *

• Users: AgustinJAS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Xiaomi note 9 modem dosyası bulma

nv data is corrupted hatası alıyordum bi videodan izleyerek yapmaya çalışıyorum ama modem dosyası gerekiyor nası bulacağım ?
  2. A

Redmi note 9 nv data is corrupted hatası

Telefon daha yeni elime geçti bu hatayı alıyorum diğer konulara baktım daha önce hiç xiaomi kullanmadığım için hiçbirşey anlamadım.
  3. A

Basketbol topu önerisi

800 TL'ye kadar çıkabilirim dışarda oynıyacağım
  4. A

bilgisayar Sıfırlanırken yeniden başlıyor

Başlıktada yazdığım gibi sürekli yeniden başlıyor sıfırlayamıyorum
  5. A

Attack shark m87 pro klavye alınır mı?

Attack shark m87 pro alınır mı? Fiyatı 1500 tl (2.el)
  6. A

Abandonware gamesten oyun nasıl kurulur

Nfs most wanted 2005 kurdum ama korsan oyun hiç indirmedim daha önce cracklamak falanmı gerekiyor Please insert the correct dvd-rom select ok and restart application diyor.
  7. A

2000 Tl gamepad önerisi

Gamepad alıcam hikaye ve fifa oynarım bütçeyi ufakta olsa aşabilirim
  8. A

1500 tl iem kulaklık önerisi

Başlıktada belirttiğim gibi iem kulaklık arıyorum
  9. A

1000 tl mousepad önerisi

aj159 apex mousem var şuanki mousepadım glorius xl aynı boyutlarda bi mousepad arıyorum 1000 tl aşağı yukarı çok fiyat olmıyacak şekilde arttırırım
  10. A

Klavyelerden hangisi daha iyidir ?

Aula f75 in beyaz versiyonu var.Aula f75mi ak820 promu daha iyidir ajaz garantili aula değil.
  11. A

Atk f1 pro veya mad r alınır mı? ?

Daha önce sizlere danışarak kardeşime vxe r1 pro max aldım kalitesini çok beğendim.3k ya yakın fiyatlarda bir mouse istiyorum.Atk blazing sky f1 pro düşünüyorum vxe mad r de alabilirim sizce hangisini almalıyım aradaki fiyat farkına değermi aynı fiyatta daha iyisi varmı ?
  12. A

Çözüldü✓ Kulaküstü kulaklık önerisi

2000-2500 TL'ye kulaklık arıyorum beyaz tercihimdir siyah olursa problem olmaz fiyatına nazaran çok iyi diyebileceğiniz kabloluları alabilirim ama kablosuz istiyorum.aklımda kapalı kutu barracuda x var aynı fiyata daha iyisi varmıdır ?
  13. A

mouse ve mousepad önerisi

vxe r1 pro max ve klasse gear pro 90x40 mousepad almayı düşünüyorum nasıldır aynı fiyata daha iyisi varmıdır ?
  14. A

Hangi gamepad daha iyi ?

Elimde 8bitdo ultimate c var bugun sattım easysmx x15 e geçiyorum x15 i 400 TL'ye aldım ultimate c yi 1500 TL'ye sattım bu gamepadlardan hangisi daha iyidir ? yanlışmı yaptım bilemedim diye soruyorum
  15. A

Deathadder v2 miniden hangi mouseye geçersem aradaki farka değer ?

Başlıktada yazığım gibi mouse değiştirmeyi düşünüyorum.Razer deathadder v2 miniden hangi mouseye geçersem aradaki fiyat ve diğer farklara değer ? claw grip fiyat bandı 1-2k beyaz tercihimdir siyahta olsa problem olmaz.
Geri