Arama sonuçları: *

• Users: EmirHene
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EmirHene

OPPO A74 güç tuşu takılı kaldı

Selamlar telefon sadece oppo ekranında kalıyor ve sürekli yeniden başlıyor, telefona bu aralar aşırı ihtiyacım var sınav olduğu için ne yapabilirim? Ek olarak kapanmadan 1 sn önce incecik bir çizgi çıkıyor ve öyle kapanıyor.
  2. EmirHene

ASUS VG249QL3A DAN LEGİON R25F-30 A GEÇİLİRMİ

Selamlar Asus vg249ql3a kullanıyorum ve satıp r25f 30 almak istiyorum ne diyorsunuz değermi?
  3. EmirHene

Asus vg3adan lenovo legion r25f 240 hz 0.5ms geçilirmi

Selamlar 6000 tl ye vg3a satıyorum sıfırı 8000 civarında aslında öylesine koymuştum ilanı ama şuanda mantıkllı geldi hemde 1000 tl cebime kalır onuda köşeye atıcam siz ne diyorsunuz?
  4. EmirHene

Windows 11 secure boot hatası

W11 geçtikten sonra valorantta yaşıyorum biosum 2011 versiyon nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  5. EmirHene

Humanscale monitör standı alınır mı?

Selamlar 550 tl ye bedava sarı sitede gördüm ne diyorsunuz alınır mı ?
  6. EmirHene

İphone sıfırlanırsa icloud gider mi

Merhabalar evde telefon buldum başkası hediye etmiş 7plus zaten sıfırlamam lazım başkalasının bilgileri kayıtlı yurtiçi diye düşünüyorum ama icloud kilitlenme olaylarına yabancıyım zaten geçici olarak annem kullanıcak imesi kapandı pek bilgim yok cahilliğimin kusuruna bakmayın.
  7. EmirHene

Laptop freedos geldi

Merhabalar arkadaşım laptop aldı ve freedos geldi ama biosu çok eski tarz nedense ben yeni nesillerden anlıyorum ama bu eski tarzları bilmiyorum açıkçası hani akıllı tahtalarda olur ya aynen öyle bios ekranı bilemedim internettedende anlatamadım siz ne diyorsunuz ...
  8. EmirHene

DOT SKATEZ NERDE BULUNUR ?

Merhabalar nerden bulabilirim ?
  9. EmirHene

Modlu vgn dragon fly f1 pro max alınır mı

Merhabalar fare alacağım 2. el adam switchlerini değiştirmiş ve bir kere scrolldan tamire gitmiş ve uyguna satıyor sizce alınır mı?
  10. EmirHene

Furylevel z1 alınır mı?

2. el z1 alacağım öneriyormusunuz 1 aylık garantili faturalı ucuzada alıyorum ama sizce temuya apex gelir mi 850 tl ye alacağım z1 i.
  11. EmirHene

Ajazz 159 APEX VS AJAZZ 199 PRO 4K

Merhabalar sizce hangisi daha iyi ?
  12. EmirHene

Fandan değişik ses geliyor

Böyle bir ses geliyor sizce neden olabilir?
  13. EmirHene

Corsair Rma nasıl yapılır ?

Merhabalar kulaklığım için rma açmayı planlıyorum garantisi falan bitti ama nasıl yapacağımı bilmiyorum eğer yaparsamda gümrük vergisi, kargo ücretini nasıl yapacağım vermek istemiyorum kulaklığımın genel sorunu mic ve kablo.
  14. EmirHene

1700 civarı mouse önerisi

Merhabalar pek vaktim yok araştırmaya normalde ajazz apex alacaktım ama stokları yok gelecek mi belli değil ve mcusu yüzünden kafam karışık m3 pro düşünüyorum aslında ama m3s proda cazip geldi sizin önerileriniz nedir ? bütçe esnetmesi abartı olmucak şekilde yapabilirim.
Geri