Arama sonuçları: *

1. onurkarabulut

Msi Z890 Çözülemeyen DRAM Işığı

Herkese merhabalar, sorunum aşağıda bulunan sistemden 3'er adet almakla başladı. Elimde bulunan Patriot Viper ramler kullandığım anakart ile hiç bir şekilde çalışmadı. Üç anakart, üç işlemci hepsinde aynı sorun yaşandı bunun üstüne başka bir yerden G.Skill ramler aldım, iki sistem sorunsuz...
  2. onurkarabulut

Render Amaçlı Sistem

https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-27119_1-27101_1-23707_1-26590_1-23539_1 Arkadaşlar selamlar 3dsmax render amaçlı bir sistem toplayacağım, işlemci olarak intel ultra 9 285k düşünüyorum render performansı olarak şuan zirvede. Ekran kartı olarak nvidia kartlara daha yakınım herhangi...
  3. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Herkese hayırlı forumlar ilk öncelikle konuğu doğru yere açtığımdan emin değilim biraz öfke ile yazıyorum, moderator arkadaşlar uygun yere taşırlarsa sevinirim. İlk öncelikle hikayenin başlangıcı aşağıdaki konfigurasyonda ki bilgisayarın toplanma süreciyle başlıyor. Bu sistemden toplamda 3'er...
  4. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Herkese hayırlı forumlar ilk öncelikle konuğu doğru yere açtığımdan emin değilim biraz öfke ile yazıyorum, moderator arkadaşlar uygun yere taşırlarsa sevinirim. İlk öncelikle hikayenin başlangıcı aşağıdaki konfigurasyonda ki bilgisayarın toplanma süreciyle başlıyor. Bu sistemden toplamda 3'er...
Geri