Arama sonuçları: *

• Users: Eyup3434
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ Epic Gamesten aldığım FC25 DS4 Koluna nasıl bağlarım

Bugün Epic Gamesten FC25 Aldım DS4Windows uygulaması ile denediğimde oyun Hata vererek atıyor, DS4Windows programını kapatıp Kolu bluetooth ile bağladığımda oyun içinde hiç kullanılmıyor. Youtube da Oyunu Steame eklediğimizde konsol kullanılıyor ama ben onuda denedim hala aynı çalışmıyor...
  2. E

Öneri Ready Or Not Nereden alınmalı?

Merhaba, 15 Temmuzda Epic Gamese Ready Or Not gelicekmiş. Steamde şuan 15 dolar, Steamden almakmı daha iyi olur yoksa Epic gamese daha ucuza gelebilirmi?
  3. E

Yardım İndirilen Oyunları Klosörde Resimli nasıl görülür?

Bilgisayara indirdiğim Oyunların hepsini nasıl bu şekilde görebilirim? Bir yöntem veya program varmı?
  4. E

Yardım BATMAN THETALE SERIES SEZON 1 OYUNU SİYAH BEYAZ OLDU

Beyler Epic Games üzerinden BATMAN THETALE SERIES SEZON 1 oyununu oynicaktım ekran siyah beyaz oldu oyuna girdiğimde (2. Sezon oyununda böyle bir sorun yok) yardımcı olurmusunuz
  5. E

Öneri Hangi Monitörü Almalıyım?

Merhaba Monitör Alıcam hangisi daha iyi hangisini almalıyım? https://www.trendyol.com/casper/excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-led-oyuncu-monitor-p-375186975...
  6. E

Yardım Bilgisayar DualShock 4ü Ses aygıtı olarak tanımlıyor

Merhaba, DualShock4 Kullanıyorum kablo ile bilgisayardan şarj edicektim Takıyorum Turuncu ışık 3 saniye yanıyor sonra sönüyor. (DS4ü Ses Aygıtı olarak tanımlıyor)
  7. E

Yardım Galax Ekran Kartı İçin Xtreme Tuner uygulaması nasıl indirilir pc

Galax Ekran Kartının Xtreme Tuner Uygulaması varmış bunu bilgisayara nasıl indirebilirim siteye girdiğimde bir şey çıkmıyor Yardımcı olabilirmisiniz
  8. E

Yardım Detroit DS4 Kolunu XBOX Kolu olarak görüyor

Merhaba, DETROİT Oyununu Epic Games üzerinden DS4 Kolu ile oynuyorum fakat ayarlarda XBOX Kolu olarak görüyor. (DS4 WİNDOWS KURULU)
  9. E

Yardım Kasa ARGB desteklemiyorsa ne yapılmalı?

Merhaba, ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart Kullanıyorum Kasamda XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa Asus Sync üzerinden ARGB Kontrol edemiyorum. (ADD GEN 2 Takılı değil)
  10. E

Yardım Bilgisayar ARGB Nasıl kontrol edilir?

Merhaba, geçen hafta hazır sistem aldım RGB Kasası var ama RGByi nasıl kontrol ederim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz. (Kasa üzerinde RGB kontrol tuşu yok) ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa
  11. E

Bilgisayar ARGB Işıkları Nasıl kontrol edilir?

Merhaba, geçen hafta hazır sistem aldım RGB Kasası var ama RGByi nasıl kontrol ederim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz. (Kasa üzerinde RGB kontrol tuşu yok) ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa
  12. E

Yardım Kasa Üzerindeki RGB Nasıl kontrol edilir?

13. E

Çözüldü✓ Ekran Kartı Fanları Dönmüyor Normalmidir?

Merhaba, GALAX RTX 4060 Tİ Ekran Kartı kullanıyorum Fanları bilgisayar açıldığında dönmüyor ekran kartı sıcaklığı ortalama 45 derece oluyo sorun olurmu?
  14. E

Çözüldü✓ Bilgisayarda Bluetooth Simgesi Gözükmüyor.

Merhaba Hazır sistem aldım Bilgisayarı açtım Bluetooth Açma-Kapama Simgesi gözükmüyor Aygıt yöneticisinden baktığımdada Bluetooth İle ilgili bir şey çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz?
Geri