Arama sonuçları: *

• Users: CemHP
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

5080 Li Sistem İcin Yorum Yaparmisiniz?

Selamlar. Asagidaki listeyi cikartim ama şunu da değişsen iyi olur dediginiz bir şey var mi? Ekran karti ile islemci sogutucusu alindi. Limitli uretim diye direk aldim. Digerleri de alinacak. Polonyada topluyorum bu arada :) ekran karti ve power...
  2. C

Çözüldü✓ AMD + 5070 Sistem Tavsiyesi Alabilirmiyim Acaba?

Selamlar. Polonya da yasiyorum ve emektar laptobum 11 yilin sonunda kafayi yedi. 5070 in altina dusmeden amd bir sistem tavsiyesi alabilirmiyim acaba? Turkiyeden de alabilirim Polonyadan da. Kargo sikinti olmazsa her yerden alabilirim. Polonya gumruk konusunda daha uyumlu yer. 60 70k bandi...
  3. C

60000 TL sistem onerisi lutfen. Intel islemcili

Merhabalar, 60k bandina intel islemcili hazir kasa bakiyorum. oneri linkleriniz nelerdir acaba?
  4. C

Araba Tavsiyesi araniyor. Otomatik

Merhabalar, Yaklasik 850bin max butce ile araba ariyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Uzun yolda kullanacagim genellikle. 1- Otomatik olmasi lazim. 2- Yakit olarak abarti yakmamasi lazim. 3- Yurutme maliyetinin abarti olmamasi lazim. 4- Tercihen deri koltuk olmasi lazim. 5- Park sensoru / kamera...
  5. C

Bilgisayar toplama icin tavsiye araniyor. 4090/5080

Merhabalar, Ben gerek oyun gerekse render icin bi kasa toplamayi dusunuyorum. Dolayisiyla almisken duzgun alayim bi daha uzun yillar ugrasmayayim istiyorum. Sorularim sunlar, 1- 4090 almak mi 5080 i beklemek mi mantikli? yazilimsal olarak nesil atlamaya degecek birsey var mi? 2- Islemci, Ekran...
  6. C

Telefon yada Sim kartli tablet önerisi

Selam Arkadaşlar, Ben yurt disi telefona sahibim ve malum kayit ucretleri cok fazla. O yuzden kayit ucreti verecegime o fiyata bi telefon yada tablet alip mobil veri paylasmak daha mantikli geliyor. Cihazim s23 Ultra. Fiyat/Performans secenekler tercihim ama az bir miktara cok verim...
Geri