Arama sonuçları: *

• Users: Ebicos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

İPad’imin ekranında kalem ucu simgesini nasıl görebilirim ?

iPad 10. Nesil ve Apple Pencil USB-C modelini kullanıyorum. Tabletimi çoklayıcı Hub ile monitörüme aktardım fakat ekranda kalem ucu belirtisini görmem lazım aksi taktirde monitöre bakarken nereye yazı yazdığımı anlayamıyorum , tablete bakmam gerekiyor o zaman da monitörün anlamı kalmıyor. Mesela...
  2. E

Yeni monitörümün ekranında kararma var

Daha bugün 2 saat önce elime ulaşan ve hala üzerinde jelatinleri duran MSI G274QPF E2 model ve markalı monitörümü bilgisayara bağlar bağlamaz ekranın ortasında gözüme ilişen bir kararma olduğunu fark ettim. Daha sonra farklı renk tonlarında baktığımda ve ekranı sildiğimde bile o kararma...
  3. E

SteelSeries Nova 7 sadece yeşil ışık var ama çalışmıyor

Steelseries Nova 7 wireless model kulaklığımın şarjı bitmişti şarja taktım ve şarjdan çıkardığımda kulaklığın üzerinde sadece yeşil ışık yanıyordu fakat bağlantısı kopmuştu. Kapatıp yeniden açayım dedim fakat kapatma tuşuna bastığımda hiç bir şey değişmiyor. Bluetooth ile bağlayayım diyorum o...
  4. E

İkisi arasında çok kaldım : MSI G274QPF E2 vs MSI G272QPF E2

Teknik detaylara çok hakim olmamakla beraber ; G274'ün nit ve HDR özelliklerinin G272'nin statik konstrat oranı ve sRGB kapsamı özelliklerinin daha iyi olduğunu görüyorum. Kısa ve öz bir şekilde canlı - doğru ve daha tatmin edici bir görsellik açısından hangisini seçmeliyim ? Sebebini...
  5. E

2K çözünürlüğüne sahip monitör tavsiyesi

Merhaba öncelikle şimdiden önerileriniz için teşekkürler. 1920x1080 ve 144Hz IPS olan monitörümü değiştirmek istiyorum. Bilgisayarım 3060 Ti ekran kartlı ve ileride konsol da almak istiyorum. Dolayısıyla 2K da çok yüksek FPS değerlerine ulaşamayacağımdan Hz değerinin çok yüksek olmasına gerek...
Geri