Arama sonuçları: *

1. B

Gümrükte takılan eşyayı nasıl alırım

Arkadaşlar yurtdışından 60 dolara gamepad satın aldım gümrükte takıldı almamın yolu varmı? varsa nasıl alırım yoksada para iadesi tarzı bir şey yapılır mı??
  2. B

Yurtdışı kargom geldi galiba?

Arkadaşlar ptt den mesaj geldi az önce yurtdışından söylediğim kargo şubemizde diyor bulunduğum yere getirceklermi demek bu yoksa gidip almam mı gerek?
  3. B

Aliexpress paket takibi ne diyor

Beyler dediğim gibi şu an paket takibinde Paketiniz belirlenen alım noktasına teslim edildi. Lütfen mümkün olan en kısa sürede alın. yazıyor bu ne demek ve ne zamana alabilirim
  4. B

Aliexpress kargo ne zaman gelir

Arkadaşlar çinden gamepad satın aldım 2k ya 17 aralıkta gümrüğe geldi dün geçti bugünde istanbuldan transfer sürecinde diyor max kaç güne gelir tahmininiz var mı acaba?
  5. B

Şarkı için 1500 tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulak içi tercihim ama kulağım küçük olduğu için çoğu kulak içi olmuyor samsungun galaxy buds kulakiçi leri gayet iyi oluyor kulaküstü de olur tabikide şarkı için almayı düşünüyorum
  6. B

2000 tl klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba aula f75 kaçıranlardanım klavyem bozuldu bende yenisini ararken sonuncusunu kaçırdım bir şekilde 2k bütçem var aula f75 sahibinden'de satanlar var ordan almamı mı önerirsiniz yoksa 2k ya başka bir şey almamı önerir misiniz 1733889506 Kendim baktıklarımdan şu an Ajazz ak820 pro...
Geri