Arama sonuçları: *

1. A

R5 7500F + Rtx 4070Ti Super sistemim ne kadar eder?

Hayırlı akşamlar herkese. Sistemimi satmak istiyorum ama piyasa hakkında en ufak fikre sahip değilim. MSI G274QPF E2 2K 27" 180Hz monitör. R5 7500F. Thermalright Peerless Assassin. XPG Lancer Blade 32 GB 6400MHz 32CL. Colorful iGame 4070 Ti Super. MSI X670E Gaming Plus. Raijintek cratos gen5...
  2. A

IEM kulaklık önerisi

İyi günler. Moondrop jiu kullanıyordum fazlasıyla memnundum ses kalitesi ve mikrofon kalitesi çok iyiydi fakat arızadan dolayı iade etmek zorunda kaldım. Değişim istedim fakat tekrar gelmeyeceğini söylediler. Yeniden IEM kulaklık arayışındayım. Sense IEM Pro düşündüm ama emin olamadım...
  3. A

50-60 Bin TL arası laptop önerisi

İyi günler. Arkadaşım için laptop arayışındayız. 50-60 bin arası taksitlendirme yapabileceğimiz laptop arıyoruz.
  4. A

RTX 4070 Ti Super ekran gidiyor fanlar hızlanıyor

Anakart: MSI X670E Gaming Plus. İşlemci: R5 7500F. RAM: XPG Lancer Blade 32 GB 6400 MHz CL32. SSD: Crucial P3 Plus 1TB. Ekran kartı: Colorful iGame Ultra 4070 Ti Super. PSU: Power Boost glacier 750W 80+ Bugün oyundayken 2 defa ekran gitti ve ekran kartının fanları çıldırdı resmen masa falan...
  5. A

Psudan cızırtı sesi geliyor

Gece yatmadan önce fark ettim, PSU'dan cızırtı sesi geliyor ve dokunduğum her metal parçadan elektrik geliyor. Sabah cızırtı sesi bayağı azalmıştı, kulağımı dayamadan duyamıyorum ama metale dokununca elektrik gelmesi hala devam ediyor. Sebebi nedir?
Geri