Arama sonuçları: *

• Users: caner_0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

2500 tl bütçe ile alınabilecek en iyi kulaklık nedir?

Merhaba , yeni bir kulaklık almak istiyorum ancak. Çok araştırma yapmama rağmen hiçbir kaynağa tam olarak güvenemedim. Hyper X Cloud 3 ile Razer Blackshark v2x arasında kaldım. Kablolu , ses seviyesi yüksek, ses kasılabilecek kaliteli bir kulaklık önerisi istiyorum. Mikrofon tarafına çok...
  2. C

Hoparlör niyetine kullanılacak kulaklık tavsiyesi

Merhaba şuan aktif olarak kullandığım kulaklığın ses seviyesinden gram memnun değilim windows sesi %100 olmasına rağmen istediğim verimi hiçbirtürlü alamıyorum . İnternet kafelerdeki kulaklıkların sesi %10 bile olsa kulak patlatıyor . 1800 lira bütçem var kulaklarımın pasını silecek kadar güçlü...
  3. C

Darboğaz korkusu var yardım

Selamlar geçenlerde yeni bir bilgisayar dizdim ve sipariş ettim ancak bazı sitelerde yaptığın darboğaz testleri %10 luk bir darboğaz olduğunu söylüyor. Yardımcı olur musunuz? özellikler: Ryzen 5 7600x 4.7 GHz MSI 4070 2xVentus 12 GB 32 GB 5600 MHz RAM MSI A620M-E Darboğaz olur mu sizce...
  4. C

4070 li sistem toplamak istiyorum ama param yetmiyor

Merhaba , 2 haftadır bi sistem arayışı içerisindeyim. 55.000-60.000 ( monitör dahil) bir bütçem var. Araştırmalarımı yaptım ancak ekran kartı konusunda çok takıldım ve ne tercih etmem gerektiğini bilmiyorum. Sizce Palit,Gainward vs. markalarının 4070 , 4070 super’ini mi tercih etmeliyim yoksa...
Geri