Arama sonuçları: *

• Users: jager_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. jager_

Güvenilir hosting önerisi

Güvenilir oyun sunucu ve VDS kiralayabileceğim firma arıyorum kaliteli VDS'leri olan.
  2. jager_

Boştayken yüksek RAM kullanımının sebebi virüs olabilir mi?

Selam arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımda RAM kullanımın yüksek olduğunu fark ettim, diğer değerlerim normaldi. RAM kullanan programlara baktığımda Windows arama vesaire görünüyordu ama format atınca normalde döndü. Not: Çok fazla dışarıdan yazılım vs. indiren biri değilim ve...
  3. jager_

Emülatörden bilgisayara virüs bulaşırmı

Selam emalatöre indirdiğimiz bir APK yüzünden PC'ye virüs bulaşırmı antivirüs programlarına tarattım virüs çıknadı eğer bulaştıysada nasıl temizlerim?
  4. jager_

240mm sıvı soğutma önerisi

Selam 240 mm sıvı soğutma arıyorum pompa çatlama gibi hiçbir sorun olmayacak bir model arıyorum gerçekten sorun yaşatmayacak bir model istiyorum.
  5. jager_

Mikrofon Tercihi: İki Model Arasında Kararsızım

Selam, mikrofon alacağım ve iki model var aklımda. 1- https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-a6tw-rgb-usb-beyaz-mikrofon-seti_1250183 2-https://www.beymen.com/tr/p_fifine-am8-usbxlr-dinamik-rgb-yayinci-oyuncu-studyo-mikrofonu_1388802 not : hangisi daha iyiyse onu alacağım
  6. jager_

Çözüldü✓ Pcde drop olması demek sadece takılmaylamı anlaşılr

pcde drop olması demek sadece takılmaylamı anlaşılr takılma yoksa drop yok demektir değilmi
  7. jager_

Bir bedensel engelli evden nasıl bir iş yapabilir

selamlar dostlar 20 yaşında lise mevzunuyum iş bulamıyorum yürüyemediğim içinde full evden çalışmam gerekiyor evden çalışmam gerektiği içinde iş bulamıyorum önerilerinize açığım
  8. jager_

PC mi görsel anlamda gösterişli RGB'den göz yoran bir kasa yapmak istiyorum

Önerilerinizi bekliyorum önerdiğiniz ürünlerin linkini de atarsanız sevinirim iyi forumlar
  9. jager_

PC'de yaşadığım FPS drop sorunu lütfen yardım

Bu sistemde drop yiyorum her şeyim güncel (BIOS hariç) Sistemim Ekran kartı: Palit jetstream RTX 4060 Ti 16 GB. İşlemci: AMD Ryzen 5 7500 F İşlemci soğutucu: Wraith Prism. Anakart: MSI Pro B650M-B AM5 DDR5. Kasa: FSP CMT391m. RAM: XPG Lancer Blade Black 16 GB 6000 MHz. PSU: FSP Hyper 80+ Pro...
  10. jager_

Eternet kablosu marka önerisi

önerilerinizi bekliyorum
  11. jager_

Türknet dışında internet sağlacısı önerisi

selamlar herkese türknet dışında bir sağlayıcı önerisi alabilirmiyim neden mi türknet dışında kendi odamda türknet var oturma odasının ki d smart onu değiştireceğim
  12. jager_

Bios sorunu lütfen yardım

Selamlar herkese bir sorum olacak yeni pc aldım ve ramlerimi 6000 mhz çekmeye çalıştım sorunsuz açıldı fakat işlemcim 5200 mhz destekliyormuş geri düzelttim bir sorun yok fakat sadece pcyi baştan açıp biosa girebliyorum yeniden başlatınca ekran gelmiyor lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yapsın...
Geri