Arama sonuçları: *

• Users: ferdijan1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım Kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhabalar jbl tuneflex şeffaf olan modelini kullanmaktayım ancak ömrünü doldurdu diyebilirim değiştiricem ama çok kararsızım lütfen yardımcı olun. Öncelikle kullandığım telefon samsung s25 ultra modeli Buna dayanarak bütçemi arttırarak 2 hafta önce vatan bilgisayardan galaxy buds 3...
  2. F

Monitör önerisi lütfen

Arkadaşlar merhaba. Monitör almak istiyorum ama monitörle ilgili hiç bir bilgim yok 12-14 k bütçelere çıkabiliyorum curve düşünüyorum ama sizin önerilerinize göre hareket edicem Hem valo CS hemde Battlefield Detroit tarzı oyunlar oynayabiliyorum detaylı bir öneri yapabilirmisiniz rica etsem...
  3. F

Oyunlar için Kulaklık önerisi

Merhabalar 3000 TL civarında kulaklık bakıyorum Razer blackshark V2 x düşünüyorum Blackshark V2 pro 2023 kablosuza bütçem yetmiyor yoksa onu düşünüyordum Önerdiğiniz başka varmı yada V2 x alınır mı?
  4. F

Çözüldü✓ 40K Bütçeyle Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri

Arkadaşlar 40k limitim var şu ikisinden birini düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Başka öneriniz varsa bi bakabilirim https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-desmarias-ryzen-5-8400f-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-msi-geforce-ventus-2x-oc-12gb-rtx4070-super-sistem-tavsiyesi-p-46202...
  5. F

Çözüldü✓ 40.000TL Toplama TAVSİYE

Arkadaşlar merhaba 40.000 TL Limit ile toplama almak istiyorum Direkt olarak itopya mağazasından almayı düşünüyorum ancak Fiyat performans olarak önerdiğiniz sistemler nelerdir. AMD işlemci düşünüyorum Önerileriniz nelerdir
Geri