Arama sonuçları: *

1. FearlessTRX

AM4-AM5 Geçişte Neler Yapılmalı?

merhabalar işlemci-anakart-ram bunlar am4 den am 5 e geçerken değiştireceğim parçalar psu vs. aynı kalıcak kasayı guncellerken öncesınde veya sonrasında yapmam gereken yazılımsal birşeyler varmı?
  2. FearlessTRX

DDR 5 RAM bu fiyatlarda alınır mı ? - yoksa beklemek mi lazım

arkadaşlar ddr4'den ddr5'e geçtim tek eksiğim bi ram kaldı sizce şu anki piyasda 16x2 DDR 5 ram almalımıyım yoksa beklemelimiyim 11.300 e bulunabılıyor şuanda cl 30 6000mhz 16 gb ram
  3. FearlessTRX

R5 5600'den R5 7500X3D'ye Geçiş: Rust ve FiveM Performansı Nasıl Olur?

Selam arkadaşlar. Biliyorum, parçaları satın aldıktan sonra "Sizce mantıklı mı?" diye sormak biraz garip ama içimin rahat etmesi adına sizlere danışmak istedim. Genellikle Rust ve FiveM gibi işlemciyi sömüren, optimizasyon özürlüsü oyunlar oynuyorum. Elimde RTX 3070 olmasına rağmen bu oyunlarda...
  4. FearlessTRX

CL 46 5400 Mhz Ram Alınır Mı?

Merhabalar 2 tane sıfır Rami 2x 16 GB 5400 MHz Cl 46 13.000 gibi bir fiyata tanıdıktan almayı düşünüyorum fakat Cl degeri gözümü korkutuyordu bitcemde kısıtlı bu bütçeye ancak 1x Cl 30 6000mhz alabiliyorum onun yerine bu şekilde yapmam daha mı mantıklı olur yorumlarınız gerçekten çok önemli
  5. FearlessTRX

RTX 3070 & R5 5600 Sisteme AM5 Upgrade Gerekli mi? (Bütçe Odaklı)

[H3 id='BAklama+MetniB']Açıklama Metni:[/H3] Selamlar arkadaşlar, Mevcut sistemimi yükseltme aşamasındayım ama Türkiye’deki DDR5 RAM ve AM5 parça fiyatlarının son dönemdeki uçuşu malumunuz. "Bugün almazsak yarın hayal olacak" endişesiyle bir yola çıktım fakat bütçe kısıtlı olduğu için kafamda...
  6. FearlessTRX

Hawk Fab V4 6200 TL Hepsiburada'dan alınır mı??

Merhaba hepsiburadada Hawk fab v4 oyuncu koltugu ındırıme gırmıs sızce alınır mı? 10 yıldır nerden baksanız sandalye ve dandık oyuncu koltuklarına oturuyorum şuana kadar sadece vatanda gördügüm xdrive plastik malzemeli oyuncu koltuklarını test ettim onlarda ıdare eder seviyedeydi sizce fab v4...
Geri