Arama sonuçları: *

• Users: MarcoX2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Metin 2 tarzında bir oyun önerir misiniz?

hayattımda hiç metin 2 tarzı oyun oynamadım vwe nasıl oynuyacağımı bilmiyorum ama sv fazla olan ve fazlaca olan bir oyun önerir misiniz? şu an aklımda knightonline var
  2. M

0 bilgiyle bir oyun yapmak istiyorum bana hangi uygulama önerirsiniz

Başlıktan anlıyacağınız üzere bir simülasyon aşçılık online yemek yapma oyunu yapmak istiyorum ve ne oyun motorları hakkında nede yazılım hakkında bir bilgim yok eğer önereceğiniz bir oyun motoru ve öğrenemem için bir video veya başka bir şekilde yardımcı olursanız sevinirimi.
  3. M

ATK Blazing Sky X1 S mi yoksa ATK Dragonfly A9 Plus mı

Öncelikle merhabalar yeni bir mouse almayı planlıyorum bütçem biraz kısıtlı 2000 tl büçem var ve başlıktan anlıyacanız üzere bu iki mouse arasında kaldım ama hangisi daha iyi olduğunu pek anlamadım söylerseniz sevinirim. Belki bu bilgiler işe yara elimin uzunluğu: 20-19 cm tutuş şeklim: pençe...
  4. M

Fifine Ampligame A9 VEYA Fifine Ampligame A8 Mikrofonmu

Öncelikle merhabalar uzun zamandır mikrofon alma hevesim vardı ve bügün fiyatlarına baktığımda ise güzel bir indirime girmiş A9 (5400 TL) A8 ( 3750 TL ) bu mikrono hem discordan arkadaşlarımla konuşmak için hemde yayın için kulanacağım ama karar veremediğimden sizelere soruyum dedim bide eğer...
Geri