Arama sonuçları: *

1. BendeZanpakutoVar

Sıvı soğutma su sırıltı sesi

sıvı soğutmayı alalı 2 ay oldu ilk acıldıgında ses yoktu 2-3 haftadır sistemi her açtıgımda 15-30 dk boyunca cok yüksek seviyede degil sırıltı sesi geliyor nedeni nedir nasıl düzeltebilrim?
  2. BendeZanpakutoVar

Xiaomi mi note 10 lite yazilim sorunları

(toco) cihazım geçtiğimiz ay on kamera dahil hepsi kapandı şu an hiçbir kamerası çalışmıyor "kameraya ulaşılamıyor bağlanılmıyor yazıyor" ayriyeten telefonda depolama sorunları var custom romla bunların düzelebileceğini düşünüyorum sizce düşünce yapın doğru mu? (Telefonun boyutlandır kilidi açık...
  3. BendeZanpakutoVar

Sıvı soğutma siyahlık

Aşağı gördüğünüz gibi sıvı soğutma bloğu siyah siyah olmuş nedeni nedir bir problem olurmu.
  4. BendeZanpakutoVar

Cpu elektirik kaçağı

Cpu kablosunu takınca kasaya akım kaçıyor kontrol kalemi deydirdimde ışığı yaniyor cpu kablosunu çıkarınca sonuyor ne yapmalıyım sorun cpu kablosunda mi yoksa islemcidemi
  5. BendeZanpakutoVar

Yazılım sorunu FPS drop Olay görüntüleyici

Olay görüntüleyici de surekli hata raporu alıyor normal mi önemli diye bisey var bide sorun olurmu
  6. BendeZanpakutoVar

Olay görüntüleyicisi hataları

FPS drop sorunları yasıyorum ve arastırken buna rastladım sorun olurmu sistemde bir sorun yok gibi ama olay görüntüleyici sureklı hata raporu yazıyor ve önemli diye bir şey de var. Yardımcı olabirmisiniz.
  7. BendeZanpakutoVar

Oyunlarda drop sorunu

Aşağıda gördüğünüz gibi afterburner üzerinde rainbow six siege poligon da bilemedim dar boğaz varmı oyun içinde cok fazla donma oluyor ve fps eskisi gibi değil lutfen yardimci olun.
Geri