Arama sonuçları: *

• Users: blaack00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Magnezyum vb takviye kullanan var mı?

Beyler iyi geceler. Son 1 aydır kendimi yorgun, üşengeç hissediyorum. Yapılacak işlerimi erteliyorum, kafamda bir dalgınlık var anlatılan şeyleri unutuyorum birisi bir şey anlatırken odaklanamıyorum, kafam sisli gibi sanki. Yorucu bir işim olmamasına rağmen eve geldiğim zaman bir şey yapacak...
  2. B

Çamaşır makinası iade edilir mi?

Çamaşır makinası iade edilir mi? Vestel marka çamaşır makinası aldık 3 gün önce. Servis gelip kurdu fakat kazanı fabrika hatası olarak içten dışa doğru ezik şekilde gelmiş annemler de fark etmemiş. Hemen bayiyi aradım bu sekilde kullanacağımızı ve servisin ürün değişimi yapacağını söyledi...
  3. B

Mutsuz ve yorgun hissediyorum?

Gerçek anlamda mutsuz ve fiziksel olarak da yorgun hissediyorum. Tam sebebini çözemedim ama son bir kaç yıldır benimle hep olacaklarına inandığım arkadaşlarımın hayatımdan çıkması, üniversite mezunu olup kendi mesleğimi yapamamam, kpss çalışacak mentalitede hissetmemem vs hepsinin bir arada beni...
  4. B

İçimde sebepsiz bir huzursuzluk var?

Yaklaşık 7-8 aydır bir huzursuzluk var içimde özellikle akşam ve gece saatleri başlıyor. Sebebini bilmiyorum ya da bir sebebi var ben henüz bulamadım. Çok samimi olduğum iki arkadaşım vardı birisiyle kalıcı olarak görüşmüyoruz diğeriyle aramız eskisi gibi değil. Bu şekilde huzursuz hissettiğimi...
  5. B

Askerlik yoklama başvurusu yaptım ama tecil ettirmem mümkün mü?

17.07.2025 tarihine kadar ttecilliydim. Bedelli için gerekli para elimde olunca da bedelli başvurusu yapmak için tecili bozup yoklama başvurusu yaptım, muayene oldum. Sonra e devletten baktığımda askerliği erteleme hakkınız bulunmaktadır yazıyor. Bu yazı tecilin bitmesine 2 ay kala bozduğum için...
  6. B

20li yaşlarda evlilik düşünmemek mantıklı mı?

İyi geceler herkese. 22 yaşındayım evden işe işten eve geçiyorum. Arada bir de yakın arkadaşlarımla buluşur kahvemi içer sporumu yapar eve dönerim. Flört sevgili işlerine mümkün olduğunca uzağım. Kendimi hep 20li yaşlarimın sonuna doğru evlenirim diye düşünürdüm. Son 1 senedir akrabalardan ve...
  7. B

Bedelli askerlik başvuru süreci hakkında bilgisi olan?

Selam herkese. Askerliğim 17.07.2025 tarihine kadar tecilli. Bedelli başvurusu yapacağım ama başvuruyu yaptığım zaman bu yıl mı gidiyorum yoksa 2026 içerisinde seçtiğim celp dönemi tarihinde mi gideceğim? Askerlik şubesine gittim memur kadın sorduğum sorularla alakasız yanıtlar verdiği için...
  8. B

Genetik olarak ince olan bacaklarımı kalınlaştırmam mümkün mü?

Herkese iyi geceler. Bacaklarım vücuduma göre çok ince. Ve kemik yapım o şekilde sanırım çünkü benden daha zayıf arkadaşlarım var ama bacakları gayet normal görünüyor. Çok zayıf biriydim bu yıl bir tık daha iyi göründüğümü düşünüyorum çünkü 9 kilo almışım bir yıl içinde ama bacaklarımda fark yok...
  9. B

Askerlik tecili hakkında bilgisi olan?

22 yaşındayım 07/2023 tarihinde üniversiteden (önlisans) mezunum. Şu an e - devlette tecil mezun/terk yazıyor ve tecil bitiş 07/2025 olarak gösteriyor. Kimisi meslek lisesi okuduğum için tecilini uzatırlar diyor kimisi yapmazlar diyor. İşim dolayısıyla şubeye henüz gidemedim. Ama bildiğim bir...
  10. B

Askerliğimi tecil ettirme hakkım var mı?

İyi geceler herkese. 22 yaşındayım, 07/2021 tarihinde meslek lisesinden mezun oldum. Üstüne iki yıl önlisans bitirdim 07/2023 mezunuyum. Öğrendim ki meslek lisesi mezunlarının 6 yıl tecil hakları varmış. Kimisi bu hakkın üniversite okuduğun için bitti demiş. Çünkü şu an e devlette 07/2025...
Geri