Arama sonuçları: *

• Users: marla37
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Türknet ZTE F601 Modem Kurulumu

Arkadaşlar selam, turknet gigafiber'e yeni geçtim gelinip kurulum yapıldı fakat sonrasında kablolarda sıkıntı olduğu için tekrar kuruluma geldiler fakat modemin ışıkları yeşil yanmasına rağmen internet yok. Bende modem arayüzünden kullanıcı adı şifre girmediklerini düşündüm 192.168.1.1'den ZTE...
  2. M

Bu sistem bu fiyata uygun mu

Yorumlarınızı bekliyorum
  3. M

50-55k arası kasa tavsiyesi

Arkadaşlar selam, Şu an en f/p bu fiyat bandındaki kasa hangisidir , teşekkürler
  4. M

Sistemime Ekran Kartı ve İşlemci Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Mevcut sistemimin ekran kartını ve işlemcisini değiştirmeyi düşünüyorum tavsiye verebilir misiniz , sistemim şöyle ; Kasa : Bitfenix Flow 600W Anakart : Gigabyte h610m h v2 ddr5 Ram : 32 gb ddr5 Ekran Kartı : Intel Arc B580 İşlemci : i5-13400f Şimdiden yardımlarınız için...
  5. M

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu taktıktan sonra işlemci daha da ısındı

Arkadaşlar selam, i5-13400f işlemcim için Strong M2-Pro soğutucuyu aldım idarelik. Dün zar zor takabildim baskı uygulaya uygulaya daha sonra test için tlou girdim ve 90-95 derece gördü işlemci. Stok fandayken 84-85 derece oluyordu tlou'da sizce sorun nedir tekrar söküp takayım mı? Sistem 1 ay...
  6. M

B580 F/P SİSTEM ALINIR MI

ModArt-ARC4 Arkadaşlar selam, monitör dahil 30k bir bütçem var bu sistem ile 2k monitör almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında daha iyi bir f/p sistem bulamadım yeni geleceklerde bu özelliklerde bu fiyatta olur mu emin değilim fakat bilgim fazla olmadığı için yardımcı olursanız sevinirim...
  7. M

Çözüldü✓ Monitör Dahil 30k Sistem Tavsiye

Arkadaşlar selam, 30k civarına monitör dahil sistem toplamayı düşünüyorum fakat hiç bilgim yok bulduğum 3 model için yorumunuzu merak ettim BLADE-DUAL7700XT Kronos ModArt-ARC4 Sizin de tavsiyeleriniz var ise yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Geri