Arama sonuçları: *

• Users: Cheazy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cheazy

Iphone 13 Ten S25 E Gecmek

13 e 23 veriyo hepsi burada, uste de 15 istiyor. Sarjim cok hizli bitiyor harici bi derdim yok ama cok cok hizli bitiyo 81 pil, fuzuli masraf gibi geliyor ama sabah 10 da alayim aksam yatana kadar gotursun istiyorum. Dls, Clash royale givi basit oyunlar oynuyorum. instagram, tiktokta vs...
  2. Cheazy

Cumartesi Pazar Tatil, Az Yoran İş Önerisi

4 aydir pompacilik yapiyorum cok yoruldum. Vardiya sistemi cok sacma, aciklar kaciklar, maasin gununde yatmamasi belimin sabah aksam agrimasi vs cok yoruldum artik. Cumartesi pazar tatil Yemek veren Servisi olan Patron gelmedigi Surdurulebilir Yaz, kis klima olan Az yorucu sektor onerilerinizi...
  3. Cheazy

360mm Beyaz Sessiz Taksitli Alınabilecek Sıvı Sogutma Onerısı

DDR4 su an 5 de de kullnabılecegım bı sey arıyorum markası kalityeliş oılsun yeter
  4. Cheazy

Honda Civic 1.6 İes Almak

300-400 bandina bi ies almak istiyorum. Beyaz haric her renge tavim. R81 imza renktir bence gonulde onu ister ama bizim ulke de bi yerinden artisi olan her seyi sisirdikleri gibi r81 de sisik fiyatlar. Laci ile r81 arasindayim. Bordo 3. secenegim. Siyahta cik guzel, gride harikulade. Sanruf...
  5. Cheazy

Iphone 13 Pro Max Almak

Arkadasimda iphone 13 pro max var kamerada bilinmeyen pilde orijinal diyo bide Telefon düştü elimden telefoncu çentik öıktı dedi, dedi. bu telefona 25 ustu haram. Yarin bir gun satmaya kalksam da 30 falan da edecegini sanmiyorum. Kamera pil iddia ettigi gibi orijinal midir anlamanin yolu gar mi...
  6. Cheazy

Muazzam Film Onerileri

En son godfather 1 izledim, 2 ye gectim yarida kaldi, arkadasim cok overrated bir seri. 1 izle 2-3 bos dedi. Hikaye de cok garip ilerliyor gibi geldi. Ryan gossling yapimlarina bayiliyorum. Sessiz sakin, bir hikayesinin, mesajin, atmosferini izleyiciyi etkileyen alip o ülkelere tasiyacagi...
  7. Cheazy

17 Pro Max Yd Almak, Öneri

6S, SE2, 11, 15 Pro kullanan, bataryadan dolayı dert yanan kardeşim için telefon aradığımda tek çare 17 pm oluyor, onunda yd kapalı kutuları 50 den başlıyor 60 a doğru gidiyor. Sıfır, telefocnudan kapalı kutu almak yanıdna da kılıf kırılmaz şarj aleti almak istiyorum, zaten şahıs telefonu çevre...
  8. Cheazy

İhtiyarların Çekinilmezliği

Pompacilik yapiyorum, 77. günüm doldu, işin isleyisi napio nettigimizi pek anlatmicam, sorarsaniz ozel bi konu acarim pompaci olmak diye, İş yerinde ful 18 yasindan olusma bi kadromuz var, 1 tane 23 var. ihtiyar dedigim eleman 50 yasinda belki daha fazla, o da ortacı, dumenden calisiyo, Bir...
  9. Cheazy

Ekran Karti Pci E Girisi Paslı

2 kart aldim pci e girisinde, anakarta takilan ekran kartinin altin pullarinda korozyon var goruntu geliyor ama kotu goruntu ve risk durumu varmiss. Yagsiz balata mi kontak spreyi mi ne al dediler, bit pazarinda 10-20₺ ye satiliyor, onu gectim tas catlasin 100₺ olsun yarin zaten nalbura...
  10. Cheazy

Erkek Bel Çantası Önerisi

Deri olmasın, telefon, power benk, anahtar, çakmak, cüzdaan cebimde ne varsa koyabileceğim bi alet arıyorum, 1k da veririm kaliteli olursa, önerilerinizi bekliyorum.
  11. Cheazy

Airtag Kullanım Amacı

Bir arkadaş saolsun sıcak indirimlerde bi konu acmıs, bende NEUTRON SMARTTAG bu ürünü gördüm, air taglere de bakıyodum ama cok pahalı oldugu ıcın alamıyodum sımdı 3 al 2 odeden 1 tane orijinal air tag bile alamazken 3 tane alıyosunuz bide 1100tl veriyonuz, cüzdanım ve gözlüğümü evin içinde...
  12. Cheazy

Hangi Ekran Kartı Kaçtan Satar

Daha once ekran kartı üzerine epey bi yoğunlaşmış biriydim lakin ara verdim bir süre şimdi come back atmak istiyorum, önerdiğiniz, peynir ekmek gibi satar dediğniz kartlar ve bunların hızlı satarları kaçtır, bu konu üzerinde bi istişare yapalım hem almak hem satmak isteyen arkadaşlara da bi...
  13. Cheazy

Tershaneye Girilir mi?

Su an pompacilik yapiyorum maasim 40 bin tl 2. ayim doldu. 3 vardiya gidiyom 8-4 4-12 12-8 her gun yoruluyom , haftada 1 gun random izin, 1 bucuk ayda bi eskiden yeniye 3 gun iznim var. Yks ye girdim, aciktan gelirse 2 yillik bolum okuyacagim, hem askerlik uzasin hemde diplomam olsun diye...
  14. Cheazy

Eski YouTube Video Önerisi

2 gün önce 4-12 den cıktım eve geldim, açtım youtube u önüme mert baytemurun gece çlışmak ne iş ypıyorum tarzı bir videosu düştü 5 6 senelik ve izlerken cok sardı beni niye bilmiyorum eski oyunlrda cok sarar 10 kez falan bitirmeme rağmen outlast 1 oynarım whistblower vs kasaarım önerileriniz...
  15. Cheazy

Cs 8 Dolara Ak Skini Önerisi

hayalet bozguncu alcam 7 dolara savaş görmüş 7.79 a görevde kullanılmıs var farkı noluyo
  16. Cheazy

Icim Karariyo Uyuyamiyorum

12 bucukta isten geldim 1 saattir debeleniyorum ama uyuyamiyorum kalbimde anlamini bilmedigim bir sizi var. Bu sebebi kendi kendime nasil cozumleyebilirim? Yasayip derdine derman olan biraderlerim var midirimsi
  17. Cheazy

Kare Mouse Pad Almak

ucuza urzuvada falan mouse padler satılıyo, klase 90x40 mouse pad var ama klavyue buyuk OLDUGU ıcın mouse cok carpıyor mon uıtor standı aluınca durum degısır mı yoksa kare alcam bi de byunların kalıtesı ne kadar ıyıdır, klasseler falan 1100 falanbunlara bu kadar vermek mantıklı gelmıyor OK...
  18. Cheazy

Monitor Kolu Onerisi

Su an lap diye yapistirip almak istiyorum cunku monitorun ayagi ucgen seklinde oldugu icin kendime yaklastirdigimda mouse padin altina giriyor mouse padin ustunde oldugu zamanda mouse u cevirdigimde monitor ayagina carpiyor, hem yerden tasaruf edicem hem de yatagimla yan yana masam, monitoru...
  19. Cheazy

İş İlanlarında Neden Maaş Belirtilmiyor?

Aylardır iş arıyorum, neymiş şartlar görüşmede belli olacakmış. Onlarca yere de gittim yüzlerce lira yakıt harcadım, gelipte işe alan olmadı. Askerlik yapmadık diye çöp torbası gibi davranıyorlar. Petrol Ofisi 40, Shell 50k maas veriyor. Petrolle gorustum gircem zaten ama oralarda da 3 buyuk...
  20. Cheazy

CS de nası hızlı paara kasarım?

20 dolar yapıp GTA DEF. ED. aldım. Haftalık droplardan, 6 7 dolarlık ıtem cıkıyordu, hayalewt bozguncu almak ıstıyorum şimdide, kasaları itemde bekletip belli bi günde falan satsam iş yapar mı
Geri