Arama sonuçları: *

• Users: Cheazy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cheazy

Icim Karariyo Uyuyamiyorum

12 bucukta isten geldim 1 saattir debeleniyorum ama uyuyamiyorum kalbimde anlamini bilmedigim bir sizi var. Bu sebebi kendi kendime nasil cozumleyebilirim? Yasayip derdine derman olan biraderlerim var midirimsi
  2. Cheazy

Kare Mouse Pad Almak

ucuza urzuvada falan mouse padler satılıyo, klase 90x40 mouse pad var ama klavyue buyuk OLDUGU ıcın mouse cok carpıyor mon uıtor standı aluınca durum degısır mı yoksa kare alcam bi de byunların kalıtesı ne kadar ıyıdır, klasseler falan 1100 falanbunlara bu kadar vermek mantıklı gelmıyor OK...
  3. Cheazy

Monitor Kolu Onerisi

Su an lap diye yapistirip almak istiyorum cunku monitorun ayagi ucgen seklinde oldugu icin kendime yaklastirdigimda mouse padin altina giriyor mouse padin ustunde oldugu zamanda mouse u cevirdigimde monitor ayagina carpiyor, hem yerden tasaruf edicem hem de yatagimla yan yana masam, monitoru...
  4. Cheazy

İş İlanlarında Neden Maaş Belirtilmiyor?

Aylardır iş arıyorum, neymiş şartlar görüşmede belli olacakmış. Onlarca yere de gittim yüzlerce lira yakıt harcadım, gelipte işe alan olmadı. Askerlik yapmadık diye çöp torbası gibi davranıyorlar. Petrol Ofisi 40, Shell 50k maas veriyor. Petrolle gorustum gircem zaten ama oralarda da 3 buyuk...
  5. Cheazy

CS de nası hızlı paara kasarım?

20 dolar yapıp GTA DEF. ED. aldım. Haftalık droplardan, 6 7 dolarlık ıtem cıkıyordu, hayalewt bozguncu almak ıstıyorum şimdide, kasaları itemde bekletip belli bi günde falan satsam iş yapar mı
  6. Cheazy

GTA VC DEF. ED. Rampage Görevleri

3-4 tane rampage yaptım ama silah veriyor mesela bunla 35 tane kübalı öldür diyor öldürüyorum saymıyor, araba patlatıp öldürünce sayıyor. 2 dk içinde de arabaynan iş yapamamki bu bug mu yoksa normal oyunda da mı böyle püf noktaları ne rampage görevlerinin?
  7. Cheazy

120mm beyaz pwm sessiz fan önerisi

beyaz akvaryum kasam var 7 tane fan takılabılıyor, kendı sogutucusu pwm olmadıkları ıcın bı halta yaramıyo bide cok seslıler satcam onları, anakartım gigabyte aorus x470, 2 isteğim var, argb rgb olması onmelı deıl ama oladabılır her neyse, beyaz olsun 1. isteğin 2. isteğim fanlar kasa ıcı...
  8. Cheazy

Flaş Bellek Disk Önerisi

hızlı olsun, 32 gb foto var telde ayıklamadan tekte atcam, ucuz olsun bide 300 falan domalmaya razıyım oınerılerınızı beklıyorum
  9. Cheazy

Başlangıç Arabası Ne Olmalı Sizce Tavsiye Verirsniz Sevinirim?

Şu an cash 80k param var, araç için hiç bir şey, sizin gözünüzde de kuruş gibi gözükebilir ama mahfoldum bu parayı çıkarana kadar, amacım 100 e falan gidip bi araç almak değil ama artık çok sıkıldım, iş bul işten çıkarıl, istifaa et, biraz kafa dağıtayım diyorum. Hedef, amac, hayalim 1.6 ies...
  10. Cheazy

Steam 20 dolar değerlendirmesi

Hesapta 17.89 var, 23 nisanda indirim kalkıyo GTA DEF ED. için, diğer haftaya da 2-3 doalrlık item düşse aşağı yukraı 20 dolarım oluyor, sizce bu parayı nasıl değerlendireyim? 1- Steamden en başta yakın arkadaşlarıma, yoksa forumlarda vs. misal 20 dolar 900 tl ise 700 800 den satayım diyorum...
  11. Cheazy

atx anakart destekleyen kasa onerisi var mi?

akvaryum kasam var dandik bir marka ama nefret ediyorum artik, cok sesli calisiyor illallah ettirdi para da lazim 200-300 tl ye komik bi rakama belki bitten falan zalman cooler master (en begendigim) saglam marka bir kasa alcam aklinizda eskilerden tekne givi genis degil atx anakart destekleyen...
  12. Cheazy

Iphone 13 için megsafe power benk önerisi

https://www.trendyol.com/ugreen/uno-magsafe-wireless-5-000-mah-20w-hizli-sarj-powerbank-mor-35606-p-892330018?merchantId=275331&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme bunu alcam ama gemini diyo kayıp oluyor şarj ederken 1 kez bıle doldurmaz megsafe hgem marka hem...
  13. Cheazy

Arabalarin egsozlarini dinleyebilecegimiz site

yolda yururken aklima geldi benzeri alternatif onerilerinizi bekliyorum (stok egsoz olmasi lazim varex marex dolu her yerde ztaen saygillarrr
  14. Cheazy

CS2 çıkaan itemi satmak mı mantıklı açmak mı=?

Sealed Dead Hand Terminali 8dolara stılıyor elime 7 geliyor. açsam mı daha karlı olurum satsm mı açınca değerli bir şey çıkma olasılığı ne kadar yüksek
  15. Cheazy

Yardım Adini unuttugum oyun

2022-2023 ya daha eski (max 1-2 yil) ya da daha yeni bir oyun cikmisti yalan olmasin unlost falan da reklamini yapti. Asyalilar yapti oyuhu diye biliyorum gemili memili bir harita vardi, mmofps oyunu. Turklerin cikardigi oyuna benzer bir oyundu bu oyunun adi ne acaba yardimci olur musunuz...
  16. Cheazy

Itx sistem toplamaaa

Selamlar elime dayimin gencliginden kalma bir alet gecti, koydeyim su an fotosunu atamiyorum icinden hdd cikti 250 gb yaziyor pc ye baglayinca 2 gb (ne alakaysa) neyse bunu alcam itx ddr3 falan anakartlar 1000-2000 tl arasina bulabiliyorum. 300-500 e 8-16 ram koycam 120 gb falan ssd koyar...
  17. Cheazy

2-3000 tl ye psu önerisi

0-2. el farketmeksizin, 2 şartım var, beyaz ve sessiz olsun. Anakart aorus x470 ekran kartı gigabyte aero 5060, bunlara uysun diye psu da gigabyte alayım diyorum ama psu zaten gözükmüyor, yine de nasıldır...
  18. Cheazy

Amazon ayakkabi iade kabul eder mi

amazondan ayakkavi aldim numarama gore 1 gun disarda giydin 6 saat falan keçedeki o qr falan silindi. Topuguk parmak uclarim feci agridi acar diye saatlerce giydim. Onun disinda kutusu annem atmadiysa duruyordur. Trendyoldan aldigim giydugik ayakkabiyi temizleyip baska kutuyla dahi yollasam...
  19. Cheazy

Araba mı bedelli mi?

Agustos dogumluyum yoklama o bu su uzatma cart curt hic ama hic bir bilgim yok 0 im askerlige. Zottiri isler icin bile askerlik gerekiyor, ek olarak ya bedelli ya 6 ay yapayim geceyim diyorum. Sonra karsima cikip durmasin. Şu an 40k bir birikimim var, az gozukebilir ama benim icin şu anlik...
  20. Cheazy

Ram slotu kırık anakart çalışır mı

iade gelen bi anakartım var ram slotu kırık diye alıcı iade etti bende aldım, çalışır mı? diğer tırnakları sağlam
Geri