Arama sonuçları: *

• Users: poogie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Ramlerim dual channel çalışıyor mu?

Yeni ram taktım ve cpu z de memory kısmında Channel # 2 x 32-bit yazıyor? Bu dual çalıştıpı anlamına mı geliyor yoksa dual mi yazmalıydı?
  2. P

Çözüldü✓ Yeni RAM takmak konusunda YARDIM

Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımda şu an 16 gb tek bir ram var ve ben aynı model ve markadan alıp onu da takacağım. Rami takmadan önce sadece güç kaynağının fişini çekip düğmesini kapatmam yeterli mi yoksa BIOS'tan herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu? XMP'im açık yeni rami takmadan önce...
  3. P

Sistemim hakkında yorum

Sapphire Nitro Plus 7800 xt MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD Ryzen 5 7500F Kingston NV3 1TB M.2 Kingston Beast Expo 16 GB 6000 MHz CL30 Lian Li Lancool 207 ARGB 4 Fanlı Beyaz ATX MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ GOLD POWER SUPPLY Thermalright Burst Assassin 120 Bu sistemi alacağım. Sizce parçaları...
  4. P

40 bin tl sistem tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ 40 bin TL bütçeye ile bu kasayı almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı yoksa daha iyi bir hazır ya da toplama sistem var mı? Yardımcı olursanız...
  5. P

PC toplama konusunda öneri

Selamlar, 30 - 40k arası, The Last of Us, Silent Hill vb. piyasadaki her oyunu oynatabilen bir pc toplamak istiyorum. Hazır sistem istemiyorum ancak çok da iyi bildiğiniz varsa yazabilir misiniz? Aldığınız ve memnun olduğunuz sistemleri de önerebilirsiniz. 32 GB ram ve 1 TB SSD tercihimdir ancak...
  6. P

35-40 k bütçe ile piyasadaki bütün oyunları da oynatacak sistem önerisi

30 - 40k arası, The Last of Us, Silent Hill, GTA vb. Gibi hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Hazır sistem istemiyorum ancak çok iyi olduğunu bildiğiniz varsa yazabilir misiniz? Aldığınız ve memnun olduğunuz sistemleri de önerebilirsiniz. 32 GB ram ve 1 TB SSD tercihimdir ancak fiyatı aşarsa...
Geri