Arama sonuçları: *

1. K

Yardım RDR2 140 gb alan yeter mi

Rdr2 indireceğim ve mod falanda yükliyeceğimi sanmıyorum harddiskte 140 gb boş yer var yeter mi oyun steamde 150 gb gösteriyor ama 110 küsur indiriyor
  2. K

Mavi Ekran Windows 10 mavi ekran

Merhaba, 2 ay önce yeni bir bilgisayar aldım ilk başta windows 11deydim ama sonra windows 10 a geçtim arada system thread expection not handled hatası veriyor bir anda bilgisayar mavi ekran verip çöküyor sonrasında sorunsuz açılıyor bu windows 10 ile mi alakalı yoksa donanımlarımla ilgilimi daha...
  3. K

Intel 12100f soğutucu mantıklımı

https://www.gamegaraj.com/urun/cooler-master-cm-170c-120mm-argb-lga1700-uyumlu/ indirimle 200 tl şuan i3 12100f işlmecim var stok fan ile kullanıyorum alınır mı ya da almalımıyım
  4. K

Pc için xbox kolumu ps kolumu

Kol alıcam muhtemelende ikince el olucak hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum xbox kolumu almalıyım ps kolumu kol ile oyun oynamaya elim yatkın değil ağrı olur mu
  5. K

Spiderman hikaye ve dlc

Spiderman remastered'de dlcler var ana hikayede şuan %25teyim ana hikaye bittikten sorna otomatik devreye giriyormu yada sırasıylamı yapmalıyım
  6. K

GoW ve RDR2 Oynanır Mı

God of War (ragnarok ikiside ) ve Rdr2 oynamaya değermi sinematiklerin bol olduğu oyunları sevmiyorum cp77 oynadım aşırı beğendim şuan ghost of tsushima oynuyorum ve ondada aynı sorun var benim için, sinematik çok fazla bide uçmalı kaçmalı oyunlar aşırı hoşuma gidiyor
  7. K

Çözüldü✓ Intel arc a Serisi gpu

intel sanırım yeni teknolojiler çıkardı xess 2 olsun frame gen olsun super res low latency gibi bende a750 var bu teknolojiler gelicek mi ya da sadece b serisinde mi olucak (bildiğim kadarıyla xess2den faydalanabileceğim diğerleri hakkında bilgim yok)
  8. K

❌İndirim Bitti! Epic games indirimli oyun tavsiyesi

Malum şu epic indirimlerinde büyük hikayeli oyunlar almak istiyorum 500-600tl bütçe var hani birkaç tane oyun mu almalıyım yoksa bir tane büyük oyunmu hogwarts falan bayağı iyi bi indirimde cyberpunk yeni bitti elimde witcher 3 te var ne yapsam bilemedim
Geri