msi g274qpx 27 1 ms 2k ips 240hz
Bu monitörü almayı düşünüyorum ama amd ekran kartı kullanıyorum bu monitörde G sync var freesync özelliği var mı diye araştırdım ama bir şey bulamadım. Yardım!!
arkadaşlar max bütçem budur. genelde film ve müzik, arada oyun için önerebileçeğiniz kablolu/kablosuz kulaküstü kulaklık ?
bazıları bana bunu önerdi...
Arkadaşlar bahsettiğim kabloyu takmadım. Çünkü anakarttımda bu giriş yok yada ben göremedim. Bir şey olur mu?
Anakrtım
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-tuf-gaming-a520m-plus-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,783457227.html
1736344997
Eğer giriş varsa tarif eder misiniz?
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi bazı teknoloji haber kaynaklarında 2026-27 yılları gibi am6 nın çıkış yapacağı söyleniyor. Eğer bu yıllarda çıkış yapacak ise am5 geçmektense 1/2 yıl bekleyip am6 ya geçmek mantıklı değil mi ?
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi bu iki anakart arasında kaldım. Bütçem X870 proya tam yetiyor ama derseniz tomahawk daha iyidir onu alıcam. Alacağım işlemci 7800x3d. Ama sonrasında değiştirebilirim. Bundan dolayı uzun ömürlü ve oc yapabileceğim bir anakart istiyorum.