Arama sonuçları: *

• Users: Wortex62
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Zifiri phantom almalımıyım

Merhaba valorant tan vp aldım skin almak için bir kaç gündür bekliyorum marketimde zifiri phantom gelmiş güzele benziyor hoşuma gitti fakat bdn vandal oynuyorum yani phantom oynadım zamanlar çok nadir vandal skini bekliodun fakat bu skin çok hoşuma gitti almalıyımım alırsam sırf skin için...
  2. W

Helio g99 mali g57 vs amd a4-5000 (radeon hd 8330 ekran kartı)

Merhaba benim mağradan kalma pc im var işlemci amd a4-5000 ekran kartı radeon hd 8330 ram 4gb alıcağım tablet helio g99 mali g57 kullanıo tabletim mi daha güçlü yoksa mağradan kalma pcmi 🤔
  3. W

Yardım Samsung galaxy a9 tablet kronik sorun

Samsung galaxy a9 tablet almayı düşünüyorum ama insanlar şarj ve ekranda donma tepki vermeme sorun yalıyolar bu sorunlar güncellemeyke gidiceği söyleniyor bu sorunu çoğu kişi yaşamış redmi pad se 8.7 mi almalıyım yoksa samsung galaxy a9 tablet i bu kronik sorunları geçme umuduylamı almalıyım
  4. W

Yardım 4gb ram yeterlimi tablet

Fazlabi bütçem yok 4000tl gibi bi şey 5000 tl ye de çıkamıyorum samsung galaxy a9 tablet 4/64 alicam gibi duruyır genelde brawl stars pubg oynarım 4 gb ram yeterlimi
  5. W

Dedem kanser hastası...

Merhaba bu gün dedemin kanser hastası olduğunu örendik büyük ihtimalle de vefat edicek gibi duruyor dedem için dua edermisiniz.
  6. W

Öneri Brawl stars ta 60 hz yeterlimi

Merhaba ben tablet alıcam şuan Samsung a9 düşünüyorum ekranı biraz kötü 60hz genelde brawl stars oynicam arada pubg 60 hz sizce yeterlimi oyun için tabletin işlemcisi g99
  7. W

Öneri Patates pc oyun önerisi

Merhaba benim pc im var pardon patatesim var win 10 var patatesim e emilatör kurup brawl stars açmayı denedim açmadı okadar iyi siz düşünün roblox u 15 fps fln belki 20 brookhavenda 30 okadar kötü minecraft en düşük ayarlarda oynatıyor hatta bitirdim bu pc için bir tane oyun önerin de oyun oynim ;)
  8. W

Öneri 5000 tl altı tablet önerisi

Merhaba tablet almayı düşünüyorum bütçem 5000 tl civarı oyun için alıcam kamera olmasa bile olur büyük lüğü önemli değil hatta küçük olursa işime gelir
  9. W

Öneri Redmi pad se 8.7 vs samsung tab a9

Merhaba karne hediyesi olarak tablet alıcak babam önceden tabletim vardı vestel tab z1 ama ekranı kırıldı tamamen dokunmatik gitti bataryada öyle benim için yeterliydi brawl stars fln oynuodum ama şimdi arada ağır oyunlar oynuyorum Samsung a9 ve redmi pad se 8.7 arasında kaldım oyun oynicam...
  10. W

Öneri Mi 11t vs s21 fe hangisi alınır

Oyun için xiaomi 11t ve Samsung s21 fe (snapdragon 888) arasında kaldım genel olarak oyun oynicam
  11. W

16000 altı telefon önerisi

Merhaba ileride telefon almayı düşünüyorum oyun oynicam genel olarak bütçem 16000 (bu bütçeyi asla geçemem asla) 16000 üstü herhangibi bir telefon önermeyin çünkü alamam 16000 tl yi zar zor ulaşabildim yurtdışı telefon ve 2.el bakmıyorum çevremdekiler çok sıkıntı yaşadı oyun odaklı olucam için...
  12. W

Pubg 90 fps telefon önerisi

Genshin impact 60 fps pubg sabit 90 fps olsun yeyer bütçem en fazla 16000 bunu asla geçemem poco f3 veya mi 11t düşünüyorum ama çok karasızım
  13. W

Genshin impact 60 fps pubg sabit 90 fps veren telefon önerisi

Ben telefon almayı düşünüyorum ileriki zamanlarda en az genshin impact 60 fps pubg sabit 90 fps olsun bütçem en fazl 16000 bu bütçeyi asla geçemem normaşde bütçem 12000 zaten 16000 zar zor artırdım Samsung fln istemiyorum telefon da genel olarak oyun oynicam oyun telefonu olsun
  14. W

Ortak sınav sorunu!!!

Merhaba ben 8.sınıf öğrencisiyim şuan ortalamam 88 den 83 e düştü 1.yazılılardan 100 90 80 gibi notlar alırken 2.yazılıda 50 55 gibi notlar alıyorum hafta sonu kursa gittim de test çözüyorum 22 sorudan 20 si doğru konuları biliyorum ama düşük alıyorum bi 2.yazılı dan türkçe de 80 aldım başka yok...
  15. W

Realme gt2 pro stok sorunu

Realme gt2 pro almak istiyorum ama hiç bir yerde stokta yok sarı sitede biraz tuzlu satıyorlar stoklar yenilenirmi sizce?
  16. W

Realme gt2 pro ve telefon önerisi

Merhaba ben realme gt2 pro almayı düşünüyorum fakat şuan stokta yok ve sarı sitede var aynı zamanda telefon aşşırı şekilde ısınıyor diyorlar sizce bu eksilere ramen almalımıyım bütçem en fazla 16000 2.el veya yurt dışı asla düşünmüyorum
  17. W

16000 altı oyun telefonu önerisi

Oyun için telefon alıcam 50 dereceyi geçmesini istemem gt 2 düşünüyorum ama aşşırı ısınıyor diyorlar çok kararsızım Samsung istemem çünki oyun telefonu istiyorum poco gibi. (16000 geçemem en fazla 16500)
  18. W

Roblox blox fruit hangi telefonlar 45 fps üstü verir?

Roblox blox fruit oynuyorum brawl stars arada pubg nothing phone 1 düşünüyorum 12700tl gibi bir şey realme gt2 de düşünüyorum ama stok yok blox fruit biraz ağır bir oyun
Geri