Arama sonuçları: *

• Users: okan6161
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

R9 AMD 9950X3D İŞLEMCİ HAKKINDA

Merhabalar, Daha önce Amd ryzen 7 9700x işlemcim vardı sonrasında amd ryzen 9 9950x3d 144 bellek işlemci aldım şuan ryzen 9 9950x3d işlemci kullanıyorum. FPS oyunlarından Counter Strike 2 oynuyorum eski işlemcimde aldığım fps daha yüksek görünüyor şuan ki işlemciye göre bu konuda yardımcı...
  2. O

Asus Rog Strix B850-A Gaming Wifi ANAKART OVERCLOCK YAPILMASI HAKKINDA

Merhabalar, Öncelik olarak sistem bilgilerini sizinle paylaşmak istiyorum Anakart : Asus Rog Strix B850-A Gaming Wifi İşlemci : Ryzen 9 9950X3D 144 Bellek Ram : 32 GB Corrsair Ekran Kartı : Nvidia Geforce 4070 Anakart ve İşlemciye Overclock yapmak istiyorum öneri tavsiyelerinizi ne yapmam...
  3. O

ÜST DÜZEY ANAKART ÖNERİLERİ 2025

Merhabalar Arkadaşlar Üst düzey anakart önerilerinizi bekliyorum yorumda paylaşırsanız sevinirim. 64 GB RAM Corsair ram AMD RYZEN 9 9950x3d İşlemci Nvidia 4070 ti ekran kartı Bilgisayar bileşenlerim anakartım düşük seviye şuan elimde ki bilgisayar bileşenlerine göre bu yüzden anakartımı...
  4. O

FACEİT SECURE BOOT İS NOT WORKİNG PROPERLY ANTİCHEAT HATASI

Merhabalar, Secure Boot is not working properly anticheat hatası alıyorum Anakart UEFİ modunda Güvenli Ön Yükleme Açık durumda hala hata veriyor bilgisi olan kişiler yardımcı olabilir mi. Paylaşmış olduğum resimdeki hatayı alıyorum.
  5. O

MSİ ANAKART AMD RYZEN İŞLEMCİ OVERCLOCK YAPMA

Merhabalar öncelik olarak, MSİ PRO B650 M-B anakarta sahibim ve AMD RYZEN 7 9700X işlemciye sahibim overclock yapmak istiyorum detaylı şekilde bilgisi olan varsa paylaşabilir mi düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
  6. O

GAMİNG PC ALINACAK RAM NE OLMALI

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle gaming bi kasaya sahibim işlemci ryzen 7 9700x sıvı soğutucu liquid freezer 3 360 ekran kartı nvidia 4070 ram olarak karar veremedim 32 GB ram almak istiyorum ama hangisi daha iyi olur performans olarak overclock içinde aynı zamanda fikirlerinizi detaylı şekilde...
  7. O

GAMER ODA RAF AKSESUAR ÖNERİLERİ

Merhabalar Öncelikle Arkadaşlar, Oyun köşesi yaptım kendime görselde paylaştığım gibi sol tarafta ki duvara monte raf yapmayı düşünüyorum ürünler gelecek kurulumunu bi kaç güne yapacağım ne tür ürünler aksesuarlar koysam rafın içerisine görsel anlamda daha çok göze hitap eder yada zengin...
  8. O

GAMER ODASI EKLENEBİLECEK MALZEMELER VE KABLO SORUNU

Merhabalar, Öncelik olarak sıfırdan gamer odası yaptım kendime duvar kağıdından masasına kadar bi kaç tablo aldım ledli letsiz ve halı ekstra olarak neler ekleyebilirim şık bi görsellik için birde kablo sorunu kabloları nasıl gizleyebilirm masaüstünde gözükmemesi için fikir ve önerilerinizi...
  9. O

Bilgisayarım Oyun Sırasında Donuyor

Merhaba arkadaşlar 1 haftalık bi kasaya sahibim bugün ram ile sıvı soğutucu taktım bilgisayarıma ama sonrasında oyun oynadığım zaman oyun içinde otomatik kitleniyor bi süre sonra bazen oyundan atıyor nedeni ne olabilir ram ile ilgili mi yoksa sıvı soğutucu buna etki eder mi? yorumlarınızı...
  10. O

Frisby Panda FC-9405G KASAYA HANGİ SIVI SOĞUTUCULARI ALINABİLİR

Merhabalar, Frisby Panda FC-9405G kasaya sahibim işlemcim AMD Ryzen 7 9700 X kullanmış olduğum kasaya ve işlemcime göre performans ve uyum anlamında hangi sıvı soğutucu almam gerekiyor. Not : Performans ve kalite anlamında bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Geri