Arama sonuçları: *

• Users: Lykia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Harddisk'in Sistemde Gözükmeme Sorunu

bu şekilde gözüküyor disk yönetimi nasıl eklerim hdd i gözükmüyor
  2. L

Sizce kasamın değeri ne kadar

merhaba arkadaşlar kasamın içeriğini ekte paylaştım bunun haricinde 1 tb hdd daha ekledim sizce şuan ki piyasaya göre ederi ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim ürünü alalı 5 ay falan oldu
  3. L

Kasa içi bilgilendirme ekranı

arkadaşlar merhaba kasamın içine 4inch veya 7 inchlik bir ekran takmak istiyorum üstnde gif oynatılabilir veya cpu gpu sıcaklık değerlerini görmek istiyorum nasıl yapabilirim bunun ile ilgili bir video vb varmıdır yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
  4. L

steam forza horizon 4 hesap sıfırlanması

arkadaşlar bundan öncesinde xbox ım vardı ve forzada çoğu araba vardı steamden forzayı aldım ve aynı hesaba giriş yaptım fakat arabalarım yok sıfırdan başlattı sorun ne olabilir acaba
  5. L

hdd çok dağınık gözüküyor nasıl birleştiririm

arkadaşlar bilgisayarımı 2tb yaptım fakat çok karışık duruyor bilgisayarım kısmı mesela 1tb lığın g ve f olmak üzere iki adı var bunları içindekiler silinmeden nasıl birleştiririm 1616596058 başlık için kusura bakmayın aklıma tam bir şey gelmedi
  6. L

Sahibinden GET nedir

arkdaşlar sahibinden de get sistemi var bu nedir?
  7. L

Bilgisayar parçalarımı ne kadara satabilirim

eski pcyi parça parça satıyorum tek başına satılmadığı için amd fx-8350 işlemci , msi 970 gaming anakart , bunları ne kadara satabilirim ikisinde de herhangi bir sorun yoktur fakat anakartta usb 3.0 pinleri ezilmiştir
  8. L

R9 380 satış fiyatı hakkında bilgi

merhaba arkadaşlar elimde bir R9 380 ekran kartı var 4gb bunu ne kadara satabilirim
  9. L

Rainbow epic games te mevcut değil yazısı

Arkadaşlar merhaba daha öncesinde epic gamesten rainbow aldım arada oynuyordum fakat bugün rainbow yüklüyken sunucu çevrimdışı yazısı gözüküyordu altta bende güncelleme vb varmı diye baktım yoktu ve geriye kalan tek çare olarak oyunu sildim tekrar yüklemek istediğimde ise oyun mevcut değil...
  10. L

XAMPP sayfa yenileme problemi

Arkadaşlar merhaba bir web site yapıyorum fakat yaptığım değişiklikler gözükmüyor şuan daha sayfaya domain vb almadım xampp üzerinden yapıyorum ama yaptığım değişiklikler sayfayı yenilediğimde gelmiyor bunu nasıl çözebilirim
  11. L

Toplama Bilgisayar Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 4500-5000 tl arası cs valo pubg gibi oyunları oynatan bir sistem tavsiyesi yaparmısınız?
  12. L

Flexy Silver sıkıntısız

flexy silver elime sağ salim ulaştı herhangi bir sıkıntısı olmadan çalışıyor @Abdullah Hacıgül e buradan teşekkür ederim bu sistem için herkese hayırlı akşamlar
  13. L

Flexy Silver hdd gözükmüyor

arkadaşlar bilgisayar az önce geldi fakat sadece ssd yi görebiliyorum harddisk i göremiyorum bu neden olabilir
  14. L

Flexy Silver Kargo neden gelmedi

Beyler 22 şubatta sipariş ettim bu kargo gelmiyor geldiğinde ders çalışıcam demiştim çalışamıyorum kafam hep orada bu kargo gelmiycek mi beyler
  15. L

Flexy Silver ile yayın açılırmı

Merhaba arkadaşlar flexy silver aldım kargoda daha gelmedi özelleştirme olarak ryzen 5 3600 yaptım ve asus phoenix gtx 1660 super var bu sistem ile 10mbps upload ile yayın açabilirmiyim sistemi zorlar mı?
  16. L

Bilgisayarımı ne kadara satabilirim?

MErhaba arkadaşlar bende bir toplama bilgisayar mevcut bunu ne kadara satabilirim yardımcı olursanız sevinirim Ekran kartı: AMD R9-380 İşlemci: AMD FX-8350 Ram: 8gb Psu: 700 watt olması lazım yanlışım yoksa Hdd: 1tb Kasa: Thermaltake versa N23 yazmadığım bir şey varsa söyleyebilirsiniz...
  17. L

Flexy Silver Kasa Sorun

Arkadaşlar son saatlerde birkaç kişi kasasının çalışmadığını söyledi gelip çalıştıran varmı benimki de montajda şuan ona göre soruyorum içimi korku kapladı
  18. L

Asus phoenix gtx 1660 alınır mı?

merhaba arkadaşlar geçenlerde abdullah abimiz bir video atmıştı youtube a 6300 tl lik sistem onda ilk başta çift fanlı versiyon vardı sonra başlıktaki ekran kartı kaldı ve bende phoenix aldım ne kadar fark vardır merak ediyorum şimdiden teşekkürler
  19. L

FX 8350 için 200 ₺'ya kadar soğutucu önerisi istiyorum

merhaba arkadaşlar amd FX-8350 işlemcim var ve stok fanı üstünde çok fazla ses çıkartıyor boştayken bile sesi gelicek biçimde bana bir fan lazım 200TL civarı galiba işlemci AM3+ yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.
  20. L

Biyoloji mitoz bölünmesi

Merhaba arkadaşlar biyolojiden bir ödevim var 2n=4 kromozlu bir hücrenin mitoz bölünmesi evrelerini çizmem lazım yardımcı olucaklara şimdiden teşekkür ederim.(Örnekte belirttiğim gibi olucak mantığını bilmediğim için yapamadım)
Geri