Arama sonuçları: *

• Users: deevrimmmm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Lossless scaling indirdim ve siyah ekran pc açamıyorum

kasanın power tuşuna basıyorum ve ekran simsiyah monitör gelmiyor lossless scaling aldım optimize et dedim bi şeyler oldu restart attım pcye ve siyah ekrandan başka bir şey göremiyorum
  2. D

Metro exodus enchanted edition türkçe yama ilgili sorun

metro exodus enchanted edition türkçe yama indiricem qnoopsv3 yaması hata veriyor kurulu oyun dosyasını seçemiyorum anonymusun türkçe yaması varmış yüklemeye çalıştım norton antivirüs trojan var diyor trojan.gen.mtb gibi bir şeydi nasıl türkçe oynucam ben bu oyunu yardımcı olabilir misiniz
  3. D

Pcyi yeni aldım her oyundan çıktıktan sonra pc gidiyor

arkadaşlar pcyi alalı 3/4 gün olmadı ryzen 5 7600x gtx 4060 lı sistem herhangi bir oyunda alt tab atınca ya da oyundan çıkınca pc donuyor dıt sesi de çıkmıyor öylece donuyor kasayı kapatıp açmadıkca asla geri gelmiyor ne yapmam lazım
  4. D

Arkadaşlar pc donma alt tab ya da oyundan çıkınca asla pc gelmiyor

arkadaşlar pcyi alalı 3/4 gün olmadı ryzen 5 7600x gtx 4060 lı sistem herhangi bir oyunda alt tab atınca ya da oyundan çıkınca pc donuyor dıt sesi de çıkmıyor öylece donuyor kasayı kapatıp açmadıkca asla geri gelmiyor ne yapmam lazım
  5. D

Msi geforce rtx 4060 ventus 2x black 8 gb ile amd ryzen5 7600x darboğaz yapar mı

bugün bu bilgisayarı aldım arkadaşlar son paramı verdim vallaha herhangi bi sıkıntı çıkar mı darboğaz tarzı
Geri