Format attım bilgisayara driver leri indirdim sonra Yüklu ses çıkış aygıt yok diyor ve ses gelmiyor kulaklıgın mic algılandı ama ses çıkış olmuyor napıcam.yt deki video ları izledim olmadı
Merhaba benim internet olmasına rağmen bı turlu bağlanmıyor bundan 6-7 saat önce bı sorun yoktu şimdi var evdeki tüm diğer cihaz karda bağlantıyor sorun ne acaba
Merhaba ben bazı sebeplerden Papara'yı doğrulanmamış hesap üzerinden kullanıyordum. Fakat 25 Ocak'ta gelen güncellemeyle artık kullanamamaya başladım. Tosla'da böyle bir şey var mıdır? Ya da başka alternatif önerebilir misiniz?
Merhaba lar ben ininal plus yanlışlıkla adres girdim ve belge gelecek dedi ondan sonra ben ordaki kart ları kapatatım ve sadece 4.57 bakiye kaldı belge gelirmi eve filan ve sildim uygulamyı her şeyi
Merhaba lar ben kulaklık Alaçam hangisi almalıyım.Ben araştırma sonucu da bu kulaklık ları buldum
Aula s608
Havit H2230D
Buldum öneriniz varsa önerin lütfen
Telefon dan PC ye format atmak için USB ye win 10 ISO indirdim telefon dan şimdi geri kalan işi nasıl yapcam bios dan USB 1 ci olarak seçip ondan sonra BIOS dan cıkıp mı yapcaz format ı nasıl yapcaz bilgilendirin beni hocalarım
glacialtech jt8025ds markalı fanın ayaklıgı kırıldı hiç bı yerde bulamadım Trendyol Hepsiburada baktım ama yoktu buna olabilecek işlemci ayaklıgı varmı varsa link verir misiniz
https://images.app.goo.gl/BWbHnbSRq2W9BDCR6
Ürün bu
Tamirci
Format
Termal macun
İşlemci ayaklıgı değiştirme
700 TL iadesi normal mi
Ben klavye+mouse+USB+otg kablo+termal macun toplam 850 oluyor sizce kendim mi yapım yoksa tamirciye mi fikirlerinizi bekliyorum