Arama sonuçları: *

• Users: Batu82719
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Format attıkdan sonra PC ses gelmiyor

Format attım bilgisayara driver leri indirdim sonra Yüklu ses çıkış aygıt yok diyor ve ses gelmiyor kulaklıgın mic algılandı ama ses çıkış olmuyor napıcam.yt deki video ları izledim olmadı
  2. B

İnternet olmasına rağmen bilgisayar internete bağlanmıyor

Merhaba benim internet olmasına rağmen bı turlu bağlanmıyor bundan 6-7 saat önce bı sorun yoktu şimdi var evdeki tüm diğer cihaz karda bağlantıyor sorun ne acaba
  3. B

Bu sistem ne kadar eder

Merhabalar bu sistem ne kadar acaba GT 730 2 GB İ7-4790 16 GB DDR3 ram 1 TB HDD Özellik Ler bunlar kaça gider
  4. B

20 k ya beyaz sistem

Merhaba lar 20 k gibi bı fiyata beyaz sistem toplayabilir miyim sadece ekran kartı 2 el olan bı beyaz sistem toplanır mı
  5. B

Kart altarnatif önerin acil

Merhaba ben bazı sebeplerden Papara'yı doğrulanmamış hesap üzerinden kullanıyordum. Fakat 25 Ocak'ta gelen güncellemeyle artık kullanamamaya başladım. Tosla'da böyle bir şey var mıdır? Ya da başka alternatif önerebilir misiniz?
  6. B

İninal kart proglemi

Merhaba lar ben ininal plus yanlışlıkla adres girdim ve belge gelecek dedi ondan sonra ben ordaki kart ları kapatatım ve sadece 4.57 bakiye kaldı belge gelirmi eve filan ve sildim uygulamyı her şeyi
  7. B

İninal kart proglemi nasıl cözerim

İninal kart ile bakiye yüklerken item satışa 1 ay öncesine kadar sorunsuz yüklüyor dün ama şimdi bankanızın buna yetkisi yoktur diyor neden
  8. B

2 k bütçe ile hangi monitör alınmalı

Merhaba lar ben 2 el 2 k ya monitör bakıyorum ve kaç inç ve kaç hz almalıyım
  9. B

MTA da fps neden düşük

GT 730 2 GB İntel i7 4790 16 GB ram DDR3 Fps 35 üzerine çıkmıyor neden önerilerinizi bekliyorum
  10. B

Merhabalar rx 580 darboğaz yaparmı

Merhaba lar ben rx 580 8 GB ekran kartı alacağım ve işlemci olarak ryzen 5 3600 alacağım darboğaz gibi problemler ortaya cıkar mı
  11. B

Merhaba lar hangi kulaklık almalıyım

Merhaba lar ben kulaklık Alaçam hangisi almalıyım.Ben araştırma sonucu da bu kulaklık ları buldum Aula s608 Havit H2230D Buldum öneriniz varsa önerin lütfen
  12. B

İlk önce hangi parça yükselt meliyim

İ7 4790 3.60 GHz GT 730 2 GB DDR3 16 GB ram İlk önce hangi parça yı yükselt meliyim Ve 2 el olursa sevinirim
  13. B

PC oyun önerir misiniz?

Merhaba lar bana hikaye li veya gerilim li oyunlar önerir misiniz
  14. B

Bios menüsü den nasıl USB ilk başa koyarım

Merhaba lar benim bios menüm diğer lerine göre değişik nasıl USB ilk başa koyabilirim
  15. B

Telefon dan USB win 10 yükledim napmalıyım

Telefon dan PC ye format atmak için USB ye win 10 ISO indirdim telefon dan şimdi geri kalan işi nasıl yapcam bios dan USB 1 ci olarak seçip ondan sonra BIOS dan cıkıp mı yapcaz format ı nasıl yapcaz bilgilendirin beni hocalarım
  16. B

8 k PC topladım iyi mi? sizce

2.500 temiz rx 580 8 GB 2.500 temiz ryzen 5 3600 2 k b450m Anakart ddr4 2 tane 2x8 ram temiz 500 TL 8 k sizce iyi mi? 1736798099 2 el dir
  17. B

Glacialtech jt8025ds fanın ayaklıgı kırıldı

glacialtech jt8025ds markalı fanın ayaklıgı kırıldı hiç bı yerde bulamadım Trendyol Hepsiburada baktım ama yoktu buna olabilecek işlemci ayaklıgı varmı varsa link verir misiniz https://images.app.goo.gl/BWbHnbSRq2W9BDCR6 Ürün bu
  18. B

Tamirci 700 TL istedi formata

Tamirci Format Termal macun İşlemci ayaklıgı değiştirme 700 TL iadesi normal mi Ben klavye+mouse+USB+otg kablo+termal macun toplam 850 oluyor sizce kendim mi yapım yoksa tamirciye mi fikirlerinizi bekliyorum
  19. B

Bu özellik li PC bu oyun lar da kaç fps verir

Intel Core I7-4790 3.6 Ghz Lga1150 8 Mb Cache 84 W İşlemci Tray GT 730 2 GB 16 GB DDR3 RAM 240 GB SSD 1 TB HDD Minecraft MTA Assassin's Creed Syndicte Valorant CS Go 2 Far cry 6 Far cry primal
  20. B

İnternet kafe sahibi usb içinde win 10 yükleme me izin veririmi

İnternet kafe sahibi usb içine win 10 yükleme izin verir mi verirse virüs filan bulasır mı beni bilgilendirin hocalarım
Geri