Arama sonuçları: *

• Users: mehmetxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ex9060xt 8gb İçin İşlemci Önerisi

arkadaşlar bu sisteme hangi işlemciyi almalıyım 8k bütcem var ancak ne alacağıma karar veremedim sizin yardımınızla birinde karar kılmak istiyorum almayı dişindiğim işlemci r7 5700x
  2. M

8.000 tl yada üzeri ekran kardı önerisi

Arkadaşlar aşırı kararsız kaldım sıfır ekrankardı almaya kararverdim anvak ne alacağıma karar veremedim sistemim (Ana kard asus prime b450mk/Ram 3600mhz 8+8/işlemci r5 3600) Cs2 için
  3. M

Arkadaşlar sorunun nerde olduğunu anlayamadım yardım edin

bilgisayarmın belirli bir süre oynadıktan sonra bazı anlamlandıramadığım şeyler oluyor (ekranda rengaren çizgiler gelip gitmesi ekranın tek renk olup donması donmanın hemen ardına bilgsayarın yeniden başlatması) gibi sorunlar var bir türlü düzeltemedim kasaya format attım ancak yinede düzelmedi...
  4. M

Arkadaşlar tahminimce ekran kardım yandı

çoğunlukla cs2 oynuyorum yeni ekran aldım oyunda biraz zaman geçtiktesn sonra ekranda çızıkler ve deyişik farklı renkler gelip gidip aradada tek bi renk gelip donuyor sonra düzeliyor masam kasama deymiyor bu olay yaşanırken masaya vurunca ektan tümden donuyor ve belli bir süre sonra yeniden...
  5. M

Ethernet girişim bozuk ne yapmalıyım

Ethernet girişim çalışıyor ancak ordaki kabloya temas ettiğimde yada birazcık oynadığında gidiyoru ne yapmalıyım?
  6. M

PRIME B450M-K ana kartta SAM açılabilirmi?

sistemim : msi Rx570Tı oc 8gb RYZEN 5 3600 PRIME B450M-K 8gb RAM CS' oynuyorum ve bu ayarın performansa aşırı etkisi olduğunu duydum biosumu bunun için güncelledim ve açamıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
  7. M

Arkadaşlar iki ekran arasında kaldım arasındaki farkları da tam olarak anlamadım

1.Ekran=https://www.hepsiburada.com/msi-23-8-g244pf-e2-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-1ms-adaptive-sync-pivot-gaming-monitor-p-HBCV000061UNUG?magaza=Hepsiburada...
  8. M

4500TL bütcem var bana 180hz 1ms ekran önerir misiniz? 4500 daha ucuzda olabilir

180hz 1ms ekran almayı düşünüyorum gosthing problemleri vb sorunları olmayacak güzel bir ekran önerisi için yardım istiyorum
  9. M

CS 2 sabit 180fps için bilgisayarımın hangi bileşenlerini deyiştirmeliyim

Direkt konuya dalıcam yakın zamanda 180HZ ekran almayı düşünüyorum ama bilgisayarım 180 fps veya üzerine çıkamıyor sabit 180fps çıkabilmek istiyorum bunun için hangi bilgisayar bileşenlerimi güncellemem veya deyilştirmem lazım bu konuda sizden yardım istiyorum sistemim : msi Rx570Tı oc 8gb...
Geri