Arama sonuçları: *

• Users: rip gong
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rip gong

Öneri 600 tl ye alınabilcek ekipmanlar

arkadaşlar sizce alıcağım ekipmanlar nasıl rampage prestij kulaklık 200 tl gamepower orge mavi swic mekanik klavye 310 tl rampage howl mouse 120 tl öneri ve fikirleriniz için çok teşşekür ederim
  2. rip gong

Öneri 200 tl Klavye önerisi

max 200 tl klavye öerirmisiniz mekanik olursa sevinirim
  3. rip gong

Yardım 1300 TL ye monitör

oyun oynamak için monitör istiyorum 1000 tl bandında olursa sevinirim da sistem 2 var en baştan yorumlar için teşşekür ederim
  4. rip gong

Daha önceden kolu kırılan var mı? Ameliyat oldu mu?

kolum kırlıp çıktıyerine oturtular ama kaymış ameliyat acılımı
  5. rip gong

Daha önceden kolu kırılan var mı? Ameliyat oldu mu?

aramızda hiç kırık geçiren varmı kolumu kırdım alçıda ama yanlış kaynama olabilirmiş yanlış kaynama ameliyatına irenler ameliyattan sonra çok acıyormu ve ne kadar bütçe istiyorlar
  6. rip gong

Donanım Arşiv Yeni Sistemi Haftaya Cuma

donanım arşiv instangram hikayesine göre yeni sistem haftaya cuma hayırlı olsun hepimize
  7. rip gong

Yardım 150 TL mouse + pad öneri

lütfen düzgün mouse ve mouse pad önerir misiniz? sağlun
  8. rip gong

Öneri Bombastik film ve dizi öneri listem

Her tür bombastik filmler şidetle öneririm :D Sesiz bir yer true or dare ışıklar sönünce omniscient 47 meters down gamer was playing you the curous case off benjamin butto awek jim carrey the truman show 1408 Anestezi şüphe arınma gecesi seçim yılı davet BRIED Dikkat ciddi hasar yaratabilir...
  9. rip gong

DA nın yeni sistemi mi ?

abdullah abinin donanımarsivi hikayesindeki sistem yeni da sistemi mi acaba?
  10. rip gong

DONANIM ARŞİV SİSTEM

Donanım arşiv sistem butonuyum bi an önce çıksın diyenler etiketlesin abi artık çıkar lütfen
  11. rip gong

Mönitör Önerisi

5000 tl lik sisteme sizce kaç paralık monitör almalıyım
  12. rip gong

100 tl kulaklık öneri

çok bir bütçem yok az farkındayım ama bu segmentte olan kulaklıkları önerir misiniz? teşekkürler
  13. rip gong

lütfen yardım

babam bana ilk kez bilisiyar alıcak bilgisayardan pek anlmıyorum nolursunuz 5 k lık en güzelinden bir sistem söylermisin hepinizin yorumları için çok teşşekür ederim
  14. rip gong

yardım 1000-1500 tl arası mönitör

bana sağlam 144 hz kavisli monitör önerebilir misiniz?
  15. rip gong

1000-1500 arası monitör

bana önerebileceğiniz oyun oynamak için canlı renkli kavisli olursa sevinirim
  16. rip gong

parça tavsiye

sizce bu nasıl ryzen 2600 ün içinden işlemci soğutucu çıkıyormu ve kasa önerir misiniz? en baştan cevaplarınız için teşekür ederim
  17. rip gong

sistem toplanırmı

5000 tl bütçem var game garajdanmın toplıyım yoksa donanım arşivimi bekliyim bide yeni toplamayı ne zaman atar sizce
  18. rip gong

5000 tl kasa tavsiye

max 5000 tl hazır veya toplamapc önerilerinizi alabilirmiyin soğutmlalar dahil en baştan cevaplarınız için teşşekür ederim
  19. rip gong

5000 tl kasa tavsiyesi

normalde 5000 yapacaktım ama ssd de itiyorum hiç rander yapmicam sadece fps oyunları oynicam sizce bundan iyisini alabilirmiyim
  20. rip gong

5000 tl toplama

5000 tl ye toplama kasa almak istiyorum ve yüksek fps almak istiyorum çok oyun oynuyorum o yüzden yüksek hafıza lazım toplama veya hazır önerlilerinizi alabilirmiyim
Geri