Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ İnternet Kazanma Yolları Varmı

İnternet kazanma yolları varmıdır (bedava)
  2. U

Ryzen 5 7500f - Ryzen 9 7900 Greye Darboğaz Yaparmı

2 K da 7500f 7900 greye darboğaz yaparmı
  3. U

3080 Ti mi 6900xt mi

Sizce 3080 ti mi yoksa 6900xt mi daha iyi
  4. U

Yardım Usb Bozuk Olabilir mi

Ses geliyor ama bu bilgisayar da gözükmüyor disk yöneticisinde medya yok diyor CMD ile bakıyorum 0B diyor ilk alındığı zamanda 23Mb/sn yi zor görüyordu daha sonra 10 MB Lara falan düşüyordu biraz kullanayım düzelir dedim düzelmedi birde değerler 5 MB Lara hatta son zamanlarda kilobaytlara inmeye...
  5. U

Windows Usb Belleğimi Görmüyor

Windowsa flaş ı takıyorum sesi geliyor ama bu bilgisayar da gözükmüyor disk yöneticisinindeyse Medya yok diyor CMD ile baktığımda ise 0B yazıyor ne yapmalıyım
  6. U

Banka Hesabı Açmak İçin Şubeye Gitmek Şartmı

Banka hesabı açmak için şubeye gitmek şartmı yoksa uygulamadanda açabiliyoz mu (18 yaşından küçüğüm)
  7. U

Warmco D4 Alınır mı.

Bir süredir masaüstü vantilatör arayışındayım internet de bir araştırma yaptım ve Warmco D4 modeli gözüme çarptı sizce alınır mı
  8. U

Masaüstü Vantilatör Önerisi

Masaüstü vantilatör arayışındayım bu 2 model i gözüme kestirdim bunları nereden satın alabilirim Xiaomi AISOLOVE F5 Pro Max ve Xiaomi Solove F5 Şarjlı Masaüstü Vantilatör Türkiye'de satılıyor mu satılıyorsa nereden satın alabilirim veya bunun gibi masaüstü bir vantilatör varmı
  9. U

Aselsan Yeniden Telefon Üretecekmiş Ne Düşünüyorsunuz

ASELSAN yeniden telefon üretecekmiş ne düşünüyorsunuz her bütçeye göre telefon yapacakmış yerli ve milli olarak seçimden 1,2 ay önce piyasaya sürülmesi bekleniyor sizce bu işin sonu ne olur
  10. U

Masaüstü Sistem İçin Kasa Seçimi

Yakında büyük kasalı bir masaüstü sistem dizmeyi düşünüyorum kasa önerilerini bekliyorum
  11. U

Çözüldü✓ F/P Kablosuz Mouse Önerisi

Laptopumda kullanmak için f/p Mouse önerisi istiyorum kablosuz olursa daha iyi olur mousesiz kullanmak zor oluyor
  12. U

Türkiye Amerika Maçı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Türkiye Amerika maçı hakkında ne düşünüyorsunuz Avustralyadan 2 tane yiyip Paraguaydanda 1 tane yiyip ilk 2 maçta 1 tane bile gol atmayıp daha sonra Amerika'ya 3 tane atması hakkında
  13. U

Hp Eliteboard G1a Alınır mı

HP EliteBoard G1a adında klavye bilgisayar çıkartmış sizce alınır mı fiyatları ne durumda olur
  14. U

Sambanın Yeni Çıkardığı Cipsleri Nasıl Buldunuz

Sambanın yeni çıkardığı cipsleri nasıl buldunuz vole yada kontrayı deneyeniniz varmı bügün kontrayı aldım ama hiç Beğenmedim sadece krema tadı geliyor alacak varsa önermiyorum asla almayın pişman olursunuz voleyi deneyen varsa deneyimini anlatabilirmi
  15. U

Tamide Veli Onaysız Hesaba Para Gönderebilirmiyim

Tamide hesabım var ama daha veli onaylı değil hesaba para gönderebilirmiyim
  16. U

Sanal Kart Nasıl Açılır ( Çözüldü)

Paparada sanal kartım vardı biranda kaybolmuş sanal kart nasıl açabilirim
  17. U

Swagbucks Güvenilir mi

Swagbucks güvenilir mi
  18. U

Avg Ultimate Aylık 2,47 TL Alınır mı

Avg ultimate aylık 2,47 TL alınır mı beleş versiyonmu yoksa ultimate mi almalıyım
  19. U

Hangi Telefonu Almalıyım

Aklımda birkaç fikir var ama karar veremedim samsung s25fe mi honor 400 pro mu poco x8 promu poco x8promax mi xiaomi 15 t pro mu
  20. U

Instagram Instagram Uygulaması Çalışmıyor

Instagram uygulaması çalışmıyor sizce neden olabilir
Geri