Arama sonuçları: *

1. U

Hangi işletim sistemini seçmeliyim

Hangi işletim sistemini seçmeliyim bildiğiniz işletim sistemlerini yazabilirmisiniz
  2. U

Fener 3. Olursa naparsınız

Ali koc varken adam en azından 2 . Oluyordu hep Sadettin saran bir geldi takımı nerdeyse 3. Yapacak siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz fener 3. Sıraya duserse naparsınız
  3. U

500 TL ye kadar flaş bellek

En az 32 GB olacak bir flaş bellek arıyorum bütçe 500 TL ne önerirsiniz 64 yada 128 olursa daha iyi olur 32 GB altı önermeyin tüm Önerilere acıgım
  4. U

Linux mint kullanan varmı varsa deneyimlerini aktarabilirmi

Linux mint e geçmeyi düşünüyorum kullanan varsa deneyimlerini aktarabilirmi Windows 10 pro dan geciyorum normalde ilk önce CuerdOS a gecicektim biryer de Windows dan linux a gecen mint denesin diye okudum nekadar doğru
  5. U

CuerdOS u daha önce deneyen varmı

Bugün laptop a CuerdOS kurmayı düşünüyorum daha önceden deneyeniniz varmı varsa deneyimlerini aktarabilirmi Windows 10 prodan CuerdOS a geçmeyi düşünüyorum önerisi olan varmı varsa yazabilirmi
  6. U

Abur cubur larda yaşadığınız en garip olay varmı

Abur cubur yada herhangi bir şey yiyip içerken yaşadığınız en garip olay varmı varsa nedir
  7. U

En sevdiğiniz cips nedir

En sevdiğiniz cips varmı varsa nedir
  8. U

Mx Linux Fluxbox Mı CuerdOS Mu?

mx linux fluxbox mu yoksa CuerdOS mu kurmalıyım karar veremedim
  9. U

En hafif isletim sistemi nedir

Laptopumun donanımını biraz düşük olduğundan hafif bir işletim sistemi kurmak istiyorum şuan Windows 10 pro kullanıyorum
  10. U

Yardım Laptop işletim sistemini primeOs yaptım

Laptop işletim sistemini primeOs yaptım Windowsda Chrome girince bile çöküyordu bende işletim sistemini prime OS yaptım ama şimdi uygulamaları açarken bir kısmı açılıyor ya direk atıyor yada siyah ekran verip göruntu gidiyor ne yapmalıyım
  11. U

Windows 10 prodan primeOs a geçtim

Windows 10 pro dan prime OS a gectim ama yüklediğim uygulamalarda görüntü yok ses var napmam lazım Goruntü geliyor gidiyor
  12. U

PrimeOsda yüklediğim oyunlar açılırken siyah ekran oluyor

PrimeOsda yüklediğim oyunlar ın bir kısmı siyah ekranda kalıyor bir kısmı açıldığı ekranda kalıyor bir kısmı tam açılırken açıldıktan sonra uygulamadaki görüntü gidiyor ses var siyah ekran oluyor nasıl çözebilirim
  13. U

İnternet i nasıl hızlı bir şekilde bitiririm

Vodafone günlük 40 GB verdi yarın süresi doluyor bitirmem icin napmam lazım
  14. U

Am4 mü am5 mi daha f/p

Am4 mü daha iyi am5 mi aralarındaki fiyat farkına değer mi
  15. U

30-35 bine oyun amaçlı f/p PC

30-35 bine f/p oyun oynamak için PC simdiki laptop'um'un donanımı yetersiz gelmeye başladı bende PC toplayayım dedim
  16. U

Laptopumun donanımını nasıl güncellerim

Laptop'um abimden kalma bunun donanımını nasıl güncelleyebilirim donanımı bana yetersiz olduğunu düşünüyorum önerileriniz neler
  17. U

Laptop a coc nasıl yüklerim

Hicbirsekilde laptop a clash of clans yükleyemiyorum hertürlü yolu denedim
  18. U

Supercell de ayak fetişimi var ?

Supercell de ayak evriminde tut ayak Anıtı diye bir şey cıkarmıslar zamanında beles alınabiliyordu ama supercell bu ayak anıtlarını parayla daha fazla alınabilsin diye fazladan ayak Anıtı için satıyor başka dekorasyonlar böyle Çoğaltılmıyor ama mesele ayağa gelince bol bol koyuyorlar bende acaba...
  19. U

Yardım Telefona SD kartı nasıl takarım

Önceden arkasını açıp takıyordum telefon değişiminden bir süre sonra alan yetmemeye başladı bende Sd kart a başvurdum ama bendeki kart kocaman sim yuvasına girecek gibi değil napmam lazım
  20. U

Yardım Supercell ID bağımı kesemiyorum

Supercell ID bağımı kesemiyorum nasıl keserim
Geri