Arama sonuçları: *

• Users: Downpipe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Downpipe

Güzel Parfüm Önerisi

önce boy kilo endeksimi vereyim 1.94 boy kilo 80-85 civarı güzel bi parfüm önerisi bekliyorum (seksi ve maskülen bir erkeğim 😏) kış için böyle fazla ağır olmicak
  2. Downpipe

Sizce 4.20d F33 Mü 420i G22 mi?

f33 gördüm bugün aşırı hoşuma gitti ama g22 de manyak duruyor hangisini alsam karar veremedim
  3. Downpipe

Bu Sistem Gta6 Açar mı

Amd ryzen 5 7500f işlemci rtx 4060 ekran kartı 16 gb DDR 5 ram tek kanal
  4. Downpipe

Tommy Hilfiger’İn İndiriminden Aldığım Hoodie’Ler Nasıl?

Tanesi 2 bin TL'ye denk geldi modeller nasıl sizce?
  5. Downpipe

Dolaptaki Ürünlerin Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarım?

Dolaptan air force 1 gördüm triple white 45 numarasını alıcam ama satıcı ayakkabının fiyatının yarı fiyatına ilana koymuş ayakkabı normalde 7.200 civarında 3800 tl yazmış sorunca da orjinal diyor Edit:Sneaks up’ta büyük numaralara özel %30 indirim varmış ordan 5000 TL'ye aldım kampanya yarın...
  6. Downpipe

Rl Zip Hoodie mi Burberry Zip Hoodie mi?

Beyler selam instagramda dolaşırken resel sayfasına denk geldim arkadaş 3200 TL'ye Ralph Lauren zip hoodie satıyor onu mu alayım yoksa çakma olan burberry zip mi?
  7. Downpipe

Sizce Bmw 4.20i ile Başlamak Mantıklı mı?

Beyler selam bunun üzerinden bir konu açmıştım 3 milyona hangi araba alınır falan bazı arkadaşlar ilk arabana bu kadar para bağlaman mantıksız dedi bende biraz düşündüm bunu neyi mantıksız diye de bilmiyorum yani size de bir sormak istedim ekime doğru babamla konuştum g22 alacağımız kesinleşti...
  8. Downpipe

Ölümden Sonra Ne Olacak?

2-3 gündür beynimi kemiriyor bu soru öldükten sonra ne olacağımız elhamdülillah müslümanım fakat öldükten sonra bi hiçlikte olursak çok korkunç geliyor bana
  9. Downpipe

Bu Saç Dökülme Başlangıcı mı?

Yaş daha 18 beyler korkmaya başladım
  10. Downpipe

Valorant Oynarken Kulaklıktan Patlama Sesi Geldi Bilgisayar Kapandı

az önce valorant oynuyordum oyun ortasında bilgisayar siyah ekran oldu ve kulaklığımdan tarif edemeyeceğim bi şekilde artık elektrik çarpması gibi cızırtı geldi ve bilgisayar kendini yeniden başlattı bu sorunu yaşayan var mı neyden kaynaklanır?
  11. Downpipe

3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

Tek kapı istiyorum coilover jant falan da takarım coupe önerisi olan var mı benim aklımda bulabilirsem E300 coupe var da yine de fikirlerinizi bekliyorum
  12. Downpipe

Kasksızlıktan Ceza Yedim Sisteme Düşmedi

8-9 gün geçti üstünden kask takmıyordum 30-40 km de ilerlerken karşımdaki çevirmeye girdim malum antalya sıcak kask takmak istemedim polis hemen işlem yaptı 2 hafta içinde ödersen indirimli ödersin dedi 2500’ün yüzde 30’u 750 yapıyor hemen 750 tl ödemek istiyorum ama sisteme düşmüyor madem 2...
  13. Downpipe

Nvidia Yer Paylaşımından Siyah Ekran Hatası

valorant oynarken son 3 dakikayı yakalamıştım onu izlemek için alt z yaptım ordan videoyu açınca video tam ekran oluyor simsiyah bir şekilde video oynamıyor öyle kalıyor çıkamıyorum da bu nasıl düzelir
  14. Downpipe

Arabayla Kaza Yaptım Babama Söylemedim

Beyler dün gece 23.00 civarında oldu olay arkadaşımla fifa oynamaya gittik dönerken ben sol şeritte gidiyorum 140 la sağ şeritteki ticari bir anda sinyal verip önüme kırıyor sellektör falan atıyorum arabayı 80 km hıza kadar düşürüp adama arkadan vuruyorum arkadasımla bana bir şey olmadı ama...
  15. Downpipe

Valorant Aimim Bozuldu

Beyler 1-2 hafta öncesinde çok iyi oynuyorum hani basit vuruş kaçırmıyordum şuan önümdeki adamı zor vuruyorum yani adam silahı çekene kadar ateş ediyorum vuramıyorum en sonda beni vuruyor mouse hakimiyetimi kaybettim nasıl eski halime dönerim?
  16. Downpipe

Sevdiğim bi insana ailemin karışması doğru mu?

Arkadaşlar konu saçma biliyorum ama kaç gündür aklıma takıldı kafam rahatlasın diye açtım bu konuyu. Ben 18 yaşındayım 2025 yazından beri bir kızla konusuyorum, ilk tanıstıgımızda yüzyüze tanışmıştık ama kızın yaşadığı yerden dolayı şuan uzak mesafe bir ilişki yaşıyoruz. Ben zaten çok ilişki...
  17. Downpipe

Sol kolum sağdan önce gelişiyor

Beyler solağım ben sol bicepsimi sıktığımda sol biceps daha büyük sağ bicepse göre bu nasıl düzelir?
  18. Downpipe

Beast x max sol tıkı bazen 2 kez algılıyor

beast x max kullanıyorum ve valorant oynarken bazen çift tık algılıyor ve ölmeme sebep oluyor bunun bir çözümü var mı?
  19. Downpipe

Beast x max dongle switch modunda kaldı

Dongle switch moduna girdim kısayol tuşundan sadece yeşil ışık yanıp sönüyor
  20. Downpipe

Yurtiçi kargo ne zaman yola çıkıyor?

wraithden ürün aldım 2 tane bugün kargoya verildi bu aksam mı yola cıkıyor yoksa sabah mı yola cıkacak?
Geri